Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Vratite pare od ulaznica ljudima koji su došli ovo gledati, nećete vi još dugo vidjet Svjetskog Prvenstva
Spalleti i pobjednički mentalitet, smiješno
Spalleti i pobjednički mentalitet, smiješno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ovo veceras nije bio fudbal, zao mi protracene noci na gledanje ovog smeca.
Trebaju tri pobjede i remi od preostale 4, za LP. Slijedeće dvije se moraju dobiti. Nadam se da utakmica s Torinom neće odlučivati, moglo bi svašta tu biti
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šest utakmica taredom Milan nam nije dao gola, moglo se do pobjede da je Kenan spreman za 90 minuta.
Naredne dvije se moraju lagano dobiti, realno lagan nam je raspored do kraja, ne bi trebalo biti problema.
Naredne dvije se moraju lagano dobiti, realno lagan nam je raspored do kraja, ne bi trebalo biti problema.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ako ne mogu Ove preostale dobiti barem 3 da dobiju onda i nemaju sta da traze u LP
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Ocekivan remi. Nemas raspolozenog napadaca za pobjedu i to je to.
Sad obavezno dobiti Veronu
Sad obavezno dobiti Veronu
1946
Ocigledno da nam fali jedan veznjak koji moze iz prvog poteza otvoriti ovakve tekme.
Kod nas sada sve ide preko krila
Kod nas sada sve ide preko krila
Nista nije lagano, a pogotovo ne Torino i Fiorentina.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:53Šest utakmica taredom Milan nam nije dao gola, moglo se do pobjede da je Kenan spreman za 90 minuta.
Upravo su to 2 meca gdje smo od Spalettia očekivali pobjedu i obje kiksali i u istom trenutku kao danas mogli biti drugo mjesto, a umjesto toga izgubili priključak za Milanom. Tada nam je Fiorentina uzela bod nakon sto je tipa 7 zaredom izgubila, isto i Torino. Naravno, tada i krecu kradje, nesudjen penal nad Dušanom protiv Fiorentine pa pogotovo sudijska kradja u Veroni, dakle nikog nismo dobili.
S velikom ozbiljnošću tome pristupiti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 apr 2026, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
inace smo protiv svi naredni protivnici kiksnuli 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Koopmeiners je najveći flop u historiji kluba. Opsesija da mu se daju minute uprkos sto je 99,5% meceva flopao je frapantna.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Locatelli se nije vratio iz Zenice, Yildiz zabrinjavajuce los vec duze od mjesec dana, neovisno o povredi. To su nasa dva najbolja igraca, dobro ista i pobjedjujemo u kakvoj su njih dvojica formi.
Kad se david 12.6. pretvori u vierija
Dobro je vcr to izgledalo u smislu kompaktnosti tima.
Lose je izgledalo cinjenica da bi ovog trenutnog milana dobilo 85% ekipa lige petice ali mi imamo taj fetish da ne znamo biti klinicni.
Dobro je vcr to izgledalo u smislu kompaktnosti tima.
Lose je izgledalo cinjenica da bi ovog trenutnog milana dobilo 85% ekipa lige petice ali mi imamo taj fetish da ne znamo biti klinicni.