FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cestitam na prolazku i finale , nadam se da cete izgubiti od Manchestera mada mi nije bitno ko dobija ali eto !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- adriano_leite
- Kontakt:
Odlicna utakmica, mnogo bolja igra nego u prethodna 3 El Classica u ovom kratkom vremenskom periodu. Veceras se igrao fudbal i svaka cast za ovakvu igru. Bilo je par ostrih startova, ali mnogo je to ljepse izgledalo veceras nego prosle 3 tekme izmedju Barce i Reala. Mislim da smo zasluzeno prosli. Onaj ponisten gol se obio o glavu Ronaldu, jer je pao kao metkom pogodjen nakon duela sa Piqueom. Pri tom simuliranju je pao i zakacio Javiera, a da nije pokusao simulirati, bio bi cist gol Higuaina, ali to je fudbal. Visca el Barca, visca Catalunya, bice odlicno finale protiv Uniteda.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
...zasluzen prolaz,ali onaj ponisten gol reala je smjesan...navijam za barcu i mrzim real,ali ne znam zasto je sudija ponistio gol,ronaldo ga je zakacio u padu,ne namjerno...ako neko ima video te situacije neka postavi,mozda grijesim... 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ronaldo pao kao metkom pogodjen. Kolutao se 3 metra. Zakacio Javiera po nozi, a Javier bio blizu lopte da je pokupi, ali ovaj ga zakaci i zbog toga nije Javier dosao do lopte.enobarca je napisao/la:...zasluzen prolaz,ali onaj ponisten gol reala je smjesan...navijam za barcu i mrzim real,ali ne znam zasto je sudija ponistio gol,ronaldo ga je zakacio u padu,ne namjerno...ako neko ima video te situacije neka postavi,mozda grijesim...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
eto ga...ponovo finale..
veceras barca ponovo bolja,samo sto je veceras na golu stajao raspolozeni kasiljas..al opet sve u svemu dobro je..ma sta dobro..predobro..
i kako je lijepo vidjeti abidala na terenu a prije nekih 2 mjeseca bio mu i zivot upitan..a vcrs vec zaigrao...nevjerovatno...hvala ti Boze..
i jos nesto za puyola...
2/3 zemljine povrsine pokriva voda a ostalo puyol....
a sad malo pustit provokatore,placljivke,corave,i ostale tigrove da se ispisu...
veceras barca ponovo bolja,samo sto je veceras na golu stajao raspolozeni kasiljas..al opet sve u svemu dobro je..ma sta dobro..predobro..
i kako je lijepo vidjeti abidala na terenu a prije nekih 2 mjeseca bio mu i zivot upitan..a vcrs vec zaigrao...nevjerovatno...hvala ti Boze..
i jos nesto za puyola...
2/3 zemljine povrsine pokriva voda a ostalo puyol....
a sad malo pustit provokatore,placljivke,corave,i ostale tigrove da se ispisu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cestitke Barceloni na zasluzenom prolasku u finale. Barcelona ima igrace, Manchester United ima SIR Alex Fergusona. Bice zanimljivo u svakom slucaju. 
Barca- Mun.Utd finale u Londonu
, bice daleko bolja tekma jer United nije papanski klub sa trenerom papkom vec ce biti igre i nadigravanja, pa ko koga zajebe.
Kasiljas ih je spasio veceras potopa i njemu svaka cast, ove ostale mrcine koji lome noge necu da komentarišem
Kasiljas ih je spasio veceras potopa i njemu svaka cast, ove ostale mrcine koji lome noge necu da komentarišem
sve isto kao i proslo finale s tim da man utd nema ronalda i da giggs ima unuce

ser del barça es el millor que hi ha !
..ako je tako bilo,opravdano ponisten gol...adriano_leite je napisao/la:Ronaldo pao kao metkom pogodjen. Kolutao se 3 metra. Zakacio Javiera po nozi, a Javier bio blizu lopte da je pokupi, ali ovaj ga zakaci i zbog toga nije Javier dosao do lopte.enobarca je napisao/la:...zasluzen prolaz,ali onaj ponisten gol reala je smjesan...navijam za barcu i mrzim real,ali ne znam zasto je sudija ponistio gol,ronaldo ga je zakacio u padu,ne namjerno...ako neko ima video te situacije neka postavi,mozda grijesim...
