sustinaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:27Igra je da oci krvare ali mario ima nevjerovatan rezultat iza sebe.
rezultati prate al sigurno nece jos dugo ako se igra ne popravi bar malo da se vidi neki napredak
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sustinaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:27Igra je da oci krvare ali mario ima nevjerovatan rezultat iza sebe.
...kad nema sandzacke sline !
Bude napredak ali jednu utakmicu pa dvije opet tanko. Bit ce bolje siguran samBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:32sustinaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:27Igra je da oci krvare ali mario ima nevjerovatan rezultat iza sebe.
rezultati prate al sigurno nece jos dugo ako se igra ne popravi bar malo da se vidi neki napredak
zato sam i prestao pisat, sta raspravljat sa plavim botovima ovdje i mrziteljima kluba… zao mi samo normala likova ko ti vanja itd sto se ne raspravlja konstruktivno al sta ces
Nas mentalitet je takav, da nam treba pobjeda u derbiju zadnje kolo da budemo drugi, mi to nebi mogli uraditi.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:35Zrinjski na -5 pet kola prije kraja... Ne bi bilo loše preskočiti ih.
100%
Vrlo je moguče da ostavi Maribor bez Evrope, što se mislim nije desilo od nezavisnosti Slovenije.
Ne možete vi biti ni 4 -tiJet2Holiday je napisao/la: ↑27 apr 2026, 07:30Nas mentalitet je takav, da nam treba pobjeda u derbiju zadnje kolo da budemo drugi, mi to nebi mogli uraditi.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:35Zrinjski na -5 pet kola prije kraja... Ne bi bilo loše preskočiti ih.