FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U pregledu isplaćenih dugovanja, najviše imena Jovic A i Šećerbegovic E. Koji li su to?
Samo je Sloboda iz Tuzle
To je "naša čaršija" i "najbolji predsjednici" od g. Raosa pa na ovamo. Usput rečeno obećavali su 11 najboljih igrača u PL BiH da će igrati u Slobodi....
Niko nije je.bo Slobodu više od njenih "prijatelja" i "legendi", koji su po dva-tri puta naplatili i ugovore i dugove....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pratil iko ovo vise
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Jel ovo Sloboda ispada iz rukometne PL
Bog,carsija i partija
Bog,carsija i partija
Ispali su oni i prije ovog kola, ali sluzbeno protiv Leotara...
Jbt osim kosarke, nema kluba u prvoj ligi. Eto jos Jedinstvo, mada i one zivotare i zenski odbojkaski klub. Nisam vidio ljude i vlast koje vise boli qrc za sportom od crvenih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imamo kruzne tokove, imamo panonicu, imamo Lugavica, Porobica Berbica, Feizbegovica, Lakica, Imamovica, malog Berbica,, Ilića, imamo Cum grano salis, imamo novu maskotu, imamo privatni OKK, imamo privatni OK, imamo 3T, imamo odvoz smeća u urbanim područjima, imamo seoske sajmove meda, a vi samo gledate šta nemate. Kao da je bitno što ljudi živi gore, što nemate stadiona, bazena, kluba u prvoj ligi, titule, što su vam propali putevi, što vam treba minimum sat vožnje do prvog narednog mjesta, što plaćate skupo grijanje kojeg često nema kad je najhladnije što vam ljeto cesto nestane vode. Kako ste nezahvalni!
Samo je Sloboda iz Tuzle
Može li mi neko objasniti ovaj Aco da li je on ovoliko bezobrazan ili sa njim nije nešto uredu poslije svega on ima obraza pisati nešto njemu je bolje da se zatvori u kući i da ne izlazi iz nje Bog te mazo
Jednostavno je lik bolestan u glavu. Nece taj nikad priznati da je lose nesto odradio. Kompleksas. Ali su mi jos gori ovi sto ga po komentarima hajcaju kao da je neki spasitelj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bromazepam
- Kontakt:
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Važno je da smo mi najjugoslovenskiji grad u bivšoj nam državi. Nema veze što za svim većim gradovima u BiH već zaostajemo u svemu, a regiju da ne pominjem. 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nikad nikome višedecenijska besprekidna vlast nije donijela ništa dobro.sviunapad1010 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:15Važno je da smo mi najjugoslovenskiji grad u bivšoj nam državi. Nema veze što za svim većim gradovima u BiH već zaostajemo u svemu, a regiju da ne pominjem.![]()
Uskoro će nas i zenca mrtva prestići...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sjecam se prije kao naivni dječak kad sam išao na utakmicu i mastao o nekom velikom Tusnju kao svjetskom stadionu sa kapacitetima od 60 70 hiljada kao neki kultni svjetski stadioni, a danas sta imamo jednu zatvorenu i nedovrsenu i jednu oronulu tribinu a po utakmici na Tusnju oko 500 ljudi... Kako ovo riječima objasniti.
#CarsijaOdjebi
Da se svaki dan po jedan siporeks spusto na onaj istok do sad bi imali tribinu
Šipovanje nije uspjelo, Šipovi se nisu primili u zemlju tako da nisu izrasli stubovi od kojih bi prostom diobom nastale tribine i drugi objekti na toj fantomskoj tribini. Da li je razlog vrsta ili kvalitet zemljišta oko stadiona ili su pogrešne sorte šipova se stavile u zemlju pitanje je? Ako ništa ima se "divlji" parking gdje mi što vodimo djecu u školu možemo ostaviti auto...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da su upola volje i zelje ulozili u izgradnju stadiona umjesto u ove idejne projekte, dosad bi Wembley izgradili.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.