Najpoetičnije bi bilo da završi karijeru na Mundijalu. Dao je ogroman doprinos Schalkeu za (vjerovatnu) promociju. Sve se poklopilo.
Lično bih ga volio gledati i u ciklusu za Euro 28 ako ima volju jer znači ovoj ekipi, ali u prilagođenoj ulozi trener-igrač.
Da zavrsi reprezentativnu karijeru nakon Mundijala, a da za svoj cejf i zasluge odigra jos sezonu u BL sa Schalkeom jer je zasluzio to.
Ako bismo izvorili EP, onda ga pozvati samo da osjeti i to takmicenje i upise koji minut kao dodatni pecat na epsku karijeru.
Medjutim, sta god on odlucio nakon Mundijala, bilo bi pametno da ne igra LN i kojekakve prijateljske utakmice, nego striktno EP kvale ako mu je to tolika zelja.
Najpoetičnije bi bilo da završi karijeru na Mundijalu. Dao je ogroman doprinos Schalkeu za (vjerovatnu) promociju. Sve se poklopilo.
Lično bih ga volio gledati i u ciklusu za Euro 28 ako ima volju jer znači ovoj ekipi, ali u prilagođenoj ulozi trener-igrač.
Da zavrsi reprezentativnu karijeru nakon Mundijala, a da za svoj cejf i zasluge odigra jos sezonu u BL sa Schalkeom jer je zasluzio to.
Ako bismo izvorili EP, onda ga pozvati samo da osjeti i to takmicenje i upise koji minut kao dodatni pecat na epsku karijeru.
Medjutim, sta god on odlucio nakon Mundijala, bilo bi pametno da ne igra LN i kojekakve prijateljske utakmice, nego striktno EP kvale ako mu je to tolika zelja.
Da li se kaješ sto si ga tjerao prije par godina ?
Da li se kaješ sto si ga tjerao prije par godina ?
Pisao nedavno i ovdje, a i na temi repke, da sam pogrijesio kad sam pisao da se treba oprostiti kako bi se navikavalo i uigravalo bez njega. Tada je komplet repka igrala lose na celu sa njim, bukvalno nije postojao na terenu pa sam mislio da je bolje da se oprosti kao velikan i tako dadne prostora mladjim igracima da stasavaju, koliko god bilo tesko bez njega.
Ocito da je i on sam podigao formu, ali i podigao motovaciju kad je zdravo okruzenje i kvalitetni suigraci. Bez njega ne bismo otisli na ovo SP i bas mi je drago sto sam pogrijesio.
Ali fakat nikad nisam pisao ruzno protiv njega, pljuvao ga, tjerao u nekom bezobraznom tonu.
Ne ne, babuka igra i narednu sezonu u bundeski, i predvodi napad repke. Nema oprastanja jos
Boga mi moderna ekipa, moderan fudbal, ko da gledam neku ekipu iz vrha Bundeslige ili Premijer lige, zato niko nema odgovor na njih na ovom nivou, a srali su ovdje da Schalke nije najbolja ekipa u Cvajti, a niko nije pogledo nijednu utakmicu
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 26 apr 2026, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Boga mi ko da gledam neku ekipu iz vrha Bundeslige ili Premijer lige, a srali su ovdje da Schalke nije najbolja ekipa u Cvajti, a niko nije pogledo nijednu utakmicu
Treba im dodat i Bajraktarevica i Tahirovica nek se celice
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.