NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
KD effect
Gdje Durant ode tu trava ne raste
Gdje Durant ode tu trava ne raste
- Shategabri
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
Šta kaže alem, laktat će se sa OKC-em, ne ide ta serija ispod 6 utakmica... a ono u realnosti ne mogu izlaktati jednu pobjedu protiv ove ljušture Lakersa bez najboljih igrača
"Your favorite player's favorite player" - MB
Nije igrao Durant.TripleThreat je napisao/la: ↑25 apr 2026, 05:47![]()
![]()
Šta kaže alem, laktat će se sa OKC-em, ne ide ta serija ispod 6 utakmica... a ono u realnosti ne mogu izlaktati jednu pobjedu protiv ove ljušture Lakersa bez najboljih igrača![]()
15.10.2013.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma što je najbolje, izjavio je da će i bez Duranta proći daljeKaunas je napisao/la: ↑25 apr 2026, 06:13Nije igrao Durant.TripleThreat je napisao/la: ↑25 apr 2026, 05:47![]()
![]()
Šta kaže alem, laktat će se sa OKC-em, ne ide ta serija ispod 6 utakmica... a ono u realnosti ne mogu izlaktati jednu pobjedu protiv ove ljušture Lakersa bez najboljih igrača![]()
![]()
"Your favorite player's favorite player" - MB
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav igrač je ovaj Harper sunce ti poljubim ba šta ovo gledam, momak sam okrenu utakmicu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ja se ovdje raspravljam s likovima jel Knueppel bolji od njega!? Boze sacuvaj.Pa mali je vec bolji od Foxa koji je granicni AS igrac i to u svojoj rookie sezoni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 07:02Kakav igrač je ovaj Harper sunce ti poljubim ba šta ovo gledam, momak sam okrenu utakmicu![]()
![]()
![]()
Superstar potencijal.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta kaze klaun ovog pdfa, nije Castle za PO.Moj klaune.

Poceo pljuvati po decku nakon prve 2 tekme POa u karijeri.
Poceo pljuvati po decku nakon prve 2 tekme POa u karijeri.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa nisi tako govorio kad ste ga potpisali , bilo je dosao da uzme titulu. Pa kad sam ti cijelu sezonu govorio da ce vas Lakersi izbaciti( samo sto sam pisao zdravi, a evo i mogu bez dva startna igraca) ti si se smijao. E sad ti je sve jasno. Treba ti sezona da progledas. Trubis ovdje ljudima da ne gledaju NBA da ne znaju kako to ide , a ti govoris da ova ekipa houstona moze osvojiti. A svi smo ti govorili da je PO druga prica, niste vi ni za druge runde relano.
Al kakve 3 tekme nocas, do sada vrhunski PO, samo da ostanu svi zdravi i da se ovi povrijednjeni vrate pa da bas uzivamo dalje.
Sad LaL navijaju za Sunse i sto duzu seriju da Luka i Reaves imaju vremena za oporavk.
@Nez
Imamo i mi Harpera al nas manje minuta dobija, kad dobije ubaci 20 poena
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sta reci vise za Lebrona...
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Gluposti kao ova Jabarijeva mladim igracima znaju obiljeziti karijeru. Ili nakon ovog totalno propadnu ili se izvuku i procvjetaju, trece nema.
Nevjerovatno sta radi Lebron i timski duh i hemija koji postoje gdje god on nogom kroci. Jednostavno i u petoj deceniji cini da pojedinci izgledaju kao 300% bolji igraci nego sto to realno jesu.
Smart također uskrsnuo, da mi je neko rekao da ce igrati kosarku zivota u play offu 2026 ja bih se nasmijao.
Nevjerovatno sta radi Lebron i timski duh i hemija koji postoje gdje god on nogom kroci. Jednostavno i u petoj deceniji cini da pojedinci izgledaju kao 300% bolji igraci nego sto to realno jesu.
Smart također uskrsnuo, da mi je neko rekao da ce igrati kosarku zivota u play offu 2026 ja bih se nasmijao.
UmjetnikZijad je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:29Gluposti kao ova Jabarijeva mladim igracima znaju obiljeziti karijeru. Ili nakon ovog totalno propadnu ili se izvuku i procvjetaju, trece nema.

Smart ima 31 godinu itekako ima jos dosta toga da ponudi, on i jeste igrac za velike utakmice i uvijek je to bio. Kakve je samo sinoc asistencije dijelio Lebronu, onako ih je nekad Rondo dijelio.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ovo što rade Lakersi su čudo, nitko ovo nije očekivao a oni pred prolaskom dalje. Nevjerojatno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kakav flop Houstona,one game wonder Harper
- superFrankie
- Kontakt:
Sta Kennard Smart i Bronny rade Baby Jokicu DPOY-u i najboljem treneru lige. Motor se polako priprema za vozanje. Jako jako interesantan playoff zasad, bio bi i interesantniji da se OKC ne gura koliko se gura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.