Čaša vina nikome neće naškoditiDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 apr 2026, 16:43Turkeš je nedavno objavio nekog "klauna sa isteklim vremenom" a Ristovski je valjda povrijeđen. Jedino Adem je malo sumnjiv jer je trenirao cijelu sedmicu.
Slika je sasvim normalna ako nisu otišli u Posušje i ne konkurišu za utakmicu, sve ostalo nije normalno da uz laganu večeru i gemišt se pripremaš za utakmicu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije stvar u vinu nego u profesionalizmu, može i mevludsko šerbe da pije ali to nije uredu da jedan igrač ili više njih dan pred utakmicu sjedi u nekom restoranu a otišli su na gostujuću utalmicu. Hotel, večera, odmor, doručak...itd da štonspremniji dočekaš utalmicu. Valjda je to bit odlazka dan ranije.fks74 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 16:54Čaša vina nikome neće naškoditiDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 apr 2026, 16:43Turkeš je nedavno objavio nekog "klauna sa isteklim vremenom" a Ristovski je valjda povrijeđen. Jedino Adem je malo sumnjiv jer je trenirao cijelu sedmicu.
Slika je sasvim normalna ako nisu otišli u Posušje i ne konkurišu za utakmicu, sve ostalo nije normalno da uz laganu večeru i gemišt se pripremaš za utakmicu.
Opet ponavljavam ako nisu u kombinacijama za utakmicu onda koga boli ku.rac gdje su i šta rade.
- luckystrike
- Kontakt:
Ako su gospoda sa fotografije kako Zoran Mamić kaže "iskusniji koji su karakterni, koji su lideri i koji će mladima biti vjetar u leđa za razvoj. Lideri da mladi uče od njih, da vide kako se ponašaju pravi profesionalci, kako se brinu o svom tijelu, svojoj ishrani, kako reagiraju u stresnim i kriznim situacijama", onda nam "Borba za trofeje i ulazak u grupnu fazu evropskih takmičenja" ostaje nedosanjani san.
Besjeda noć uoči utakmice i uspjeh na terenu ne idu zajedno.
Odlučite se hoćete li da igrači žive svoje živote ili želite da ginu na terenu za navodno sveti dres i grb.
Besjeda noć uoči utakmice i uspjeh na terenu ne idu zajedno.
Odlučite se hoćete li da igrači žive svoje živote ili želite da ginu na terenu za navodno sveti dres i grb.
Hoćemo da žive svoje živote i da profesionalno izvršavaju zadatke za koje su plaćeni, te stvari su kompatibilne.
A nećemo da nas pojedinci ovdje zamaraju nebitnim i marginalnim stvarima iz njihovih života, poput broja pratitelja na nečijem instagramu, čije slike lajkaju, u kojim restoranima sjede, za koga su navijali sa svojih 7 godina, u koliko sati večeraju itd.
A nećemo da nas pojedinci ovdje zamaraju nebitnim i marginalnim stvarima iz njihovih života, poput broja pratitelja na nečijem instagramu, čije slike lajkaju, u kojim restoranima sjede, za koga su navijali sa svojih 7 godina, u koliko sati večeraju itd.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Tako je zna se sta im je glavni prioritet i na kraju za sta platu primaju tu moras da se dokazes i das svoj max svaku tekmu i svaki pojedinac 100%, pobjede , titule hocemo i niko njima ne brani da se izadje nesto popije, pojede…..
Sve dok se mi kidamo navodno ulozimo silan novac u pojacanja imamo nasjkuplju ekipi prvenstva i trece nam je mjesto plafon, nema od nas onda nista….
Srajevo je iznad svih svi su prolazni, samo je ovaj klub vjecan to moraju da znaju svi!!!
Sve dok se mi kidamo navodno ulozimo silan novac u pojacanja imamo nasjkuplju ekipi prvenstva i trece nam je mjesto plafon, nema od nas onda nista….
Srajevo je iznad svih svi su prolazni, samo je ovaj klub vjecan to moraju da znaju svi!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- luckystrike
- Kontakt:
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Ljudi ko smo mi da komentarišemo jednog Adema Ljajica i jednog Ristovskog? Ljudi su čitav život u sportu i niko mi ne može reci da oni 2-3 dana prije utakmice ( kada je slika objavljena ) ne smiju obilno vecerat... Cak onaj ko se imo bavio sportom san pred utakmicu i treba obilnijih obroka.
-
Terreasilver
- Kontakt:
A šta su to Adem i Rile, svete krave pa ih ne smijemo kritikovati ? Kod nas nijedan ni drugi nemaju učinak srazmjeran njihovom kvalitetu.SamoIzrekno je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:18Ljudi ko smo mi da komentarišemo jednog Adema Ljajica i jednog Ristovskog? Ljudi su čitav život u sportu i niko mi ne može reci da oni 2-3 dana prije utakmice ( kada je slika objavljena ) ne smiju obilno vecerat... Cak onaj ko se imo bavio sportom san pred utakmicu i treba obilnijih obroka.
Haman su adem,rile i onaj fudbaler u pokusaju zavrsili svoju pricu u fks
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Bgm se i meni čini, jedino mi je žao Gojkovica - čovjek je igrao srcem svaku utakmicu..
Nadam se da ce se njemu produziti ugovorSamoIzrekno je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:57Bgm se i meni čini, jedino mi je žao Gojkovica - čovjek je igrao srcem svaku utakmicu..
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sve su prilike da su ova trojica zavrsili sa FKS.Ide se na rezanje troskova i podmladjenje tima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kod Renata je vjerovatno fazon da su pričali oko produženja, on nije htio i sad mu ne daju da igra.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Toliko je igrao srcem da Bralić poštenije/profesionalnije odrađuje ugovor.SamoIzrekno je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:57Bgm se i meni čini, jedino mi je žao Gojkovica - čovjek je igrao srcem svaku utakmicu..
Ako jev toliko srčan, trebao bi bar još godinu potpisati i to bjanko ugovor, ne pitati za uslove.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
-
johntravolta123
- Kontakt:
Jeste
Ima li ko link
Vidjet i tu da se troskovi srezu, ako ce doruckovat svaki dan… pa bolja nasu neki djecu da ubacimo.Vanja8 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 15:26Najbolje da skautiramo igrace iz Bijafre, oni . ako sta ima, samo doruckuju...Herson je napisao/la: ↑26 apr 2026, 15:21Najobičnija večera, ništa vrijedno pomena.
Zaista postaje degutantno ovo opsesivno praćenje društvenih mreža fudbalera i potreba da se na forumu prokomentariše svaka hebena sitnica iz nečijeg života. I to su ljudi, kao i svi mi ovdje, imaju svoj život, svoje potrebe, izlaze, druže se itd. Ako je to u granicama dozvoljenog, zašto uopšte iznositi te stvari ovdje...
Druga je stvar što niko sa ove slike nije ni zaslužio biti član Sarajeva u narednoj sezoni. O Ljajiću se može polemisati, ali ova dvojica su pokazala veliko ništa.![]()
Ne mora značiti da su završili sa klubom ako ne igraju danas,mora se i drugima dati šansa jer je situacija komotnija.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Aferim
Sarajevo ljubavi moja 1946
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Google Adsense [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo i 22 gosta.
.png)