feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Prigradski flamingos svrati cajnoslu makar do sjevera, bar da zaokruze na 50 brojku
feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Mislis oni dolazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 23:47Nestvarno mi je kako se navijaci fks pravdaju
Ako je klub godinama bio iza vodecih, a stadion je ipak bio dosta puniji, onda je tesko reci da su ‘ trofeji ‘ glavni razlog, narod nece da gleda antifudbal? Ljudi u najboljoj formi, Adema dovode, Menala, sve provjerena imena, nidje nikog mjesecima
Simbol im trofeji, kad toga nema, ljudi se udalje? Udbaska oyebina bila i bice
Mi dolazimo zbog identiteta, grada, atmosfere, navike, generacijske pripadnosti , bukvalno nam je ritual vikenda jer stadion je emocionlni prostor za nas, vi to nikada necete shvatiti jer ste vjestacka tvorevina
![]()
feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2026, 00:09Mislis oni dolazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 23:47Nestvarno mi je kako se navijaci fks pravdaju
Ako je klub godinama bio iza vodecih, a stadion je ipak bio dosta puniji, onda je tesko reci da su ‘ trofeji ‘ glavni razlog, narod nece da gleda antifudbal? Ljudi u najboljoj formi, Adema dovode, Menala, sve provjerena imena, nidje nikog mjesecima
Simbol im trofeji, kad toga nema, ljudi se udalje? Udbaska oyebina bila i bice
Mi dolazimo zbog identiteta, grada, atmosfere, navike, generacijske pripadnosti , bukvalno nam je ritual vikenda jer stadion je emocionlni prostor za nas, vi to nikada necete shvatiti jer ste vjestacka tvorevina
![]()
The Maniacs Österreichfeniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Fudbalski klub Željezničar obavještava navijače i javnost da je klub u potpunosti ispunio sve finansijske obaveze neophodne u procesu dobijanja licence za nastup u UEFA takmičenjima u narednoj sezoni.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 apr 2026, 00:45Laku noć
Fudbalski klub Željezničar obavještava navijače i javnost da je klub u potpunosti ispunio sve finansijske obaveze neophodne u procesu dobijanja licence za nastup u UEFA takmičenjima u narednoj sezoni.![]()
![]()
![]()
Vodja grupe Nodi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2026, 00:41The Maniacs Österreichfeniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:49Nikad s grupom nije nigdje iso a ovdje se najvise fali brojkom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.