Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ako iko zna u kakvoj je formi Quaresma i kakav je on igrac, onda je to Quaresma18
ja mislim da se on i zaljubio u njeg, al to krije u tajnosti

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ahahah ona kontala da prolaziEmir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da jesam, al nisam se toliko zaljubio u njega da sam gay , jednostavno ga volim kao igracaCeMa je napisao/la:ako iko zna u kakvoj je formi Quaresma i kakav je on igrac, onda je to Quaresma18![]()
![]()
![]()
nisam ja tu jedini, i rob je fan Quaresme
a znam brate, zaebajem se maloQUARESMA 18<<< je napisao/la:da jesam, al nisam se toliko zaljubio u njega da sam ****, jednostavno ga volim kao igracaCeMa je napisao/la:ako iko zna u kakvoj je formi Quaresma i kakav je on igrac, onda je to Quaresma18![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma on je igrac sa fantasticnom tehnikom al uvjek mozak ostavi kod kuce kad je tekma
Thomas Müller - Fußballgott
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja kad vidim Quaresmu kad suta vanjskim najezim se, kako je sutne fino, a jos lopta ima efeja, istina je to da je CR nacuio dosta od njega, a jos kad su slobodnjaci u pitanju, da ne govorim, na youtubeu imaju dokazi kako covjek sutira, phenomen
VOLIM GA
odsad cu svaki dan moliti Boga da predje u Atletico Madrid
VOLIM GA
odsad cu svaki dan moliti Boga da predje u Atletico Madrid
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hebo vas quaresma :S
Gdje je legenda,jel sprema atentat na mene
vidim najavljivao je posjetu Tuzli, da znam da se pripremim.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
doci ce on kad zavrsi sa kobilom 
On po uzoru na onog sa klipa trti kobiluInterista je napisao/la:doci ce on kad zavrsi sa kobilom
Valja se nama pripremit,vidite da nam dolazi u gradove da nas udara
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:On po uzoru na onog sa klipa trti kobiluInterista je napisao/la:doci ce on kad zavrsi sa kobilom![]()
![]()
Valja se nama pripremit,vidite da nam dolazi u gradove da nas udara
Ja sam sljedeci
ma ne bojte se legende sta ce on 1,70 visok 55 kila takvi se za dorucak jedu

Sad ce on doci da nam prijeti,jedino ako nije krenuo za Tuzlu
Bgmi mene strah,sinoc mi prijetio preko msn-a..
"pas koji laje ne ujeda"harry_90 je napisao/la:Sad ce on doci da nam prijeti,jedino ako nije krenuo za TuzluBgmi mene strah,sinoc mi prijetio preko msn-a..
- legenda reala
- Kontakt:
Evo me miševi ,vidim raspričali ste se ,a vidite Pume kako se ušutio ,sutra mali Sarajlija dobija po labrnji ,a mali Hary ti si prekosutra na redu
Sa onim papkom Internistom ćemo se već nekako dogovoriti ,da bar dođe do pola puta ,daleko mi BIhać
Sa onim papkom Internistom ćemo se već nekako dogovoriti ,da bar dođe do pola puta ,daleko mi BIhać
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara 
ne cupaj se na to da ti je daleko Bihac reci ne smijem dolazit u Bihac bojim se i tacka
ne isplati ti se dolazit po batine 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahahahaharry_90 je napisao/la:Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara
E legendo moze li meni za nedjelju isto jbg brate u cetvrtak moram na proteste , a subota derbi
- legenda reala
- Kontakt:
ma smijem doći kad god hoćeš (ovo sad ozbiljno govorim)ali kad je daleko i nemam prevoza jbgInterista je napisao/la:ne cupaj se na to da ti je daleko Bihac reci ne smijem dolazit u Bihac bojim se i tackane isplati ti se dolazit po batine
ma boli me briga za tvoju čaršiju ,ja dolazim da te nalemam i odo nazad ,ili da ostanem da čekam Milutina da dođe do Tuzle na pola putaharry_90 je napisao/la:Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
vala mogo sam ja doci do tuzle pa hary i ja jaci smo zajedno razbit cemo te ko beba zveckulegenda reala je napisao/la:ma smijem doći kad god hoćeš (ovo sad ozbiljno govorim)ali kad je daleko i nemam prevoza jbgInterista je napisao/la:ne cupaj se na to da ti je daleko Bihac reci ne smijem dolazit u Bihac bojim se i tackane isplati ti se dolazit po batine
![]()
ma boli me briga za tvoju čaršiju ,ja dolazim da te nalemam i odo nazad ,ili da ostanem da čekam Milutina da dođe do Tuzle na pola putaharry_90 je napisao/la:Gdje bas u petak,kad moram u carsiju,mozes li kako za nedelju pomjerit,ako ti odgovara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.