Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Šalu na stranu, ozbiljno se kotrljalo za Baždara i Bašića, sad se vidi šteta što se nije ostvarilo.
Sto neko napisa, neka nakon SPa dovedu Kolasinca, Bajraktarevica i Memica, uz trenutnog Edina i Katica i neka napadnu Ligu Prvaka naredne sezone
Velik uspjeh Schalkea ove godine. Koliko se sjecam pred Muslica su postavili cilj da ostanu u Cvajti, tj da ne propadnu u treci rang. A Miron do titule
Velik uspjeh Schalkea ove godine. Koliko se sjecam pred Muslica su postavili cilj da ostanu u Cvajti, tj da ne propadnu u treci rang. A Miron do titule
U repku za selektora posle Barbe samo Muslica prihvatam 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Samo oni koji nemaju pojma o fudbalu, nisu pratili njegovu karijeru i ljubomorni mogu ga hejtati.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Daj i Vasilja u Shalke, Malića, Košpu, Šunjića, Hadzikadunica. Nek se uigraju, i nek napadnu Euro.Confiance je napisao/la: ↑26 apr 2026, 16:13Sto neko napisa, neka nakon SPa dovedu Kolasinca, Bajraktarevica i Memica, uz trenutnog Edina i Katica i neka napadnu Ligu Prvaka naredne sezone![]()
Velik uspjeh Schalkea ove godine. Koliko se sjecam pred Muslica su postavili cilj da ostanu u Cvajti, tj da ne propadnu u treci rang. A Miron do titule![]()
FerdinandF je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:36Daj i Vasilja u Shalke, Malića, Košpu, Šunjića, Hadzikadunica. Nek se uigraju, i nek napadnu Euro.Confiance je napisao/la: ↑26 apr 2026, 16:13Sto neko napisa, neka nakon SPa dovedu Kolasinca, Bajraktarevica i Memica, uz trenutnog Edina i Katica i neka napadnu Ligu Prvaka naredne sezone![]()
Velik uspjeh Schalkea ove godine. Koliko se sjecam pred Muslica su postavili cilj da ostanu u Cvajti, tj da ne propadnu u treci rang. A Miron do titule![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad bi Đeko trebao nazad na teren?
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- Goalgetter
- Kontakt:
au, znaci za titulu. Cvajta je neka 10-11 liga Evrope jelde?
hajduk živi vječno
Ja se iskreno nadam da do kraja sezone nece igrati vise od 20-30 minuta po mecu. Isto to zelim i ostalim reprezentativcima. Previse bolno bi bilo ostati bez nekog od njih u preostalih par utakmica, a pogotovo bez Dzeke kojem je ovo zadnje prvenstvo na koje moze otici.
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
MythMehofromTurinja je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:04Cvajta je u najmanju ruku 8, 9 liga Evrope![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakav myth, pa evo nabrajaj najbolje lige:
1. EPL
2. Bundeska
3. Primera
4. Serie A
5. Ligue 1
6. Portugal
7. Nizozemska
Ovih 7 prvih liga bih rekao da su sve stoposto bolje od Cvajte, bez diskusije, nakon njih od prvih liga imaš Tursku, Češku, Austriju, Belgiju, Grčku, Poljsku od kojih nijedna nije bolja ni od Cvajte ni od Championshipa, pa bi onda negdje između 8. i 9. i 10. mjesta smjestio Bundesku i Championship, koji je također druga liga.
Kvalitet fudbala u cvajti je go qrac, mozda 2 ekipe imas da su okej ostalo je totalno bezveze. To sto imas historijski velike ekipe u cvajti ne znaci da su danas jake. Osim Schalkea sve ekipe bi bile u donjem dijelu tabele ispod nabrojanih liga, a ni Schalke u vecini ne bi bio prvak.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:37Kakav myth, pa evo nabrajaj najbolje lige:
1. EPL
2. Bundeska
3. Primera
4. Serie A
5. Ligue 1
6. Portugal
7. Nizozemska
Ovih 7 prvih liga bih rekao da su sve stoposto bolje od Cvajte, bez diskusije, nakon njih od prvih liga imaš Tursku, Češku, Austriju, Belgiju, Grčku, Poljsku od kojih nijedna nije bolja ni od Cvajte ni od Championshipa, pa bi onda negdje između 8. i 9. i 10. mjesta smjestio Bundesku i Championship, koji je također druga liga.
15.10.2013.
Za početak ja gledam Cvajtu svake sedmice, ti je ne gledaš, pa ne možemo ti i ja pričat o kvalitetu fudbala, jer svakako ste do jučer ovdje lupali za Džeksona i Schalke razne gluposti i ne znam šta možeš reći za kvalitet fudbala lige koja svaki Euro i Mundijal šalje desetine igrača na internacionalne smotre fudbala, a ove godine Bosna ima minimalno trojicu iz Cvajte.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:43Kvalitet fudbala u cvajti je go qrac, mozda 2 ekipe imas da su okej ostalo je totalno bezveze. To sto imas historijski velike ekipe u cvajti ne znaci da su danas jake. Osim Schalkea sve ekipe bi bile u donjem dijelu tabele ispod nabrojanih liga, a ni Schalke u vecini ne bi bio prvak.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:37Kakav myth, pa evo nabrajaj najbolje lige:
1. EPL
2. Bundeska
3. Primera
4. Serie A
5. Ligue 1
6. Portugal
7. Nizozemska
Fudbal u Cvajti ne može parirati ovih 7 liga gore, ali zato bara bara sa fudbalom koji se igra u ovim ostalim nabrojanim ligama.
Osim top 5 imamo Championship, Portugalska, Holandska, Svicarska i Norveska cije ekipe igraju CL i Bodo glimt je cist primjer veceg kvaliteta od cvajte. Mozda Belgijska i Svedska liga jos na to sve, Skotsku nisam navodio jer ima samo Celtic i Rangers. Inace ovo je sve bez poredjenja ostalih slicnih drugih liga kao Serie B ili Segunda.MehofromTurinja je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:04Cvajta je u najmanju ruku 8, 9 liga Evrope![]()
btw cvajta je idalje visok nivo, impresivno kako Dzeko sa 40 jede cvajtase. Kvalitet je vjecan
Cvajtu izvlaci vise parametara kao sto su zanimljovost lige u smislu izjednacenost klubova, velicine samih klubova, posjecenosti i stadiona, a Boga mi kvalitet fudbala nije nesto posebno
Turska liga je bolja od cvajte.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Mostarska, NerminFatic, ovisnik, Soli i 58 gostiju.