Bolje za njeg, jer je evidentno da sto se vise serija nastavlja da nema kuveta. Godine cine svoje, a KD ako ne bude igrao u srijedu, vjerovatno ce igrati 6-u i 7u (ako dodje do istih).
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
- Shategabri
- Kontakt:
Svakako, al ja bih odao priznanje i Gobertu.alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:04Fali Jokic da igra bolje, da je i problizno na nivou iz regularne sezone, sad ne bi bili u rupi.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:49Realno fali Watson, bilo bi tu više energije i ofanzivno i defanzivno.
Često sam ga kritikovao, no igra brutalnu odbranu na njemu.
Koševo Zapad
Jokic je upo u rupu sto se tice trojke nakon povrede, i ne izlazi, ali ostali koji su inace pogadjali sad ne pogadjaju skoro nista, nekako se komplet ekipa uklopila u to sivilo sto se tice suta za 3, a kad nemas suta za 3 nemas ni Jokica na njegovom nivou, jer mozes igrati odbranu kakvu god hoces onda, tj ne moras je ni igrati jer tricu ne mogu pogoditi a pod kos ne mogu...to je opet do Adelmana, jer nista novo nije uveo u godinu dana, sve se zasniva na Jokicu i Murrayu, koliko se to vrti do sad bi i Salic i West skontali kako igrat odbranualemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:04Fali Jokic da igra bolje, da je i problizno na nivou iz regularne sezone, sad ne bi bili u rupi.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:49Realno fali Watson, bilo bi tu više energije i ofanzivno i defanzivno.
- Shategabri
- Kontakt:
Bolje vam je da ne igra i da ga se kutarišete.
Brinem se samo za one gdje ode, teško njima.
Koševo Zapad
Pa sta hoces burazeru, zasniva se dosta ekipa na dvojici najboljih igraca, nikakva cudna pojava. A nisi ti ekipa koja igra jaku odbranu pa u napadu sta bude, nego si ekipa kojoj je napad najbolja odbrana. A ako ti glavni motor tog napada ovako podbaci, ishod ti je ovakav. Da je on na nivou, onda bi mogao uperivati prst dalje, medjutim "prst" je uperen u njeg trenutno, opravdano.JHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:15Jokic je upo u rupu sto se tice trojke nakon povrede, i ne izlazi, ali ostali koji su inace pogadjali sad ne pogadjaju skoro nista, nekako se komplet ekipa uklopila u to sivilo sto se tice suta za 3, a kad nemas suta za 3 nemas ni Jokica na njegovom nivou, jer mozes igrati odbranu kakvu god hoces onda, tj ne moras je ni igrati jer tricu ne mogu pogoditi a pod kos ne mogu...to je opet do Adelmana, jer nista novo nije uveo u godinu dana, sve se zasniva na Jokicu i Murrayu, koliko se to vrti do sad bi i Salic i West skontali kako igrat odbranualemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:04Fali Jokic da igra bolje, da je i problizno na nivou iz regularne sezone, sad ne bi bili u rupi.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:49
Realno fali Watson, bilo bi tu više energije i ofanzivno i defanzivno.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 apr 2026, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
po meni su on i Adelman najveci krivci, on sto udje u utakmicu preko neke stvari, pa malo bi igro pa malo ne bi, a Adelman sto nista nije napravio da se ne ovisi o Jokicu, ljudino, napravi za svakog igraca bar po jednu akciju da imas jbm ga, jel to tesko u godinu dana uraditi, Malone je bar skakao, dizao ekipu, vristao da ih razbudi, ovaj ko da je na sajam dosoalemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:25Pa sta hoces burazeru, zasniva se dosta ekipa na dvojici najboljih igraca, nikakva cudna pojava. A nisi ti ekipa koja igra jaku odbranu pa u napadu sta bude, nego si ekipa kojoj je napad najbolja odbrana. A ako ti glavni motor tog napada ovako podvaci, ishod ti je ovakav. Da je on na nivou, onda bi mogao uperivati prst