Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dres reprezentacije BiH
Bi velika muka na forumu sto je bio dres u bojama drzave bez kineskih wuhan zmajeva.
Bukvalno ovaj dres sto su sinoc objavili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne zna ništa, sve informacije koje je napisao su prevedene i kopirane sa Footy Headlines, koji su podijelili koncept koji su kinezi počeli prodavat, jer su skontali da se ne isplati čekat oficijelnu verziju, i da mogu zaradit pare od ljudi koji padnu na njihov dres baziran na konceptu koji je neko postavio na instagram.BenjooJutub je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:17ko je ovaj i šta on zna o ovome? vidim prije 2 sata objavljeno.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0674796086&
Nije do Srba i Hrvata. Pročitaj forum, našima velika muka zbog bijelog dresa (sa i i bez ljiljana nebitno)D97 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:44Ma to je sve da Bog sacuva. Zbog nekih pojedinih skupina koji ne znaju razliku izmedju Bosanca i Bosnjaka, Srbina, Hrvata mi moramo da pravimo cirkus od dresa.
Onda napravi neki klasicni dres, bijeli sa plavim detaljima na rukavima bez motiva i svi mirni i zadovoljni.
-
FerdinandF
- Kontakt:
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kupiti ovaj i nek' se Kelme puši

Nasi pacifisti,dusice FGRVarta je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:27Nije do Srba i Hrvata. Pročitaj forum, našima velika muka zbog bijelog dresa (sa i i bez ljiljana nebitno)D97 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:44Ma to je sve da Bog sacuva. Zbog nekih pojedinih skupina koji ne znaju razliku izmedju Bosanca i Bosnjaka, Srbina, Hrvata mi moramo da pravimo cirkus od dresa.
Onda napravi neki klasicni dres, bijeli sa plavim detaljima na rukavima bez motiva i svi mirni i zadovoljni.
Ma kakvi pacifisti i fgr. Hoce ljudi kiceraj. Daj stećaka, ćevapa i kineskog zmaja. Ljudi na aparatima sto cringe wuhan zmaja nema. Bitno je bit prepoznatljiv.goonmo je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:45Nasi pacifisti,dusice FGRVarta je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:27Nije do Srba i Hrvata. Pročitaj forum, našima velika muka zbog bijelog dresa (sa i i bez ljiljana nebitno)D97 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:44
Ma to je sve da Bog sacuva. Zbog nekih pojedinih skupina koji ne znaju razliku izmedju Bosanca i Bosnjaka, Srbina, Hrvata mi moramo da pravimo cirkus od dresa.
Onda napravi neki klasicni dres, bijeli sa plavim detaljima na rukavima bez motiva i svi mirni i zadovoljni.![]()

Ma isti su i orginali , u velikoj većini i prave dresove kod Kineza. Samo platiš 200 maraka jer je adidas...
- superFrankie
- Kontakt:
Jel realno da smo toliko retardiran narod i da se nalozimo na neki random dres kao da je pravi. Pa footy headlines koji je poznat po objavljivanju koncepata mora objaviti da je ono samo koncept dresa a ne pravi, samo jer se nas narod nalozio, najjaci smo

evo bijeli.. opet apeliram da ne djelite dres.. sugavi kinez bi mater rodenu prevario i uzeo pare na njoj kamoli na nama.. po meni dobar bjeli.. bitno je da prestavlja sva tri konstitivna naroda.. onaj bivsi kineski samo muslimane jer je ljiljan tu.. ako mene pitate bolji nego domaci - zastava dres!
- Shategabri
- Kontakt:
Za tačno mjesec bi trebala biti zvanična prezentacija dresa.
Dotad je sve rekla/kazala.
Dotad je sve rekla/kazala.
Koševo Zapad
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAboatenkk je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:58
evo bijeli.. opet apeliram da ne djelite dres.. sugavi kinez bi mater rodenu prevario i uzeo pare na njoj kamoli na nama.. po meni dobar bjeli.. bitno je da prestavlja sva tri konstitivna naroda.. onaj bivsi kineski samo muslimane jer je ljiljan tu.. ako mene pitate bolji nego domaci - zastava dres!
dres je komedija
Bit cemo upecatljivi ako nista
Tek sad vidim dole: predstavlja tri konstitutivna naroda
@boatenkk laze i izmislja ovo je novi dres , ali ne dijelite dalje

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Uzmi player verziju dresa i neces imat problema, normalno to je opet dres i nije majica u kojoj mozes bit cijelu dan al da mozes izac u kafic utakmicu gledat, obuc na rekreaciju il na plazu a da osjecas da imas nesto premium to ti je to, cak i fan verzije deesa se razlikuju od ovih pijacarskih kopija