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako me sjecanje sluzi tako je nesto bilo, medjutim potrudit ce se frankovci da nadju taj klip pa ce vrlo brzo osvanuti na nasoj temi, tako da cemo moci da vidimo sta je tacno biloenobarca je napisao/la:..ako je tako bilo,opravdano ponisten gol...adriano_leite je napisao/la:Ronaldo pao kao metkom pogodjen. Kolutao se 3 metra. Zakacio Javiera po nozi, a Javier bio blizu lopte da je pokupi, ali ovaj ga zakaci i zbog toga nije Javier dosao do lopte.enobarca je napisao/la:...zasluzen prolaz,ali onaj ponisten gol reala je smjesan...navijam za barcu i mrzim real,ali ne znam zasto je sudija ponistio gol,ronaldo ga je zakacio u padu,ne namjerno...ako neko ima video te situacije neka postavi,mozda grijesim...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Najbolji trenutak utakmice je ulazak Abidala uz ovacije sa tribina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve je to OK, ali objektivno rečeno, poništeni gol Real Madrida je sudijska lakrdija...
Da sam neko u medijskom timu Real Madrida zaposlio bih Ibrahima Muratovića tamo... Čovjek je zaista mnogo kakio.
Da sam neko u medijskom timu Real Madrida zaposlio bih Ibrahima Muratovića tamo... Čovjek je zaista mnogo kakio.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Potpis na ovo... Svaka cast Pepu na ovom potezuSaurman je napisao/la:Najbolji trenutak utakmice je ulazak Abidala uz ovacije sa tribina.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- adriano_leite
- Kontakt:
Bolji je bio kraj kad su ga bacali na rukama, meni su suze potekle, fkt. Abi izadje iz najvece utakmice kao pobjednik, u utakmici u kojoj je umjesto bodova dobio zivot, prelijep trenutak na Camp Nou. Visca el Barca, visca Catalunya.Saurman je napisao/la:Najbolji trenutak utakmice je ulazak Abidala uz ovacije sa tribina.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ako tebi treba klip da vidiš je ono čist gol i da je prije toga Pique faulirao Ronalda onda te stvarno žalimadriano_leite je napisao/la: Ako me sjecanje sluzi tako je nesto bilo, medjutim potrudit ce se frankovci da nadju taj klip pa ce vrlo brzo osvanuti na nasoj temi, tako da cemo moci da vidimo sta je tacno bilo.
Abidal!Najsportiskiji stvar učinjena večeras od Barcelone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
AYAN je napisao/la:Sve je to OK, ali objektivno rečeno, poništeni gol Real Madrida je sudijska lakrdija...
dobro
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kasnije nesto vise o utakmici.
U globalu je bilo odlicno,pogotovo prvo poluvrijeme,gdje smo ih rasuli,steta sto nije pao koji gol tu.Strasna asistencija Inieste,Pedro rutinski.Sad se pripremati za finale.
Ulazak Abia je vrhunac veceri,kako je samo lijepo vidjeti ga na terenu opet.
U globalu je bilo odlicno,pogotovo prvo poluvrijeme,gdje smo ih rasuli,steta sto nije pao koji gol tu.Strasna asistencija Inieste,Pedro rutinski.Sad se pripremati za finale.
Ulazak Abia je vrhunac veceri,kako je samo lijepo vidjeti ga na terenu opet.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
blaugrana1899
- Kontakt:
koji si ti glupan sta pricas da znas ista o zivotu a ne o fudbalu sigurno nebi prico toLBJ MVP je napisao/la:Ako tebi treba klip da vidiš je ono čist gol i da je prije toga Pique faulirao Ronalda onda te stvarno žalimadriano_leite je napisao/la: Ako me sjecanje sluzi tako je nesto bilo, medjutim potrudit ce se frankovci da nadju taj klip pa ce vrlo brzo osvanuti na nasoj temi, tako da cemo moci da vidimo sta je tacno bilo.
![]()
Abidal!Najsportiskiji stvar učinjena večeras od Barcelone
naravno da je faul kad je maskerano bio blizi lopti i stigo bi je prije higuaina sto posto da ga nije sapleo ovaj a to da je se mogo svirat prekrsaj na ronaldu to bi se vec dalo raspravljat i matere ti vec ak dajes komentare pogledaj malo sta se ustvari desilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.