dalje, medjutim "prst" je uperen u njeg trenutno, opravdano.JHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:15Jokic je upo u rupu sto se tice trojke nakon povrede, i ne izlazi, ali ostali koji su inace pogadjali sad ne pogadjaju skoro nista, nekako se komplet ekipa uklopila u to sivilo sto se tice suta za 3, a kad nemas suta za 3 nemas ni Jokica na njegovom nivou, jer mozes igrati odbranu kakvu god hoces onda, tj ne moras je ni igrati jer tricu ne mogu pogoditi a pod kos ne mogu...to je opet do Adelmana, jer nista novo nije uveo u godinu dana, sve se zasniva na Jokicu i Murrayu, koliko se to vrti do sad bi i Salic i West skontali kako igrat odbranu
a sjeti se koliko su svi grizli dok je Jokic bio van parketa, kako se on vratio, svi kao da su u fazonu "lako cemo", navikli da on sve uradi i samo njihovo da "pogode"
Bolji je trener Malone, posebno sa ovim rosterom, jer x sezona nije imao klupe. Ali posvadjao se sa Dzemalom i izgubio svlacionicu, sta cesJHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:33
po meni su on i Adelman najveci krivci, on sto udje u utakmicu preko neke stvari, pa malo bi igro pa malo ne bi, a Adelman sto nista nije napravio da se ne ovisi o Jokicu, ljudino, napravi za svakog igraca bar po jednu akciju da imas jbm ga, jel to tesko u godinu dana uraditi, Malone je bar skakao, dizao ekipu, vristao da ih razbudi, ovaj ko da je na sajam doso
a sjeti se koliko su svi grizli dok je Jokic bio van parketa, kako se on vratio, svi kao da su u fazonu "lako cemo", navikli da on sve uradi i samo njihovo da "pogode"
@shate
Ma nikad ne znas s njim, cas vedri, cas oblaci k'o zena neka.
on je bio bolji motivator, ali nista bolji trener, isti problem je imao sa ekipom sve godine a X igraca je proslo kroz istu..zamjerio se Kroenkeu kako sam ja cuo, tj. on i Booth su se svadjali jer Booth nije dovodio igrace koje je ovaj htio(veterane) a ovaj nije htio igrati mladje igrace koje jeste dovodio...alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:07Bolji je trener Malone, posebno sa ovim rosterom, jer x sezona nije imao klupe. Ali posvadjao se sa Dzemalom i izgubio svlacionicu, sta cesJHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:33
po meni su on i Adelman najveci krivci, on sto udje u utakmicu preko neke stvari, pa malo bi igro pa malo ne bi, a Adelman sto nista nije napravio da se ne ovisi o Jokicu, ljudino, napravi za svakog igraca bar po jednu akciju da imas jbm ga, jel to tesko u godinu dana uraditi, Malone je bar skakao, dizao ekipu, vristao da ih razbudi, ovaj ko da je na sajam doso
@shate
Ma nikad ne znas s njim, sad vedri, sad oblaci k'o zena neka.
Watson se cuva za ugovor sve su prilike, jer ako dodje do povrede niko mu nece dati velike pare, pa ni Denver, a ovako ce moci traziti 20+ jer ce sanirati povredu 100%
Ma vjerovatno da je bilo vise parnica, ali ono s Dzemalom je prelilo casu, mislim da je Dzemal rekao da nece vise igrati dok je on trener, pa su mu dali otkaz pred sami playoff. Po meni je bolji trener, ja bi ga volio u Rakete, da malo gledam napad koji ima smislaJHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:14on je bio bolji motivator, ali nista bolji trener, isti problem je imao sa ekipom sve godine a X igraca je proslo kroz istu..zamjerio se Kroenkeu kako sam ja cuo, tj. on i Booth su se svadjali jer Booth nije dovodio igrace koje je ovaj htio(veterane) a ovaj nije htio igrati mladje igrace koje jeste dovodio...alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:07Bolji je trener Malone, posebno sa ovim rosterom, jer x sezona nije imao klupe. Ali posvadjao se sa Dzemalom i izgubio svlacionicu, sta cesJHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:33
@shate
Ma nikad ne znas s njim, sad vedri, sad oblaci k'o zena neka.
