Da ti majka pod jorganom nije psihiloga krila, isti bi 10 godina duže robijao.
Evo bananinca za mog brundicu (patriotu koji je sam sebe u ratu ranio da bi pobjegao u čemeriku).
Da ti majka pod jorganom nije psihiloga krila, isti bi 10 godina duže robijao.
Zato što navijačima Sarajeva nije cilj biti ispred Želje , već boriti se za trofeje. Vide normalna raja da je to haman nemoguće dok je ova ekipa u Savezu i digla ruke. Vi nemate nikakve sportske ciljeve pa vam je samo to ostalo. Ja bi vam dao neki trofej za to, očito da vam je to jedino bitno. I na koridi u Čevljanovićima bude 50k ljudi koga briga za to.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:20Cuj ako mi je lakse hahahahhah
Pa debilkane to je jos gore, + 17 nema vas 49![]()
Eeeee GLUPKANEGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:20Cuj ako mi je lakse hahahahhah
Pa debilkane to je jos gore, + 17 nema vas 49![]()
Zbog ove ultra zene ili
Eto sto sad serete na momka. PRAVDA ZA HRAMAfeniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Gori su mi ovi što mu odgovaraju.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Sta ima u provinciji?Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:13Vidi onog nesretnika mi uzeli Sarajevu pola miliona maraka za prosječnog Mlinarića, a njima Zrinjski uzeo Lagumdžiju koji je bio pod ugovorom sa Željom džabe. Nije im ga uzeo nego oteo bez pitanja. Filijala ste Zrinjskog i kada priznate to sami sebi lakše će vam biti. Ja nisam vidio veće podanike od vas kada su oni u pitanju. Nosite im cvijeće, proglašavate njihovog igrača igračem utakmice na Grbavici i dajete mu vašu nagradu
Još postavlja neke komentare kao nije njima valjao, a Zrinjskom valja![]()
feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Mislis oni dolazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 23:47Nestvarno mi je kako se navijaci fks pravdaju
Ako je klub godinama bio iza vodecih, a stadion je ipak bio dosta puniji, onda je tesko reci da su ‘ trofeji ‘ glavni razlog, narod nece da gleda antifudbal? Ljudi u najboljoj formi, Adema dovode, Menala, sve provjerena imena, nidje nikog mjesecima
Simbol im trofeji, kad toga nema, ljudi se udalje? Udbaska oyebina bila i bice
Mi dolazimo zbog identiteta, grada, atmosfere, navike, generacijske pripadnosti , bukvalno nam je ritual vikenda jer stadion je emocionlni prostor za nas, vi to nikada necete shvatiti jer ste vjestacka tvorevina
![]()
feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2026, 00:09Mislis oni dolazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 23:47Nestvarno mi je kako se navijaci fks pravdaju
Ako je klub godinama bio iza vodecih, a stadion je ipak bio dosta puniji, onda je tesko reci da su ‘ trofeji ‘ glavni razlog, narod nece da gleda antifudbal? Ljudi u najboljoj formi, Adema dovode, Menala, sve provjerena imena, nidje nikog mjesecima
Simbol im trofeji, kad toga nema, ljudi se udalje? Udbaska oyebina bila i bice
Mi dolazimo zbog identiteta, grada, atmosfere, navike, generacijske pripadnosti , bukvalno nam je ritual vikenda jer stadion je emocionlni prostor za nas, vi to nikada necete shvatiti jer ste vjestacka tvorevina
![]()
The Maniacs Österreichfeniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Giuseppe1 i 13 gostiju.