Dedica ne vidis uz njih trojicu, mislis da ce imati ''stepenicu slabiju karijeru'' od njih trojice ili? Volim diskusije takvog tipa
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Esmir Bajraktarević
Volio bih da griješim ali meni se čini da je Dedić dostigao svoj maksimum.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Mislim da će Tarik i Kerim imati bolju karijeru od Amara. Za Esmira zaista ne znam. Dedić će biti jedan od lidera reprezentacije, ali kao bek njegov doprinos igri će uvijek biti manji nego ove trojice. Na to najviše mislim.
Nije me Dedić impresionirao u dresu reprezentacije, rijetko kada napravi razliku u našu korist za razliku od ove trojice. Mislim dobrim dijelom igra ulogu što je bek još jednom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sigurno Dedic ima još jedan nivo malo su ga povrede zaustavile, ali sigurno ima potencijal za još jaci klub.
Ma neka Dedic bude poput Mujdze (bez povreda) i to je odlicno za nas. Mada licno mislim da Dedic moze vise. Karakter je top u svakom slucaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Aha aha, sad mi je jasno u kojem si smjeru mislio.CAGarfia je napisao/la: ↑24 apr 2026, 17:16Mislim da će Tarik i Kerim imati bolju karijeru od Amara. Za Esmira zaista ne znam. Dedić će biti jedan od lidera reprezentacije, ali kao bek njegov doprinos igri će uvijek biti manji nego ove trojice. Na to najviše mislim.
Nije me Dedić impresionirao u dresu reprezentacije, rijetko kada napravi razliku u našu korist za razliku od ove trojice. Mislim dobrim dijelom igra ulogu što je bek još jednom.![]()
Ostali... forum je za diskusiju i piskaranje, ne znam sto vam sve zivo smeta.
Espn NL objavio da je Bajraktarevic najmladji igrac u historiji Psva koji je upisao dva gola i dvije asistencije na jednom ligaskom mecu

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dedic igra za Benfiku,jel vi znate koje i sta je Benfika,citam pisete da je PSV haman Barsa,ono ma kakava Bundesliga **** liga,a ono tamo Bajern najaca trenutno ekipa na svijetu,boze dragi svasta covjek ovdje moze da procita,a Dedicu tek 23g,vrhunski bek je vec sada,za par godina top bek,kao sto ce i Muharemovic iz godine u godinu sa iskustvom biti top igrac isto tako za par godina,a Kerim ce u Esmirovim godinama vec igrat i velikom klubu i biti neizostavan clan tog velikog kluba,nadam se jos Memic da zaigra u nekom klubu lige5,i da nadjemo neka dva prejaka veznjaka da budemo repka za velike rezultate
Znam da nije njegova tema ali ono što je Dedić uradio u baražu sada su bile nevjerovatne utakmice na obje strane. Ako te to nije impresioniralo ne znam šta će.
Da Dedic nije odigrao onakvu utakmicu protiv Italije, i ubacio za gol izjednacenja, moga je Esmir igrati tri dana bez ikakvog ucinka istu utakmicu protiv Italije.
Pa ne cini samo jedan igrac ekipu. Kakvo debilno poredjenje. Isto kao da kazes da je sudija svirao penal u 90-oj, ne bi ni doslo do produzetaka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Da nisu Talijani doletjeli, a kasnije se vozili busom do Zenice i bili na travnjaku na vrijeme, ne bi se utakmica ni odigrala te se BH ne bi plasirala na SP.
Nastavi niz...
Nastavi niz...
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma da Esmir uzme zlatnu loptu, ti bi napisao da nije Messi 50 godina onda ne bi Esmir uzeo zlatnu loptu.
Hrvatska posla, idi prati svoju repku.
Koliko slobodnog vremena moraš imati da napraviš 50-ti profil i ulaziš na forum koji nema veze sa reprezentacijom za koju navijaš.. pa i to trolanje i podyebavanje bi ti eventualno dosadilo. Kakav mentalni sklop majko draga.