Watson se cuva za ugovor sve su prilike, jer ako dodje do povrede niko mu nece dati velike pare, pa ni Denver, a ovako ce moci traziti 20+ jer ce sanirati povredu 100%
preuzeo je neku koledz ekipualemsa je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:23Ma vjerovatno da je bilo vise parnica, ali ono s Dzemalom je prelilo casu, mislim da je Dzemal rekao da nece vise igrati dok je on trener, pa su mu dali otkaz pred sami playoff. Po meni je bolji trener, ja bi ga volio u Rakete, da malo gledam napad koji ima smislaJHam je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:14on je bio bolji motivator, ali nista bolji trener, isti problem je imao sa ekipom sve godine a X igraca je proslo kroz istu..zamjerio se Kroenkeu kako sam ja cuo, tj. on i Booth su se svadjali jer Booth nije dovodio igrace koje je ovaj htio(veterane) a ovaj nije htio igrati mladje igrace koje jeste dovodio...
Watson se cuva za ugovor sve su prilike, jer ako dodje do povrede niko mu nece dati velike pare, pa ni Denver, a ovako ce moci traziti 20+ jer ce sanirati povredu 100%Bio je jak iz timeout-a, a to je odlika jakih trenera ako ekipa poentira u kontinuitetu nakon sto su zvali timeout, barem sa X's/O's.
Denver fans’ belief in the team is fading, as the Nuggets face a first round exit for the first time since 2022.
Tonight’s Game 5 get-in prices are just $52… for a PLAYOFF game.
dzaba vala
Tonight’s Game 5 get-in prices are just $52… for a PLAYOFF game.
dzaba vala
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne volim Nuggetse ali mislim da ovo okreću, preveliki su ovo izostanci za Minny
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma dobice veceras sigurno.Game 6 je zapravo utakmica koja ce odluciti seriju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
DEN je jedina ekipa od 2020. koja je okrenula seriju kad su gubili 3-1. I to su ucinili 2 puta. Protiv LAC i protiv UTA.
Tako da, ako iko to moze, to su oni.Problem je sto Jokic ne igra dobro i sto, izgleda, Gordon opet nije dobar.Ne igra veceras, cini se.
Tako da, ako iko to moze, to su oni.Problem je sto Jokic ne igra dobro i sto, izgleda, Gordon opet nije dobar.Ne igra veceras, cini se.
Gordon je upitan, a Watson se cuva jbg za ugovora sve su prilikeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 apr 2026, 22:48DEN je jedina ekipa od 2020. koja je okrenula seriju kad su gubili 3-1. I to su ucinili 2 puta. Protiv LAC i protiv UTA.
Prosli put protiv UTA su okrenuli kad su Goberu poceli svirati kretanje u bloku
tesko da Denver moze opet sutati 3 lose, ali isto tako, tesko da ce sad 3 za redom sutati ko u RS
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mogu okrenuti jer najbolji igrač fali Minnesoti plus fali bitan igrač iz petorke. Nije ovo normalni zaostatak 1-3, kolko god vi to probali prikazati
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
sportskimarketing
- Kontakt:
gobert veceras 20+ poena i zatvara seriju
Tesko Bogami, mislim da ce Denver uzeti. Nakon hajke medija i svega + onog poteza Jadena, male su sanse da Denver izgubi kuci veceras. Jedino ako su im bas nasli broj i ovi ne mogu counter
-
TripleThreat
- Kontakt:
Još jedna alemova favorizovana ekipa na ivici eliminacije. Šta kaže, izlazi Detroit vjerovatno sa istoka, skroz drugačija ekipa od prošle godine 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Los im matchup pao, ne moze Duren doci do izrazaja vs Orlando. Da je protiv bilo koje ekipe (od tih sto su mogli zavrsiti 8-i, Philly, Charlotte itd.), pomeli bi ih. Zapade ih Orlando stas, ali nije jos gotovo.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 05:52Još jedna alemova favorizovana ekipa na ivici eliminacije. Šta kaže, izlazi Detroit vjerovatno sa istoka, skroz drugačija ekipa od prošle godine![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.