FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jao nam doktora fosila
mogao je Bicakcic umrijeti dok on dodje do njega. Lik ima 80 godina
- Austinpowers
- Kontakt:
Osim toga sto su najsporiji, definitivno su i najnespremniji. Na hajrGrbavica786 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 21:16Mozda nemamo najbolje fudbalere.. ali zato imamo najsporije![]()
VTZ
To je shvatio i Savo i zato ovako igra i sa Rudarom i sa Velezom!Grbavica786 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 21:16Mozda nemamo najbolje fudbalere.. ali zato imamo najsporije![]()
-
Grbavica786
- Kontakt:
Sve znam brate. Selekcija igraca ove sezone je bila kriminalna. Niti imaju brzinu za neku leprsavu igru, niti kondiciju da igraju 90 min u istom ritmu. Sramota ko nas je vodio i kako su nas unistilitm87alem je napisao/la: ↑25 apr 2026, 21:25To je shvatio i Savo i zato ovako igra i sa Rudarom i sa Velezom!Grbavica786 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 21:16Mozda nemamo najbolje fudbalere.. ali zato imamo najsporije![]()
Sto bi reko Osim.Moras trcat i mislit.Jedini koji trci Odinaka dok isto Odinaka i ostali i nemisle.Osim Muftica.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Nogom u G se udarat sa ovih 0:0 limitirana ekipa, Savo je Hudini pa je uvezao ovoliko utakmica bez poraza sa ovim "igracima"
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme bolji velez u svakom segmentu, Boze sacuvaj sta je ovo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Kako god završila utakmica, na poluvremenu moram reći da je Velež po pitanju brzine i agilnosti izgledao kao Brazil. Šta mi treniramo i uigravamo Bog dragi zna. Krpić ne može više dobiti niti jedan jedini duel, ne znam kako to Savo ne vidi, yebo ga on. Erick totalno nezainteresovan, sudara se sa našim igračima. Užas živi. 85% ovih momaka trrbaju otići na ljeto, nema druge.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
To je kad naša legenda, vojnik kluba vodi transfer rok. To je kad ti fali 4 igrača od toga 2 krila i špic. To je kad zbog mesara u ovoj našoj ligi, koji su pritom zaštićeni dok udaraju naše igrače, ostaneš bez 3 najbolja igrača.
Cemu forsiranje Ericka kad nece produziti ugovor???
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Ubićemo ih drugo poluvrijeme!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Dobri smo ljudi sta vam je... za prve federalne.
Katastrofa
Imamo priliku za kontru oni vracaju loptu do Muftica. Ovo ko prati realno je da mu se upise jedna godina na staž.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Decko koji je "dosao da uzme zadnje pare pred kraj karijere" je sedam nivoa iznad fudbalera koji se krece ko po kamenju na plazi u Zaostrogu a odaziva se na prezime Milosevic.
Šta je definicija patnje za oči?
Definicija patnje za oči su trozubac Šabić, Krpić i Odinaka
Kakvi su ovo antitalenti majko draga, o tome koliko Spahić pravi smiješnima Bičakčića i Sedorfa neću puno jer je čak i mene sramota
Alić sa apsolutno dvije preslikana pionirske defanzivne greške u prvom poluvremenu je dokazao da je isto jedna obična panjina
MATEJ CVETANOSKI I MADŽID ŠOŠIĆ SU JEDINI IGRAČI KOJI IMAJU KVALITET ZA ŽELJEZNIČAR.
Kakvi su ovo antitalenti majko draga, o tome koliko Spahić pravi smiješnima Bičakčića i Sedorfa neću puno jer je čak i mene sramota
Alić sa apsolutno dvije preslikana pionirske defanzivne greške u prvom poluvremenu je dokazao da je isto jedna obična panjina
MATEJ CVETANOSKI I MADŽID ŠOŠIĆ SU JEDINI IGRAČI KOJI IMAJU KVALITET ZA ŽELJEZNIČAR.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Odinaka moze nekad probit, al cesto ispadne glup, a Sabic i Krpic su fakat katastrofaGIBRA je napisao/la: ↑25 apr 2026, 21:41Šta je definicija patnje za oči?
To je meni najgore Odinaka najbrzi, najjaci, a najgluplji haha
Ja ne znam vise sta da kazem, Sosic je Iniesta za sve ove igrace
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da li se meni cini ili je Muftic napravio penal? Vjesa se liku nesto oko vrata jer je promasio loptu
- Lokomotifa
- Kontakt:
Adžem mag doveo Jaganjca, Koningsa i Rakića, a u Prvoj ligi FBiH mu u Tuzla City bio Armin Spahić top napadač.
Haj što nemamo skaute ali ovo kako smo radili ove sezone je škola kako ne treba i dokaz koliko talovi sa menadžerima mogu da unište jedan klub.
Haj što nemamo skaute ali ovo kako smo radili ove sezone je škola kako ne treba i dokaz koliko talovi sa menadžerima mogu da unište jedan klub.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.