NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Cuj zadnja 3 PO,pa bukvalno si prije par mjeseci tvrdio da je ovaj Jokic bolji nego bilo koja LeBron verzija lol.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U PO igrači prosječno igraju 10-20 tekmi. U sezoni 70-80. U zadnjih 4 ili 5 sezona čak i ako izuzmeno PO Jokić jeste najbolji na svijetu.
Despite all the hate about his performance this postseason, Nikola Jokic still ranks:
1st in RPG
1st in GLORP
1st in MEH
2nd in HIV
3rd in POO
1st in RPG
1st in GLORP
1st in MEH
2nd in HIV
3rd in POO
Znaci edwards nije nista porrgao ali kazu da ga ceka par sedmica pauza. Sto u prevodu znaci i ako prodju u drugu rundu njega necemo gledati. Steta. Mozda je bolje za nas gledaoce da Denver prodje u ovome slucaju inace ce SaS pomesti Minesotu bez ova dva igraca u drugoj rundi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odavno vecu grupu ciglara nisam vidio od ovog TOR.Ovo je sramotno za gledati, oci bole.
Doduse, ne cudi kad ti je ova napusena narkomancina Ingram ofanzivni lider.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Malo pozitivnih vijesti za DiVincenza....Operaciju ce mu raditi isti hirurg koje je operisao Tatuma i to opet unutar 24 sata od povrede.
Nadati se isto uspjesnom oporavku.
Taj isti doktor je i Huga Eketikea operisao, sad svi idu njemu jer svi zele kao Tatum biti sto prije fit. Znaci i Divincenzo bi mogao iduce godine mart na parket, 20-ak tekmi prije kraja regularne sezone.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2026, 20:57Malo pozitivnih vijesti za DiVincenza....Operaciju ce mu raditi isti hirurg koje je operisao Tatuma i to opet unutar 24 sata od povrede.
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme i ovakva Minnesota je bolja od ovakvog Denvera.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 20:38Znaci edwards nije nista porrgao ali kazu da ga ceka par sedmica pauza. Sto u prevodu znaci i ako prodju u drugu rundu njega necemo gledati. Steta. Mozda je bolje za nas gledaoce da Denver prodje u ovome slucaju inace ce SaS pomesti Minesotu bez ova dva igraca u drugoj rundi.
Koševo Zapad
Al i ovaj D Mitchel nista bolji nije, on svaki PO zakaze i pogubi se. Gledaj ti mjega isto bazen pogoditi ne moze. Takmice se one ekipe koja je gora veceras. Ovo je najgora tekma do sada , doduse i ova serija ove dvije ekipe je mislim i najmanje gledana i atraktivna.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2026, 20:49Odavno vecu grupu ciglara nisam vidio od ovog TOR.Ovo je sramotno za gledati, oci bole.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
CLE je prica za sebe.TOR sutira 27% iz igre i velikih 11% za 3 i nekako vode.Treba se ono bas potruditi da gubis od protivnika koji tako sutira.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:05Al i ovaj D Mitchel nista bolji nije, on svaki PO zakaze i pogubi se. Gledaj ti mjega isto bazen pogoditi ne moze. Takmice se one ekipe koja je gora veceras. Ovo je najgora tekma do sada , doduse i ova serija ove dvije ekipe je mislim i najmanje gledana i atraktivna.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2026, 20:49Odavno vecu grupu ciglara nisam vidio od ovog TOR.Ovo je sramotno za gledati, oci bole.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko fol povreda, a niko ziv ne zna gdje je i sta radi
Idemo SAS. Najgotivnija ekipa ove sezone. Navijam da osvoje.
Izgleda zavrsio je on i sa Houstonom.
Za pare koje treba dobiti u naredne dvije sezone moze samo izraziti zelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.