Ako si se ikada bavio bilo kojim sportom, na ovolikoj prednosti urlati i divljati sa klupe je prije svega nepoštovanje protivnika, pa i publike koja te uredno bodri zadnjih nekoliko sedmica... ali teško je to mozgu iz Breze shvatiti vjerovatno.TripleThreat je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:54Šta je konkretno neprimjereno radio?
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ja sam urlao na stoka razlici protiv smrda iz Banja Luke
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
UO KSBIH je donio odluku o formatu zavrsnice prvenstva. Bosna i Igokea idu direktno u polufinale.
Polufinale i finale ukupno se igraju po dva meca, kos razlika se gleda, ako bude rezultat 1:1 u pobjedama.
Polufinale i finale ukupno se igraju po dva meca, kos razlika se gleda, ako bude rezultat 1:1 u pobjedama.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad je play in utakmica s Igokeom ??
DirkNowitzki je napisao/la: ↑23 apr 2026, 01:17UO KSBIH je donio odluku o formatu zavrsnice prvenstva. Bosna i Igokea idu direktno u polufinale.
Jel se mozemo sastati sa Igokeom u polufinalu ili smo razdvojeni za finale samo?
Utorak (28.), u 18:45.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Prvo ce Ligu 4 odigrati Siroki, Borac, Jahorina i Sloboda. Dva prvoplasirana prolaze, a onda ce zrijeb biti poludirigovan, jer se mi i Igokea ne mozemo sastati u polufinalu. Samo u eventualnom finalu.DegaLouis je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:58DirkNowitzki je napisao/la: ↑23 apr 2026, 01:17UO KSBIH je donio odluku o formatu zavrsnice prvenstva. Bosna i Igokea idu direktno u polufinale.
Jel se mozemo sastati sa Igokeom u polufinalu ili smo razdvojeni za finale samo?
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Shepherd je povrijedjen i nece ga biti do kraja sezone.
Kakva kurcina od igračaDirkNowitzki je napisao/la: ↑24 apr 2026, 19:03Shepherd je povrijedjen i nece ga biti do kraja sezone.
Ove cijene da im budu vodič za iduću sezonu. I naravno staviti one od 35 za Partizan, Zvezdu i Dubai
ZELJEZNICAR 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Prema oficijelnim podacima sa ABA stranice, na 12 domaćih utakmica KK Bosna koje su odigrane u Zetri ukupno je prisutno bilo 29091 posjetilac, odnosno 2424 prosječno po utakmici.
Vjerujem da ćemo protiv Igokea, te nadam se Partizana, malo popraviti prosjek koji nije toliko loš kada se uporedi sa ostalim ABA ligašima. Mislim da smo po posjeti među 5-6 ekipa a sa tom statistikom ću se zabaviti u narednom periodu.
Vjerujem da ćemo protiv Igokea, te nadam se Partizana, malo popraviti prosjek koji nije toliko loš kada se uporedi sa ostalim ABA ligašima. Mislim da smo po posjeti među 5-6 ekipa a sa tom statistikom ću se zabaviti u narednom periodu.
Po ovome kako ide prodaje na Entriu, biće dobro ako 1000 ljudi bude sutra.DirkNowitzki je napisao/la: ↑25 apr 2026, 16:25A to ce promijeniti sta?
U utorak opet nece biti vise od 2.500 ljudi na tribinama.
Tužno stvarno, tužno.
ZELJEZNICAR 1921!
Da raji nije čejf da za par maraka prisustvuju razmontiranju Miletove prčije. Pa samo njemu da se posereš u čejf je vrijedno i para i vremena a kamoli šta drugo.hamzaTM87 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:25Po ovome kako ide prodaje na Entriu, biće dobro ako 1000 ljudi bude sutra.DirkNowitzki je napisao/la: ↑25 apr 2026, 16:25A to ce promijeniti sta?
Tužno stvarno, tužno.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
hamzaTM87 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:25Po ovome kako ide prodaje na Entriu, biće dobro ako 1000 ljudi bude sutra.DirkNowitzki je napisao/la: ↑25 apr 2026, 16:25A to ce promijeniti sta?
Tužno stvarno, tužno.
Ne znam jel do mene neka greska ali izgleda da je Zetra rasprodana full
Tvoja greška.DegaLouis je napisao/la: ↑28 apr 2026, 08:52hamzaTM87 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:25Po ovome kako ide prodaje na Entriu, biće dobro ako 1000 ljudi bude sutra.DirkNowitzki je napisao/la: ↑25 apr 2026, 16:25
A to ce promijeniti sta?
Tužno stvarno, tužno.
Ne znam jel do mene neka greska ali izgleda da je Zetra rasprodana full
Nema ni 500 prodatih karata
Baguje Entrio, ali stvarno nikad manje prodatih karata nije bilo.
Šta god da je razlog (termin, radni dan, ne konta raja ni sistem takmičenja), na ove cijene je bruka i ništa drugo
Šta god da je razlog (termin, radni dan, ne konta raja ni sistem takmičenja), na ove cijene je bruka i ništa drugo
ZELJEZNICAR 1921!
Šta mu je, u nedjelju je džogirao na Vilsu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑24 apr 2026, 19:03Shepherd je povrijedjen i nece ga biti do kraja sezone.
Upravo ušao u dvoranu, ovo je smiješno koliko je malo raje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.