Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I ako ćemo već o ratnim pričama i mudima koje ovi nesretnici potežu kada ih pogodiš istinom o njihovom porijeklu Mostar je jedini grad u državi koji se iznutra deblokirao u zadnjem ratu. I u drugom svjetskom ratu vam je 29 hercegovačka divizija oslobodila grad dok ste milovali jaja poglavniku podanici jedni 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Kad mu ga zavuces lik se vraca na 2 svj. rat
- Threeplanetrees
Zajebano čut kako smo mi mudima i puškom deblokirali, a vi sa krampom i lopatom kroz onaj tunel. Hajde keru kada si počeo o mudima da brišem **** od tu teleću glavu. Što sada okrećeš na zajebanciju 
Nodi vrati se sve ti je oprosteno.Rahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:15Hahah dolazi kaze navijac zrinjskog "TURCII IZLAZITE DA VAS BIJEMO", a navijac veleza ce "cekaj da se zeljeznicarima nagovorim, pa me i *ebi ako zelis" HAHAHAHAHAHAKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:12Ne treba cuditi sto ih ovi svako malo maltretiraju u Mostaru, kad pogledas kakve seljacke i nemocne price vrte![]()
Teško je nenasmijati se na ovako kvalitetne pošalice.Rahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:15Hahah dolazi kaze navijac zrinjskog "TURCII IZLAZITE DA VAS BIJEMO", a navijac veleza ce "cekaj da se zeljeznicarima nagovorim, pa me i *ebi ako zelis" HAHAHAHAHAHAKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:12Ne treba cuditi sto ih ovi svako malo maltretiraju u Mostaru, kad pogledas kakve seljacke i nemocne price vrte![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da ce mucenik do veceras da kmeci, evo ga opet nastavlja
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
I ono tele mu stavlja smajlije kao ovaj nešto smiješno napisao. Stvarno žalosnoBalorda je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:46Teško je nenasmijati se na ovako kvalitetne pošalice.Rahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:15Hahah dolazi kaze navijac zrinjskog "TURCII IZLAZITE DA VAS BIJEMO", a navijac veleza ce "cekaj da se zeljeznicarima nagovorim, pa me i *ebi ako zelis" HAHAHAHAHAHAKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:12Ne treba cuditi sto ih ovi svako malo maltretiraju u Mostaru, kad pogledas kakve seljacke i nemocne price vrte![]()
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Nemoj tako znas li da je njegov dedo jednom letvom jurisao na njemacke i ustaske jedinice koje su najvece snage imale u Sarajevu, a pistoljem obarao njemacke stuke ko bata zivojinovic, on te oslobodio, a ti takoKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:47Mislim da ce mucenik do veceras da kmeci, evo ga opet nastavlja![]()
Ovu temu treba zakljucati.
Prvo ovog mazluma poslati na liječenje sa tobetom, neka sade drvece.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
MostarReds22
- Kontakt:
Je li se trebamo nasmijati na ovo ili šta? Navijač tima koji ima tri trofeja osvojena, a da ni jedno nije liga nekoga ismijava za nešto. Do juče igrali po pašnjaku i tek sada napravili stadion proziva nekoga.
Od svih Hepokovaca ovaj MR22 je najluđi. 

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Kakav kompleks navijaca nizerazrednih klubova koji ne mogu parirati Robijasima i Celiku, a hoce da se guraju medju najvecima
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MostarReds22
- Kontakt:
Eno kompleks odmah. Samo podrzavam inovacije od strane americkog multimilijardera 5x bogatijeg od brata koji vas spasava najgorih muka. Dobar koncept bez zezancije- Stadion na dan, dobro vama, dobro njemu.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Zamisli klub ti ovisi o Nerminu Niksicu i ti nekoga prozivas.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Bas majke misanjinusto je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:42Zamisli klub ti ovisi o Nerminu Niksicu i ti nekoga prozivas.

MostarReds22 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:43Bas majke misanjinusto je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:42Zamisli klub ti ovisi o Nerminu Niksicu i ti nekoga prozivas.
![]()