NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Valjda Sunsi veceras zapnu pa uzmu game3 , da koliko toliko stvore pritisak sad kad su ovi ostali bez Jalena iako su o bez njega favoriti jer su strasna ekipa plus te sudije koje izmisljaju faule za njih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nakon svega ovoga, volio bih da mi neko objasni po cemu je zmijina karijera bolja od Hardenove? I paul george bi uzeo ona 2 prstena sa GSWom rutinski.
Što se tiče Lebrona, nema šta
Što se tiče Lebrona, nema šta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobar game sinoc između bostona i 76ersa
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Gurao se i Houston sinoc al dzaba.superFrankie je napisao/la: ↑25 apr 2026, 11:20Sta Kennard Smart i Bronny rade Baby Jokicu DPOY-u i najboljem treneru lige. Motor se polako priprema za vozanje. Jako jako interesantan playoff zasad, bio bi i interesantniji da se OKC ne gura koliko se gura
Ono sto su sudili u drugoj cetvrtini kada su ih stalno na slobodna vracali,ono je sramota,ali naviknes se na nba sudjenje pa te vise i ne cudi.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑25 apr 2026, 11:48Gurao se i Houston sinoc al dzaba.superFrankie je napisao/la: ↑25 apr 2026, 11:20Sta Kennard Smart i Bronny rade Baby Jokicu DPOY-u i najboljem treneru lige. Motor se polako priprema za vozanje. Jako jako interesantan playoff zasad, bio bi i interesantniji da se OKC ne gura koliko se gura
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imao je i Harden x jakih PO utakmica. A i igra protiv Portlanda, morao je sinoc odigrati jako nakon dvije lose kao i Sengun. Vidjet cemo mu prosjeke kad zavrsi playoff, posebno u sljedecoj seriji.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 apr 2026, 07:21Sta kaze klaun ovog pdfa, nije Castle za PO.Moj klaune.![]()
Poceo pljuvati po decku nakon prve 2 tekme POa u karijeri.
Harper je jak igrac
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ma ne pricam ja o godinama nego o vremenu u hibernaciji nakon cega se vecina igraca ne uspije nikad vratiti ni blizu levela na kom su bili, pogotovo kad se radi o igracima koji igraju na energiju i srce. Al eto izgleda je i Smart karakter ko i Rondo, sto bi kod nas rekli inadžija.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:56UmjetnikZijad je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:29Gluposti kao ova Jabarijeva mladim igracima znaju obiljeziti karijeru. Ili nakon ovog totalno propadnu ili se izvuku i procvjetaju, trece nema.
Nevjerovatno sta radi Lebron i timski duh i hemija koji postoje gdje god on nogom kroci. Jednostavno i u petoj deceniji cini da pojedinci izgledaju kao 300% bolji igraci nego sto to realno jesu.
Smart također uskrsnuo, da mi je neko rekao da ce igrati kosarku zivota u play offu 2026 ja bih se nasmijao.
Smart ima 31 godinu itekako ima jos dosta toga da ponudi, on i jeste igrac za velike utakmice i uvijek je to bio. Kakve je samo sinoc asistencije dijelio Lebronu, onako ih je nekad Rondo dijelio.
Gluplje i netalentovanije grupe baustelaca od ovih Alemovih oje.bina playoff jos nije vidio
Aleme za koga navijas u nastvaku? Da znamo svi koja ekipa iduca ispada.
Ma da kao i prosle sezone , tako si za Brunsona pa ih indiana isprasi. Mislim izbacili bi ih i mi da se ne desi ono Tatumu.
Al ove godine NYK ce tesko i prvu rundu proci.
Nisi skontao, procitaj sta si napisao u prvom postu. Navijam onda za NYK (da ispadnu)
Imali su 3-1 i kad je igrao Tatum tako da ne pije ti to vode. Vise je Boston ispao sto je tesko osvojiti b2b titule.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel se vraćaju Luka i Reeves za seriju s OKC-om?
Ja im već upisao prolazak
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
LeBron definitivno treba odmoriti sutra.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav crni Smart i igrač za velike utakmice, frajer u svakoj bitnoj za Boston u PO isciglario što je mogao
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Reaves mozds vec sutra igra protiv Houstona, Luka je misterija.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 13:07Jel se vraćaju Luka i Reeves za seriju s OKC-om?
Znam ja sta sam mislio i sta si ti prosle sezone pisao i koga najvljivao. Neces nekad da prihvatis stvari onakve kakve jesu. Al dobro nadodje ti pa sam skontas da je KD kancer i da on nikakav upgrade nije. Kad ti se govori da titule bez one GSW ekipe vidio ne bi ti i jos njih par pise da Curry ne bi bez njega uzeo, a Curry ima titulu bez njega ,KD kako je otisao iz GSW nije prosao druge runde, zapitaj se sto.
I da nije tekma bila gotovo kad se Tatum povrijedio, a i da je bilo 3-1 sa njim se moglo okrenuti jer evidentno smo bili bolja ekipa. Al nema veze kasnije se pokazalo da NYK nisu kalibar za nesto vise kao ni ove godine.
Ma tada se trudio da bude al pari sa Tatumom i Brownom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 13:54Kakav crni Smart i igrač za velike utakmice, frajer u svakoj bitnoj za Boston u PO isciglario što je mogao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma bezveze bi se serija vratila u LA, on ce morati da odigra jos jednu u prvoj rundi u odsustvu onog dvojca.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.