FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Hahahah
- Bayern@heart
- Kontakt:
Harry 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ludi su. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Hahaha dvica na poluvremenu bila sigurno preko 20 kvota..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Na poluvremenu Ito i Kim popili šljage
puste tri gola da bude zanimljivije
znaci popisana i liga i konkurencija, 113 and counting
znaci popisana i liga i konkurencija, 113 and counting
Pravda za Tyson Furya
Sad ide molba Bogu
da se jos koji igrač večeras povrijedi kod PSG,prošle sedmice mi je uslisao kad se vitinja povrijedio, idemo dalje
volio bih da sada bude to barcola samo kazem
(jesam maliciozan)

Pravda za Tyson Furya
- Bayern@heart
- Kontakt:
Samo radi ser.onja sa Sportsport.ba nek smo pobjedili i okrenuli kakav hejt prema Bayernu.
Idemo sad Pariz mora pasti
Idemo sad Pariz mora pasti
Ovom jupu treba opet ugasit internet
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo, cak su se udostojili napisati jedan clanak o vanserijskom preokretu.
U Parizu nece biti lako ali sa pristupom iz danasnjeg drugog poluvremena mi se nemamo zbog cega brinuti.
Olise je zaista cudo od igraca, okrenuo je mec u nasu korist samo svojom pojavom.
U Parizu nece biti lako ali sa pristupom iz danasnjeg drugog poluvremena mi se nemamo zbog cega brinuti.
Olise je zaista cudo od igraca, okrenuo je mec u nasu korist samo svojom pojavom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To momak nije sportski, nekom pozeljeti povredu. To bi sad isto bilo kao da tebi neko kaze da zeli da ti pukne noga. Evo ja zelim da PSG bude u najjacem sastavu. I pored toga ubjedjen sam da je Bayern bolja ekipa.
Škorić je poletio napisati da je Bayern ponižen u Mainzu ali gospodo malo ste se zayebali.Omerbavarac je napisao/la: ↑25 apr 2026, 17:34Evo, cak su se udostojili napisati jedan clanak o vanserijskom preokretu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pravda za Tyson Furya
Neka oba tima budu kompletni, a ako se nnama neko povredio neću plakati da i njima Vitinja ne igra, haman su i ista pozicija. Neka se oporavi odmah posle polufinala i bude triput bolji. Kud će bolje želje.
Tako je Halide@Dilah je napisao/la: ↑25 apr 2026, 17:49Neka oba tima budu kompletni, a ako se nnama neko povredio neću plakati da i njima Vitinja ne igra, haman su i ista pozicija. Neka se oporavi odmah posle polufinala i bude triput bolji. Kud će bolje želje.
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.