FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
75
18%
2. Borbu za Evropu
181
43%
3. Sredinu tabele
71
17%
4. Borbu za opstanak
92
22%

Ukupno glasova: 419

Uniited
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Uniited » 27 apr 2026, 15:16

GavranBeli je napisao/la:
27 apr 2026, 13:59
Argentina je napisao/la:
27 apr 2026, 13:49
TMmanija2012 je napisao/la:
27 apr 2026, 12:02
I tako Sava posta u Zelji sveti Sava :crazy: Ja ne vidim nikakav pomak ,nikakvu igru , opucati po golu svaka treca utakmica.
Taktika izbij nabij ,pa sta Bog da.
Ovo da je vodio Adzem,Sablja ili Amar , sad bi im se spominjali najmiliji.
Onda ne vidis dobro.
Pokusaj pogledati statistiku i broj bodova, datih i primljenih golova, mozda dodjes do zakljucka da li ima napredka.

slika

Vjerovatno nisi gledao utakmicu uzaludno bi ti bilo nesto objasnjavati. Al ako nista malo da vidis kakve ti I tebi slicne pisu nebuloze. Posto volis pogledati Statistiku.
A šta ste vi očekivali da će se odmah boriti za titulu sa ekipom koja nije znala za pobjedu 12 utakmica.
Nije ni Savo svetac ali mu treba odati priznanje da je koliko toliko uštimao ekipu.
Mišljenja sam da nismo trebali pobjediti u Prijedoru ali realno mora nam se negdje i vratiti a i što se posjeda tiče opet taj Rudar nije ništa specijalno napravio.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 27 apr 2026, 15:32

Uniited je napisao/la:
27 apr 2026, 15:16
Argentina je napisao/la:
27 apr 2026, 13:49

Onda ne vidis dobro.
Pokusaj pogledati statistiku i broj bodova, datih i primljenih golova, mozda dodjes do zakljucka da li ima napredka.

slika

Vjerovatno nisi gledao utakmicu uzaludno bi ti bilo nesto objasnjavati. Al ako nista malo da vidis kakve ti I tebi slicne pisu nebuloze. Posto volis pogledati Statistiku.
A šta ste vi očekivali da će se odmah boriti za titulu sa ekipom koja nije znala za pobjedu 12 utakmica.
Nije ni Savo svetac ali mu treba odati priznanje da je koliko toliko uštimao ekipu.
Mišljenja sam da nismo trebali pobjediti u Prijedoru ali realno mora nam se negdje i vratiti a i što se posjeda tiče opet taj Rudar nije ništa specijalno napravio.
Ocekivali smo da ce protiv Real Madrida iz Prijedora odigrati jednu ipo akciju, bar zadrzati loptu u nogama 50 sekundi. Nesto bar odigrati kao sto je Rudar odigrao, al dobro vasem kapacitetu mozga Rudar inace igra Spansku ligu i nisu zadnji na tabeli. Jest ustimo ekipu da Krpic igra 90 min I da ne mozemo odigrati jednu akciju, zadrzati loptu u nogama 50 sekundi protiv najgore ekipe u ligi. I ja ne znam sta su ocekivali ljudi bas.
Niti sam ocekivao da izbori Evropu, niti je to bilo realno 3%. Kako smo igrali logican slijed je ovo, al sto se tice igre ubjedljivo najgora ekipa. Ni glave, ni repa, Krpic igra 90min ko muha bez glave. Vezni red ne postoji, akcija ne postoji, da nije bilo Muftica izgubili bi svaku utakmicu.

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 27 apr 2026, 16:37

slika

Kao što rekoh prije par dana. Završili betoniranje zida uz jugoistok. Sada se radi na podizanju u visinu armature nakon čega slijedi postavljanje poplata i šalunga, a onda uskoro, možda čak i naredne sedmice se ugleda jugoistok, napokon iznad zemlje sa prvim obrisima. Međutim još uvijek stojim iza toga, ako se ništa ne promijeni u dinamici, da je rok završetka radova septembar, možda na rođendan Kluba.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 27 apr 2026, 16:41

27 apr 2026, 15:32
Uniited je napisao/la:
27 apr 2026, 15:16

slika

Ocekivali smo da ce protiv Real Madrida iz Prijedora odigrati jednu ipo akciju, bar zadrzati loptu u nogama 50 sekundi. Nesto bar odigrati kao sto je Rudar odigrao, al dobro vasem kapacitetu mozga Rudar inace igra Spansku ligu i nisu zadnji na tabeli. Jest ustimo ekipu da Krpic igra 90 min I da ne mozemo odigrati jednu akciju, zadrzati loptu u nogama 50 sekundi protiv najgore ekipe u ligi. I ja ne znam sta su ocekivali ljudi bas.
Niti sam ocekivao da izbori Evropu, niti je to bilo realno 3%. Kako smo igrali logican slijed je ovo, al sto se tice igre ubjedljivo najgora ekipa. Ni glave, ni repa, Krpic igra 90min ko muha bez glave. Vezni red ne postoji, akcija ne postoji, da nije bilo Muftica izgubili bi svaku utakmicu.
dokle vise ces ti baljezgat
nek crknu dusmani, najjaci smo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 apr 2026, 16:59

