Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dres reprezentacije BiH
Koje razocarenje ce biti ako ukinu ljiljane poslije ovog teasea i sad nam bace trokute
Walk on
Kao sto vidis po dresovima, nisam.Wolffire je napisao/la: ↑14 apr 2026, 10:20Ja se najiskrenije nadam da trolas.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Vidio sam i taj od Sampdorije, pljunuti ko ovaj nas.No99 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 02:22Ma ne samo to - pogledaj rade razne dresove od klubova sa drugim sponzorima na isti fazon, dugme i to - pogledaj concept dres sampdorije
Ali ne kontam otkud Kinezima onda ovaj dizajn sto je ovaj sa Instagrama sklepao? Da nije Kelme ipak uzeo od njega dizajn posto vidim da je kao dizajnirao dresove za Hull City a Kelme nama prodao pricu sa ovim Harisom? A jos i Footy Headlines objavio. A istina je da ovi Kinezi imaju naprimjer dres Real Madrida u aprilu dok ga ni Footy cak nije objavio.
I nerealno je bilo da nam je ova fantazija zaista dres. Ljudi odmah mane nađu, ali bijeli bi bio najljepši na SP uvjerljivo, sigurno.
Na kraju ćemo dobiti zmajeve ili trokutiće, nešto standardno ružnjikavo.
Na kraju ćemo dobiti zmajeve ili trokutiće, nešto standardno ružnjikavo.
Ali opet kazem, nema zayebancije sa Kinezima. Ako su ga oni cak napravili onda mora da ima neke istine u ovome da je Kelme od ovoga uzeo dizajn.
Kao prvo ne znam otkud ta priča o kinezima i koji su Kinezi objavili - ne može biti jednostavnije - nisu ovo dresovi
Još jedna stvar za sve one koji uzimaju sve zdravo za gotovo jer “Kinezi” - nađite jedan dres Kelme-a sa šapom na grudima bez natpisa Kelme ispod ili bez šapa na rukavima
Svaka čast Stamboliću i savezu na čuvanju tajne haha
Još jedna stvar za sve one koji uzimaju sve zdravo za gotovo jer “Kinezi” - nađite jedan dres Kelme-a sa šapom na grudima bez natpisa Kelme ispod ili bez šapa na rukavima
Svaka čast Stamboliću i savezu na čuvanju tajne haha
Kineska aliexpress obavjestajna sluzba sve pronadje
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
labostarmomosa
- Kontakt:
da bar pise Kelme a da nema ove mrtve šape
- katalinski
- Kontakt:
Ima li te skice, da se demantuje.
Ne može Vico progutat ljiljana nema te ŝanse., a i stambolić je spomenuo trenutnu zastavu.
A koliko puta je footy headline izbacio neka nagadjanja i koncepte,
Ne može Vico progutat ljiljana nema te ŝanse., a i stambolić je spomenuo trenutnu zastavu.
A koliko puta je footy headline izbacio neka nagadjanja i koncepte,
Ajvatar
Svako ima svoje, ukusi su razliciti, ali ja licno ovo ne bi nosio dzabe, kamoli da platim.
Da se ja pitam kao sto se ne pitam, uzeo bi ove bijele talijanske
Da se ja pitam kao sto se ne pitam, uzeo bi ove bijele talijanske
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hvala Bogu da ovo nisu dresovi. Bijeli bi bio i prolazan, ali ovaj plavi...jel vrijeme da se prestane sa ovim ciganskim motivima sa ćilima. Izbija pijaca iz njega.
Update: The Kelme Bosnia and Herzegovina 2026 home and away kits that leaked yesterday are not actually official Kelme designs. They are just concepts created by the designer concept_kits_design, and have been produced by counterfeit manufacturers in China. Thanks to @SarajevoFooty for pointing out our mistake.
Ipak je trokut i zvijezda 
Ma ionako ce ti pravi biti sranje.
Ma to je sve da Bog sacuva. Zbog nekih pojedinih skupina koji ne znaju razliku izmedju Bosanca i Bosnjaka, Srbina, Hrvata mi moramo da pravimo cirkus od dresa.
Onda napravi neki klasicni dres, bijeli sa plavim detaljima na rukavima bez motiva i svi mirni i zadovoljni.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja vam kazem, kukacemo za ovim kineskim dizajnom kad izađu zvanicni dresovi. Lik je jasno i glasno rekao da mu je polazna referenca zastava i trougli. Dakle, računajte na mnogo žute boje i na neke motive direktno sa zastave - trougli, zvijezde itd.
Ko god očekuje bijeli dres i plavi sorc ili plavi dres i bijeli šorc, ljiljane itd to neće dočekati.
Ko god očekuje bijeli dres i plavi sorc ili plavi dres i bijeli šorc, ljiljane itd to neće dočekati.
- BenjooJutub
- Kontakt:
ko je ovaj i šta on zna o ovome? vidim prije 2 sata objavljeno.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0674796086&
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0674796086&
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Choma, HariTz, Homelander, LukavacBHF, random11 i 41 gost.