FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mario je naš najmanji problem.
- robertkosar
- Kontakt:
Kad vrati rajf sto je ukrao od mame svoje onda moze normalan komentarMorpheus je napisao/la: ↑24 apr 2026, 12:05Nadam se da je istina, neka se proda.Turo je napisao/la: ↑24 apr 2026, 06:50Informacije o navodnoj ponudi od 600.000 eura za Nermin Mujkić izazvale su veliku pažnju nakon pisanja italijanskog novinara Rudy Galettija, kako saznaju Sportsk e.ba – situacija je drugačija.
Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih klubu, Raków Częstochowa nije poslao zvaničnu ponudu u pomenutom iznosu. Umjesto toga, cifra od oko 600.000 eura predstavlja procjenu i zahtjev FK Sarajevo za mladog defanzivca.
Zamolio bih bez omalovažavanja momka i ne samo njega već i drugih igrača. Napišete normalan komentar i to je to.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BegovicRamiz
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:21dvije su opcije
1 da se vraca sa Zekicem
2 da je puko frajer
sve implicira da je puko jer je Mamic rekao svoje
Ovdje se mogu svakakve gluposti procitati od strucnjaka da mu je hiljada ljudi na stadionu ljepota,ko je bio na tekmi stvarno mnogi su izgubili kompas je li znate sta pisete,imate li mozga i znate li koji je glavni razlog da narod vise ne dolazi publika ja pratim klub 45 godina po kisi i snijegu bez prestanka i kome je otjerao ovu godinu pogodite pogotovo ovi sto brane ovog tkzv investitora. 
Oni jos uvijek kontaju da je do treneraAdo_77 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:51Ovdje se mogu svakakve gluposti procitati od strucnjaka da mu je hiljada ljudi na stadionu ljepota,ko je bio na tekmi stvarno mnogi su izgubili kompas je li znate sta pisete,imate li mozga i znate li koji je glavni razlog da narod vise ne dolazi publika ja pratim klub 45 godina po kisi i snijegu bez prestanka i kome je otjerao ovu godinu pogodite pogotovo ovi sto brane ovog tkzv investitora.![]()
Nije ti to loša ideja. Možda bi mogli napraviti jednu takvu temu (ili za svaku utakmicu posebno) od sljedeće sezone. Ako Bog da.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 apr 2026, 17:51Zašto i kod nas ne napraviš posebne teme za svaku utakmicu kao što tamo radiš na aktuelnostima za one prognoze, da možemo pisati za svaku utakmicu posebno, malo o sastavima, očekivanjima, rezultatu a i za vrijeme utakmice da se može komentarisat.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Pa prvi razlog što nemamo publike su što smo sve živo usrali i što je ovo sezona za zaborav, drugo je ( ne ) igra od koje oči zabole - ko snosi tu odgovornost sem trenera? Moje mišljenje u ovom trenutku, samo trener koji je veliko ime ili neko ko je već imao podršku može vratiti ljude na Koševo.samoSA je napisao/la: ↑25 apr 2026, 07:38Oni jos uvijek kontaju da je do treneraAdo_77 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:51Ovdje se mogu svakakve gluposti procitati od strucnjaka da mu je hiljada ljudi na stadionu ljepota,ko je bio na tekmi stvarno mnogi su izgubili kompas je li znate sta pisete,imate li mozga i znate li koji je glavni razlog da narod vise ne dolazi publika ja pratim klub 45 godina po kisi i snijegu bez prestanka i kome je otjerao ovu godinu pogodite pogotovo ovi sto brane ovog tkzv investitora.![]()
![]()
Navijači traže dlaku u jajetu samo da ne dođu na utakmicu. Evo vam primjer željkana, oni su u qrcu 12 godina i opet dolaze na utakmice a mi tražimo razloge da ne dođemo, te nije trener dobar, te Mujkić loše centrirao, te Mirvić uložio samo milion, kaže loši rezultati a niko da prizna kada imamo normalno suđenje mi osvajamo bodove, bodovi se osvajaju i kada loše igramo. Bitno je s.ati i tražiti izgovore. 
J e b o t e onaj ko te dovede u FK Sarajevo odlazi ubleho Edine Čengiću
-
rimljanin90
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ono što sam pisao sa kolegom @pendulumom za novu temu, da možemo komentarisat kad igra naš klub. Postavio sam, sad ne znam jel uredu onako i šta vi mislite o tome, pošto @vanja ne upravlja više temom da pokušamo malo mi dovesti u red ovaj naš dio foruma.
Jesu li izgubili i protiv Igmana?
-
Laganini1986
- Kontakt:
80min
4:0 za Igman
4:0 za Igman
E Mirvicu yebem i tebe i ko ti ovo uvaljuje ovako
- ErosViverosViv
- Kontakt:
eto kosevo rasprodato, a vi opet laprdajte da nas nema.
10 kom.u zadnje dvije utakmice fuj J*** vam sve raspalo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.

.png)