TMmanija2012 je napisao/la:
27 apr 2026, 12:02
I tako Sava posta u Zelji sveti Sava :crazy: Ja ne vidim nikakav pomak ,nikakvu igru , opucati po golu svaka treca utakmica.
Taktika izbij nabij ,pa sta Bog da.
Ovo da je vodio Adzem,Sablja ili Amar , sad bi im se spominjali najmiliji.
Sva poenta je zadnna rečenica, Adzem bi bio bolesnik, njemu se psovalo kada je zgazio prva tri tima uzastopce.
Sablja bi bio defanzivac, nabij gore pa sta se uradi...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 27 apr 2026, 17:39

Jel realno da ljudi idalje repliciraju gavranu pisljivom :tokralju:

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 27 apr 2026, 17:54

Dini Hasanovicu se psovalo kad je gostovao na Grbavici
Tariku Karicu sad isto
Kulasinu isto
To je na prvu sto sam se sjetio u ove 2 sezone kome se sve psovalo od nase djece kad dodju u drugom timu.
Mislim da se i mi kao navijaci trebamo zapitati malo i da se ne trudimo da tim mladim momcima ogadimo Grbavicu i Zelju,jer za par sezona mozemo ih prizeljkivati i govoriti oni su nasa djeca trebaju se vratiti...

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 27 apr 2026, 18:01

Cetniku kulasinu je trebalo nogu otkinuti, a ne zvizdati

kosuljaplava
Kontakt:

Post Postao/la kosuljaplava » 27 apr 2026, 19:00

Ejnur je napisao/la:
27 apr 2026, 17:54
Tariku Karicu sad isto
Kulasinu isto
To je na prvu sto sam se sjetio u ove 2 sezone kome se sve psovalo od nase djece kad dodju u drugom timu.
Mislim da se i mi kao navijaci trebamo zapitati malo i da se ne trudimo da tim mladim momcima ogadimo Grbavicu i Zelju,jer za par sezona mozemo ih prizeljkivati i govoriti oni su nasa djeca trebaju se vratiti...
Je li ti to žao Dine sline koji se prema istoku okreće i hvata za muda?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2026, 19:06

Tixbase vam radi sa Exitom, radili su sirom Europe i svijeta sto sam vidio

slika

slika

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 apr 2026, 19:31

Nastavlja se brukanje, ovo je u rangu onih firmi sto je doveo Ceric
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 27 apr 2026, 19:43

Cerica i vise postujem, makar je non stop iskako na nekim portalima dnevnicima a i imo je ovdje forumasa koji je redovno stikliro uradjen poso ✅
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2026, 19:48

irfo je napisao/la:
27 apr 2026, 19:31
Nastavlja se brukanje, ovo je u rangu onih firmi sto je doveo Ceric
Nije ovo je tek pocetak, Zeljo ce zaradjivati pare na koncertima koji ce privuci cijeli region i sire
Imacemo opremu tkz podium koji ce u potpunostiti zastititi teren
Uskoro novi sportski direktor, novi sef op, statut, novi igraci, novi treneri za OP, nova oprema, pitanje kampa, novi sponzori, sve novo na nasoj najdrazoj Grbavici
Kao sto manijaci kazu nema nazad!
Imena, detalje ne smijem otkriti i to ce nas klub sve javno obavjestiti kad bude vrijeme :bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 27 apr 2026, 19:52

Evropu ne mozemo igrati, bolje rentati i vise zaraditi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 27 apr 2026, 19:54

Pa bogami Irfo mozda i grijesis :)
Udjem,procunjam i dodjem do inf da rade s vecinom velikih Zvijezda,ovo i nije losa stvar prvo za Zelju,drugo za Grad Sarajevo :D

blap
Kontakt:

Post Postao/la blap » 27 apr 2026, 19:58

Slamka.

Kad nista sto je sustinsko za klub ne ide, daj baci gladnima slamke. Boze spasi.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 27 apr 2026, 20:00

Nije se rodio onaj ko nam je udovoljio.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 27 apr 2026, 20:08

kosuljaplava je napisao/la:
27 apr 2026, 19:00
Ejnur je napisao/la:
27 apr 2026, 17:54
Tariku Karicu sad isto
Kulasinu isto
Je li ti to žao Dine sline koji se prema istoku okreće i hvata za muda?
Poslije svih psovki koje su mu bez ikakvog razloga upucene od "svojih" navijaca a jedini njegov grijeh je bio taj sto je igrao 100% i jako na svaku loptu.
Ja bih prema tribini okrenuo i **** vam od do i to bi svako normalan uradio.
Samo je idiotima cudno sto je neko odgovorio tako na najgnusnije uvrede i najgore mi je sto zbog destinu idiota koji pokrenu sve ispadaju navijaci Zelje primitivci i zatvaramo vrata nekim igracima. Da se razumijemo,najmanji problem su ova 3 igraca koja su navedena,al mi ako nastavimo ovim trendom sve cemo rastjerati i svima ogaditi Grbavicu i Zelju a djeca su tog kluba.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 27 apr 2026, 20:09

Ma meni sve ovo mirise na neke bolje dane. Vrijeme ce pokazati.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2026, 20:18

b00t je napisao/la:
27 apr 2026, 19:54
Pa bogami Irfo mozda i grijesis :)
Udjem,procunjam i dodjem do inf da rade s vecinom velikih Zvijezda,ovo i nije losa stvar prvo za Zelju,drugo za Grad Sarajevo :D
:zviz:
Tako je kad nam dodju imena poput carl cox, skrilex, tiesto, david guetta privucemo ljude iz cijelog regiona
Osim naseg kluba cijela opcina ce imati zaradu sto kroz smjestaje, to kroz restoranee…
Sto vise zaradjujemo novi zapad ce biti sve blize za kompletiranje namodrenijeg stadiona u BiH :bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []