A diVi led reklame "Sigurni kad je najpotrebnije ", a jadni Bico se onesvjestio ovdje...
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet nam poništen čist gol
Dokle više
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Potrošili bi jagodice od tipkanja kmečanja da se njima ovo desilo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- VictoriasFikret
- Kontakt:
Pitarski lobi
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakva indolentnost i voljni momenat igrača Sloge. Sa zadovoljstvom ću ispratiti duel na grbavici 
Ma ja..oštećeni
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jasno je da vas boli ta cinjenica pa zato i halucinirate ovako. Praksa slanja najboljih igraca i strijelaca u klub s kojim volite reci da igrate neki derbi dovoljno govori sama za sebe. I danas se vidi taj trag kroz igrace koji su kod vas dobili prostor i postali medju najboljim igracima, tj. njihov otpad.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 13:14Ako ode u Sarajevo otići će kao Mlinarić za minimalno pola miliona maraka što je super zarada s tim da ga je najveći stručnjak lige Ibro snimio u zadnjem timu federalne lige. Sumnjam da će se desiti slučaj Zrinjskog koji je Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom oteo besplatno iz svoje filijaleKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 apr 2026, 13:10Spahic je odlican igrac, zanimljivo je da pored takve visine ima i brzinu, u skoku mu niko ne moze parirati. Velika prednost na terenu je imati takvog pojedinca koji moze spustiti loptu, potrcati i opucati.
Nadam se samo da ga ne razigravaju da bi ga poslali u Sarajevo, jer im to zna biti praksa.
Na stranu sad sto vam je kapiten momak koji je dijete Zelje, to nama i nije nesto za posebno isticati.
A sto se tice Lagumdzije, evo i komentar koji najbolje opisuje njegovo izdanje u Zelji
Nastavi da kmecisPreskakali ga bukvalno, silovali ga od sredine do nazad. Ne zna dodati, ne zna se okrenuti. Teski amaterizam, ko ga je doveo treba odgovarati.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Koliko ofirno pusten gol. Ovo bi i ja odbranio
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Četri faula svirao Petrović u čitavoj utakmici za Velež sinoć. Znači svake 23 minute nam dao jedan faul protiv Savinog tika taka Arsenala.
Imali bogalji sudiju i opet nam na gol nisu opalili
Nikšić Kaplan Amira Trbonja masoni plus Mulder i Scully 
Evo opet Ratko Mladić u Banjaluci, ali hajde vi se **** oko sinoćnje utakmice
hajduk živi vječno
-
StarmoCity
- Kontakt:
-
Rahatlokum
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a njima Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu 
Još postavlja neke komentare kao nije njima valjao, a Zrinjskom valja
Još postavlja neke komentare kao nije njima valjao, a Zrinjskom valja
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 26 apr 2026, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ni **** od spikera ništa ne govori, sudija ništa, delegat ništa, evo treći put skandiraju
hajduk živi vječno
-
Rahatlokum
- Kontakt:
zamisli tek koliko ste vi jadni, vas dole u mostaru redovno marisu, srusili vam najveci simbol grada, uzeli vam stadion, ruse vam spomenike i opet 2014 slavili kad ste nas pobjedili i njima donijeli tituluThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:13Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a njima Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kada pogodis istinu pa jadnik ovakve gluposti piše iz nemoći. Onda se peru kako nisu skandirali Slobodan Praljak na Grbavici dok Armija diže parole za markale i ubijenu djecu Sarajeva. Bravo nastavite samo pokazivati kakva ste gamad 
-
Rahatlokum
- Kontakt:

ovako tretiraju covjeka koji im je donio jedini trofej nakon rata i to jos presao u klub sa kojim su dobri, eto seljobera, dobro je rekao onaj jedan njihov bivsi igrac seljacki klub, zamisli da je Dudic presao kod nas, vjerovatno bi pucali na njeg ako su ovakav odnos imali dok trenirai prijateljski klub..