NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Haha kakav debil
Ne
Oporavice se on do sutra. Ako vide da ne ide utakmica u smjeru da mogu pobjediti sjesce on na klupu, a mozda se i Reaves vrati sutra pa ga malo rastereti. Ali protivnik je poljuljan moras iskoristiti trenutak i nokautirati ga.
Ja vjerujem da Sunsi vcrs dobijaju, evo vidjecemo.
Orlando i Atlanta bi mogli biti kobni za ove favorizivane ekipe na istoku u prvom kolu.
Ma ne odmaras u PO,bar ne u smislu da preskocis utakmicu ako nisi povrijedjen.Naravno,druga stvar je minutaza,to bi mu mogao korigovati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Slazem se alemom, jbt svi se mi ovdje sa njim raspravljamo i provociramo kako on nas tako i mi njega, ali niko nikoga ne vrijedja. Zasto i zbog cega ti epi dodjes nakon mnogo vremena i pocnes vrijedjati.
Rasprava ok, zajebancija ok, ali cemu vrijedjanje??
Rasprava ok, zajebancija ok, ali cemu vrijedjanje??
Duduku reci da je duduk nije nikakva uvreda. Ha duduk ha neznalica, isti ku.rac 
Nije bas tako, rijec duduk kod nas se koristi kad zelis nekome reci da je glup. Inace izvorno rijec duduk je armenskog porijekla i to je puhacki cobanski instrumet. Eto malo i o znacenju. Ali svi znamo da se kod nas koristi kad nekome zelis reci da je glup.
Zna on kako se koristi i kako je koristio i da je reakcija opravdana. Nije on balav toliko da te srednjskolske fore prolaze s ljudima. Sad kad ulazis u 30e Mirza takvu ces rekaciju dobiti od ljudi i u stvarnosti i virtualno. Pa ces malo mozda povuci rucnu/ponasati se normalno.
I zna da sam u pravu za udvajanje KD, ili barem da ima smisla i da nisam u pravu, ali ne moze, zacrtao da je iz razloga sto nije playmaker i vozdra. Eto Shaq bio razigravac ili Kawhi, nista Kawhi nije bolji playmaker od njeg pa je znao igrati/kazniti udvajanje. Ovaj ne zna, niti ih zna citati, to je apsurdno da se neko bavi kosarkom 30 godina a da ne zna citati niti reagovati na udvajanje.
I zna da sam u pravu za udvajanje KD, ili barem da ima smisla i da nisam u pravu, ali ne moze, zacrtao da je iz razloga sto nije playmaker i vozdra. Eto Shaq bio razigravac ili Kawhi, nista Kawhi nije bolji playmaker od njeg pa je znao igrati/kazniti udvajanje. Ovaj ne zna, niti ih zna citati, to je apsurdno da se neko bavi kosarkom 30 godina a da ne zna citati niti reagovati na udvajanje.
KD je scorer i to je to. Pa jel ga moj Boston pomeo kad su pravili onaj dream team u netsima, ali ne ide na silu nista. I na to sve KD je kancer za svlacionicu lik je egoistican.
Pa za ono sto ja, a vjrv i dobar dio ljudi misli za tebe, je duduk preblaga rijec. Mislim da si mentalno obogaljena seljacina i debil za kog se nauka dan danas ibreti kako je naucio citat i pisat. Sad ti slobodno laj ko retardirano pasce kakvo i jesi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj ORL je eklatantan primjer da uvijek mozes biti u utakmici kad imas dobru odbranu i kad nemas defanzivne labilnosti u petorci.
Koliko god ciglarili u napadu.
Takodje, DET mi je nejasan u koristenju Durena.Lik je 5.opcija u napadu.Ne spustaju mu loptu nikako osim ako nije iz pika.Sta je post upom?
Takodje, DET mi je nejasan u koristenju Durena.Lik je 5.opcija u napadu.Ne spustaju mu loptu nikako osim ako nije iz pika.Sta je post upom?
Orlando i Atalanta dvije jako nezgodne ekipe nakon AS pauze. Vec sam govorio odavno moze Detroit biti seed 1 ali mi uopste nisu ozbiljna PO ekipa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 apr 2026, 20:13Ovaj ORL je eklatantan primjer da uvijek mozes biti u utakmici kad imas dobru odbranu i kad nemas defanzivne labilnosti u petorci.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ozbiljan je DET ove godine.Ne moze se reci da nije.Problem za njih je sto je ORL ekipa koja im moze odgovoriti fizicki, a i jedni i drugi imaju problem sa sutem. Moraju naci neki drugi nacin da dobiju ove osim igre "na snagu" sto se kaze.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 20:26Orlando i Atalanta dvije jako nezgodne ekipe nakon AS pauze. Vec sam govorio odavno moze Detroit biti seed 1 ali mi uopste nisu ozbiljna PO ekipa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 apr 2026, 20:13Ovaj ORL je eklatantan primjer da uvijek mozes biti u utakmici kad imas dobru odbranu i kad nemas defanzivne labilnosti u petorci.
Pa Orlando realno ima vise talenta i kreacije od ovih Pistonsa. Kod njih sem Cadea niko nije kreator, a i sam Cade je jako neefikasan igrac. Fizicki im mogu parirati, a Franz, Paolo, Bane imaju vise poena u rukama od udarnih opcija Pistonsa. Uostalom ovaj Orlando se ocekivao prije sezone na vrhu Istoka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocekivalo se jeste, ali nisu igrali dobro ni prije povreda.To obicno tako biva sa ekipom gdje glavni igraci nisu konstantno dobri suteri.
Medjutim, sad su se skupili, ocigledno i proigrali i mislim da je ovo na Istoku najtezi moguci match up za DET.Prodju li nekako ovo, finale nije nemoguce.
Medjutim, sad su se skupili, ocigledno i proigrali i mislim da je ovo na Istoku najtezi moguci match up za DET.Prodju li nekako ovo, finale nije nemoguce.
Ma tesko ce Detroit ovo proci , ja ne vidim
Tu mogucnost nikako. Meni je orlando bolja ekipa. Detroit mora jos jednu godinu skupljati iskustva. Jednostavno odbrana se dize na visi nivo u PO i to je sad problem Detroitu, ne mogu nista.
Tu mogucnost nikako. Meni je orlando bolja ekipa. Detroit mora jos jednu godinu skupljati iskustva. Jednostavno odbrana se dize na visi nivo u PO i to je sad problem Detroitu, ne mogu nista.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ovdje pitanje iskustva.Pitanje je talenta ako ih ORL izbaci.
Orlando bi sigurno bio top4 da su bili kompletni. Vratio im se Wagner sad kad najvise treba, plus Bane suta za 3 bez greske, a na to sve igraju svi vrhunsku odbranu. U ove 3 utakmice po meni je Orlando puno vise pokazao, al ima jos jedna cetvrtina nista ovdje nije gotovo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 apr 2026, 20:52Nije ovdje pitanje iskustva.Pitanje je talenta ako ih ORL izbaci.
Strasna partija Banea, 7-0 na pocetku 4/4 za vjerovatno i pobjedu vcrs i 2-1 u seriji za Orlando.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.