Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Taj Karamatić je konjušarska verzija Stevandića, grehota je tu budalu uzimati za ozbiljno. Samo ignore.
it's football day
To uopšte nije zastava. To je slika, vjerovatno png ili jpeg na kojoj je prikkazan grb Armije BiH. Zastava je obično platnena
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Fifa inače odmah ustane kad dobije dopis jedne političke stranke.
Samo ljiljani
Samo BiH
Ostalo Ignore
Samo ljiljani
Samo BiH
Ostalo Ignore
4-IN-A-ROW
Jos hajde da je neka poznatija stranka. Ja nikad u zivotu nisam cuo za ovu stranku. Nesto u fazonu gradjansko-seljacka stranka iz Vize
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dovoljno je bitna da besposleni forumasi po citav dan raspravljaju o njoj. Sto je i cilj, provokacija i da vi sad njemu pokazete i nagovorite se, a ne kobajagi reakcija Fife.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ako su Ljiljani ratna zastava onda su i zastave Hrvatske i Srbije takođe ratne, ili?
Protuargument onim koji Ljiljane nazivaju ratnom, taj narativ se širi u javnosti bez ikakvog osnova.
Protuargument onim koji Ljiljane nazivaju ratnom, taj narativ se širi u javnosti bez ikakvog osnova.
Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Smeta ljiljan, ali trobojka i šahovnica uredno mogu? Mrš u **** materinu redom.
Ebo majku mi smo za izučavanje.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ne znam sta je apsurdnije, to sto bosanski muslimani zele tu zastavu ili sto zastavu sa ljiljanima bosanski katolici ili bosanski pravoslavci odbijaju kao zastavu BiH...gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:21Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Muslimani su odrubili glavu Stjepanu Tomaševiću, zadnjem covjeku koji se borio pod zastavom Ljiljana... Dakle Ljiljanka je u biti indirektno simbol borbe protiv turaka i islamizacije, a na kraju je muslimani zele (bosnjaci koji vecinski turke nazivaju braćom i koji su primili vjeru odrubljivaca glave bosanskog kralja), a nemuslimani je ne zele... Ovakvi apsurdi jedino su moguci u BiH
Grebu oči i trobojka i šahovnica samo što mi ne mrzimo koliko oni. I nek je tako jer njihova mržnja smrdi do nebesa.gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:21Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Smeta ljiljan, ali trobojka i šahovnica uredno mogu?
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja bih reko da dosta Bošnjaka ne zna ovo. Bar mislim da ne znaju ovi koji su nosali tu zastavu po Haremu u Meki.gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:21Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Isto tako mislim da ima velik broj Bošnjaka kojima smeta zastava Herceg-Bosne, sad moderno nazvana zastavom hrvatskog naroda u BiH, a kolokvijalno u Bošnjaka zastava UZP.
Još da i to dočekamo i onda nek nas AI rahat sviju zajedno šikkkkArtemisFowl je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:11Al živimo u Bosni, možda će u jednom trenutku Srbi i Hrvati navijati za našu reprezentaciju, a Bošnjaci budu protiv. Nikad ne znaš šta nas čeka..
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ja uvijek kažem da sam ponosan na onu vjeru što imam sad, isto kao i na kršćansku prošlost. Ne znam jesu li preci bili pripadnici Crkve Bosanske, katolici ili pravoslavci s obzirom na familijarno porijeklo iz dijela sadašnje Hercegovine (Huma), ali ne umanjuje ništa sadašnju vjeru niti se osjećam kao kakav "turčin" s obzirom da urađen DNK test kaže 0.0% turske krvi, ali pazi zanimljivosti, 17% grčkog DNKSWOT je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:04Ne znam sta je apsurdnije, to sto bosanski muslimani zele tu zastavu ili sto zastavu sa ljiljanima bosanski katolici ili bosanski pravoslavci odbijaju kao zastavu BiH...gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:21Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Muslimani su odrubili glavu Stjepanu Tomaševiću, zadnjem covjeku koji se borio pod zastavom Ljiljana... Dakle Ljiljanka je u biti indirektno simbol borbe protiv turaka i islamizacije, a na kraju je muslimani zele (bosnjaci koji vecinski turke nazivaju braćom i koji su primili vjeru odrubljivaca glave bosanskog kralja), a nemuslimani je ne zele... Ovakvi apsurdi jedino su moguci u BiH
Za ovog iznad, svaka čast. To je poenta!
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Apsurd je to sto kod nas djele ljude nacionalosti po religiji pa ako je tako da li su italijani hrvati jer su katolici? De bogati, za mene samo postoji bosanski muslimani, bosanski katolici i bosanski orthodox.gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:51Ja uvijek kažem da sam ponosan na onu vjeru što imam sad, isto kao i na kršćansku prošlost. Ne znam jesu li preci bili pripadnici Crkve Bosanske, katolici ili pravoslavci s obzirom na familijarno porijeklo iz dijela sadašnje Hercegovine (Huma), ali ne umanjuje ništa sadašnju vjeru niti se osjećam kao kakav "turčin" s obzirom da urađen DNK test kaže 0.0% turske krvi, ali pazi zanimljivosti, 17% grčkog DNKSWOT je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:04Ne znam sta je apsurdnije, to sto bosanski muslimani zele tu zastavu ili sto zastavu sa ljiljanima bosanski katolici ili bosanski pravoslavci odbijaju kao zastavu BiH...gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:21Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Muslimani su odrubili glavu Stjepanu Tomaševiću, zadnjem covjeku koji se borio pod zastavom Ljiljana... Dakle Ljiljanka je u biti indirektno simbol borbe protiv turaka i islamizacije, a na kraju je muslimani zele (bosnjaci koji vecinski turke nazivaju braćom i koji su primili vjeru odrubljivaca glave bosanskog kralja), a nemuslimani je ne zele... Ovakvi apsurdi jedino su moguci u BiHLud prostor, luda država, kakva god da je, naša je.
Za ovog iznad, svaka čast. To je poenta!![]()
- Beduin
- Kontakt:
On je mentalno odustao.MiranGlasnic je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:04RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 16:02Ljiljani ratna zastava?
Ponovi malo historiju dobro ce ti doći...
Lik je mentalno zaostao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Bili su bosanski Krstjani prije dolaska Kršćanstva. To je bio neki spoj bogomulskih i gnostičkih učenja. Tvrtko je nakon velikog pritiska Vatikana da se odrekne "krivovjerja" (jer je za Vatikan svako ko ne vjeruje u ono što oni napišu, bio heretik, otpadnik od vjere itd.) rekao da će se bosanski Krstjani prihvatit njihvou religiju (da se razumijemo Rimokatolici su tada bili najveća politička i vojna sila u svijetu). Zanimljivo je da je Tvrtko kao tadašnji ban svojim ljudima slagao Vatikan i to na ceremoniji koja se održala bukvalno na Biljinom polju u Zenici, i nastavio mjesecima prakticirati svoja gnostička učenja. Poslije toga su nastali mnogi problemi.gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:51Ja uvijek kažem da sam ponosan na onu vjeru što imam sad, isto kao i na kršćansku prošlost. Ne znam jesu li preci bili pripadnici Crkve Bosanske, katolici ili pravoslavci s obzirom na familijarno porijeklo iz dijela sadašnje Hercegovine (Huma), ali ne umanjuje ništa sadašnju vjeru niti se osjećam kao kakav "turčin" s obzirom da urađen DNK test kaže 0.0% turske krvi, ali pazi zanimljivosti, 17% grčkog DNKSWOT je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:04Ne znam sta je apsurdnije, to sto bosanski muslimani zele tu zastavu ili sto zastavu sa ljiljanima bosanski katolici ili bosanski pravoslavci odbijaju kao zastavu BiH...gh0stHZ je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:21Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?
Muslimani su odrubili glavu Stjepanu Tomaševiću, zadnjem covjeku koji se borio pod zastavom Ljiljana... Dakle Ljiljanka je u biti indirektno simbol borbe protiv turaka i islamizacije, a na kraju je muslimani zele (bosnjaci koji vecinski turke nazivaju braćom i koji su primili vjeru odrubljivaca glave bosanskog kralja), a nemuslimani je ne zele... Ovakvi apsurdi jedino su moguci u BiHLud prostor, luda država, kakva god da je, naša je.
Za ovog iznad, svaka čast. To je poenta!![]()
Inače bogumilska i gnostička učenja tada su bila mnogo bliže Islamu nego Kršćanstvu, a najbliže Budizmu. Tu je bilo zastupljeno dosta metafizike, filozofije i psihologije, npr. današnja moderna psihologija najviše izvlači iz Budizma i Gnosticizma, što je bilo blisko samo Bogumilima tadašnjeg doba. To su bili ljudi sa dosta većom sviješću i inteligencijom od ostatka društva. Zanimljivo je da su Bogumili na Balkanu uvijek nalazili utočište samo u Bosni, gdje su njihova učenja bila dosta raširena. Npr. Sveti Sava je ih je klao i protjerivao, a u Srbiji mu se digao spomenik visok 50 metara kolko već.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 28 apr 2026, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Ocekujem u narednom periodu da se sankcionisu svi klubovi/stadioni gdje igra/nastupa neki bosanac, jer obicno na svim tim sportskim terenima bude poneka zastava s ljiljanima.
Mogli bismo u narednom periodu ocekivati redovno prekidanje sportskog meca dok se ne uklone zastave s ljiljanima, a domacin kazni. Poznavajuci nas mentalitet i inat to ce postati trend nosenja zastave pa nece biti sportskog stadiona/sale na planeti gdje se nece prekidati mec. Jer eto neka seljoberska stranka je rekla "dosta, morate ih kazniti".
Mogli bismo u narednom periodu ocekivati redovno prekidanje sportskog meca dok se ne uklone zastave s ljiljanima, a domacin kazni. Poznavajuci nas mentalitet i inat to ce postati trend nosenja zastave pa nece biti sportskog stadiona/sale na planeti gdje se nece prekidati mec. Jer eto neka seljoberska stranka je rekla "dosta, morate ih kazniti".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja i koga briga sto su se muslimani borili protiv bosanskih kraljeva? Poenta je da dok su bili ljiljani, bilo je i drzave/kraljevine Bosne. Kad su preuzeli Turci, Bosne više nije bilo, samo Osmansko Carstvo, Austrougarska, Drzava SHS, Kraljevina Jugoslavija, SFRJ. Btw ti isti Turci su Bosnu prodali za 2 miliona i ubili Zmaja od Bosne jer je htio nezavisnost. Muslimani su vjerska odrednica, a Bosna je država, nacionalna odrednica. Boli me briga šta su bili kraljevi, bitno je da je Bosna bila Bosna. Eh zato svi vole ljiljane, u inat dušmanima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Upravo tako. Trebam se odreći svoje predislamske historije eto tako, jer je neko dole od kamenjara tako odredio? Ma mrš.Bundesliga je napisao/la: ↑28 apr 2026, 11:40Ja i koga briga sto su se muslimani borili protiv bosanskih kraljeva? Poenta je da dok su bili ljiljani, bilo je i drzave/kraljevine Bosne. Kad su preuzeli Turci, Bosne više nije bilo, samo Osmansko Carstvo, Austrougarska, Drzava SHS, Kraljevina Jugoslavija, SFRJ. Btw ti isti Turci su Bosnu prodali za 2 miliona i ubili Zmaja od Bosne jer je htio nezavisnost. Muslimani su vjerska odrednica, a Bosna je država, nacionalna odrednica. Boli me briga šta su bili kraljevi, bitno je da je Bosna bila Bosna. Eh zato svi vole ljiljane, u inat dušmanima.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, Tihi, tuzlanskinacin i 50 gostiju.