šta reče i osta živ
Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Pokojni Ciro se u grobu prevrce
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Haj sto nije na balkanu nego nije ni iz Bosne i Hercegovine. Pokojni Ciro je naravno iz Travnika pokazao puno visu klasu od Vahe , a ujedno imas naseg pokojnog Ivicu Osima koji je postizao svugdje a bio je sa relativno slabim ekipama . A Vaha koji je trenirao Obalu Slonovace , Maroko , Alzir i Japan a Bosnu nije htio govoreci zbog saveza i kako nije vrijeme za to, sto se mene tice nek se slobodno zastalno odseli iz Bosne i Hercegovine i nikad ne vrati .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Mersad Selimbegović, trener Alemannije Aachen, preuzeo je ekipu u novembru kada su se nalazili na 17. mjestu, odnosno u zoni ispadanja. Trenutno su sedmi na ukupnoj tabeli, dok zauzimaju drugo mjesto na tabeli drugog dijela sezone i prvi su na tabeli trenutne forme u njemačkoj trećoj ligi.
Jučer su deklasirali kandidata za viši rang, ekipu Duisburga, rezultatom 3:1. U posljednjih devet utakmica ostvarili su učinak od osam pobjeda i jednog remija. Trenutno igraju najbolji fudbal u trećoj ligi i već važe za glavnog kandidata za promociju naredne sezone, mada teoretski to mogu ostvariti i ove godine, što bi bila senzacija.
Jučer su deklasirali kandidata za viši rang, ekipu Duisburga, rezultatom 3:1. U posljednjih devet utakmica ostvarili su učinak od osam pobjeda i jednog remija. Trenutno igraju najbolji fudbal u trećoj ligi i već važe za glavnog kandidata za promociju naredne sezone, mada teoretski to mogu ostvariti i ove godine, što bi bila senzacija.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.