Eno opet krivo Sarajevo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel Gelčev najskuplji igrač lige, on ne liči na igrača.bvsic je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:13Jestel usli u 7 mjesec kako niste pobijedili na bazi bez porazaVirtu4l je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:10
Evo, samo par komentara koji su slika i prilika ove teme.
Ovo pišu navijači kluba čiji jedan igrač ima platu kao kompletan roster bar 4 ekipe u ligi. Ubjedljivo najskuplja ekipa lige već petu godinu zaredom, osvojila drvenu kitu, standardno, ali ono nešto komentariše.
Cudi me da se nije VAR ukljucio, mislim da je trebao iskljuciti Milaka, ono lomljenje kicme je cista namjera da se povrijedi suparnicki igrac...
Zeljo ostecen...
Zeljo ostecen...
Prebacit mu bar 750k vrijednosti na Elezija, ovakvih ima u kantonalnojfks74 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:28Jel Gelčev najskuplji igrač lige, on ne liči na igrača.bvsic je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:13Jestel usli u 7 mjesec kako niste pobijedili na bazi bez porazaVirtu4l je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:10
Evo, samo par komentara koji su slika i prilika ove teme.
Ovo pišu navijači kluba čiji jedan igrač ima platu kao kompletan roster bar 4 ekipe u ligi. Ubjedljivo najskuplja ekipa lige već petu godinu zaredom, osvojila drvenu kitu, standardno, ali ono nešto komentariše.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Al' radosti kad dadose gol, ljudi 5 minuta cekaju da izvedu ofsajd, oni se jos grle kod sjevera...

-
Rahatlokum
- Kontakt:
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Tobe se od CF skriva. Cak je sada ponovno promijenio identitet. Sada je Brundo Dabić i predstavlja se kao alternativni medicinar i iscjelitelj. 

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Reci mami da ne trebas gledati sta ona radi , utice mnogo na tebe...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:38vanjice ne znam jesi li musko ili zensko, ali mozes mi ga poglabat u svakom slucaju![]()
![]()
Bez zayebancije, željezničari su potpuno pomahnitali, raspamećeni, haluciniraju i buncaju, veze sa stvarnošću nemaju.
Zgazili nas bez šuta u gol i poštene prilike čitavu utakmicu, još Ibro odmorio glavne igrače drugo poluvrijeme za Radnik i finale kupa.
Da su imali ovakvo suđenje protiv sebe kao mi večeras (iako nije ni blizu najgore koje smo imali na Grbavici) bulaznili bi o Kaplanu, Nikšiću, Trbonji i Trumpu mjesecima. Potpuni luđaci.
Zgazili nas bez šuta u gol i poštene prilike čitavu utakmicu, još Ibro odmorio glavne igrače drugo poluvrijeme za Radnik i finale kupa.
Da su imali ovakvo suđenje protiv sebe kao mi večeras (iako nije ni blizu najgore koje smo imali na Grbavici) bulaznili bi o Kaplanu, Nikšiću, Trbonji i Trumpu mjesecima. Potpuni luđaci.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
Rahatlokum
- Kontakt:
ih sreca tvoja pa ti ne gledas sta tvoja radi i kako voli iz sup*a u usta da ga primi, prvo bi nju kuju ubio, pa se objasio nakon togaVanja8 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:41Reci mami da ne trebas gledati sta ona radi , utice mnogo na tebe...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:38vanjice ne znam jesi li musko ili zensko, ali mozes mi ga poglabat u svakom slucaju![]()
![]()
![]()
![]()
O tome ti pricam...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:44ih sreca tvoja pa ti ne gledas sta tvoja radi i kako voli iz sup*a u usta da ga primi, prvo bi nju kuju ubio, pa se objasio nakon togaVanja8 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:41Reci mami da ne trebas gledati sta ona radi , utice mnogo na tebe...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:38
vanjice ne znam jesi li musko ili zensko, ali mozes mi ga poglabat u svakom slucaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Rahatlokum
- Kontakt:
hajde taman ces se u evropi zadrzati dovoljno dugo da mozes popit par piva
I ono bi igralo Evropu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.png)