FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

revoX.
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la revoX. » 03 maj 2011, 23:52

enobarca je napisao/la:...koliko god da pokusavam uvjeriti sam sebe da ono jeste opravadno ponisten gol,ne mogu...ono je po meni bio cist gol,trebao ga je onaj pe*er priznati,ali real ni tad ne bi prosao jer smo bolji... ;)
svaka cast pa priznas malo je takvih
HZ87

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 maj 2011, 23:53

revoX. je napisao/la:slika

ev vam klip strucnjaci procijenite :P
:? Znaci ovo je faul u napadu..
slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

blaugrana1899
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana1899 » 03 maj 2011, 23:55

revoX. je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...koliko god da pokusavam uvjeriti sam sebe da ono jeste opravadno ponisten gol,ne mogu...ono je po meni bio cist gol,trebao ga je onaj pe*er priznati,ali real ni tad ne bi prosao jer smo bolji... ;)
go je cisto ponisten al je napravio veliku gresku jer je moro svirat faul na ronaldu a ne na maskeranu cinjenica je da ronaldo nije sapleo maskerana da higuain nikad nebi ni doso do loptre jer je maskerano bio metar a mozda i vise blizi ali kad je ponistio go moro je dat faul ronaldu jbg

Jardel
Kontakt:

Post Postao/la Jardel » 03 maj 2011, 23:56

Svaka čast Barceloni, najbolja ekipa, koja igra najbolji fudbal, sasvim zasluženo u finalu i želim da ga osvojite. Iako simpatišem Real, Barca je u ovom trenutku u svakom pogledu bolja. Sretno na Vembliju :D
Futebol Clube do Porto !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 maj 2011, 00:03

blaugrana1899 je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
go je cisto ponisten al je napravio veliku gresku jer je moro svirat faul na ronaldu a ne na maskeranu cinjenica je da ronaldo nije sapleo maskerana da higuain nikad nebi ni doso do loptre jer je maskerano bio metar a mozda i vise blizi ali kad je ponistio go moro je dat faul ronaldu jbg
Onaj duel Piquea i Ronalda je diskutabilan, tj. diskutabilno je to da li je Pique napravio prekrsaj, jer kao prvo lopta je bjezala od Ronalda, kao drugo Pique je istina ispruzio ruke, ali nikako se ne vidi da li je fkt. uhvatio Ronalda, a poznato je da Ronaldo vrlo lako pada, pogotovo u zoni suta. Ono sto se bacao na svaki zracni duel je dno dna, vjerovatno je i to uticalo na sudiju da mu ne svirne prekrsaj. Istina je da je situacija diskutabilna, ali samo duel Piquea i Ronalda, dok je faul na Javieru i vise nego ocit, jer je momak bio blizi lopti i sigurno bi je presjekao. Kada je tesko utvrditi na osnovu snimka, kako je tek tesko to vidjeti dok sudis i trebas donijeti odluku u nekih 10-20 sekundi, medjutim neki ljudi ocito ne razumiju sudije i da se greske desavaju, bas zbog te brzine u kojoj sudija mora da donese neku odluku, ali najlakse je posmatrati stvari iz fotelje, te biti general poslije bitke, neki bi mogli doktorirati na tome.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 04 maj 2011, 00:04

Jasno se vidjelo da je Ronaldo napravio prekrsaj nad Masceranom, koji mi je najmrzi igrac, tu je u konkurenciji sa Pepeom. Ona faca smecarska, fuj, ja bi njemu dao zuti zbog onolikog valjanja po terenu kad je Diara mislim startovao na loptu a on se previjao, fuj, djubre jedno, udera na sve strane i on se nasao previjati.
Na TV-u se jasno vidjelo da je Ronaldo tijelom zahvatio pomenutog debila. Gol opravdano ponisten. S obzirom na svih 180' Real Madrid je stvorio jednu pravu priliku i zabio gol, stvarno je smijesno raspravljati o tome ko je koga nadigrao. U dvije utakmice igraci Real Madrida su pokazali jedno veliko nista. Barcelona, mnogo bolja i apsolutno zasluzeno prosla u finale !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 maj 2011, 00:08

ako bi ovako sudjenje prema toplim pojama bilo mozemo ocekivati borac u finalu CL sledece godine
Thomas Müller - Fußballgott

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 04 maj 2011, 00:10

Ko smatra tj. laže da nije bilo faula nad Mascheranom ,neka pogleda ovaj klip (od 2:36)

http://videa.hu/videok/sport/barcelona- ... RxYN4rV5uZ

Mascherano može biti odvratan, gadan, bjedan, nikakav ALI OVO JE FAUL Ronalda nad Mascheranom.
End of story :!:

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 04 maj 2011, 00:18

Jao situacije, faul nad ronaldom koji pada i nenamjerno zakaci mackerana koji vise nego spremno pada...Pitanje je da li bi ovaj drugi i stigao do lopte.Mislim da je cist gol ponisten, igraci reala ko da karate treniraju a ovi barcini glume samo tako...Mi neutralni smo vise ocekivali od ovih meceva, mada kad se sve sabere mozda je i bolje sto je Barca u finalu zbog ljepote igre :D
Pazza Inter Amala

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 maj 2011, 00:28

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 04 maj 2011, 00:31

ek0 je napisao/la:
losmi je napisao/la: Na klipu se ne vidi lepo,kako je Ronaldo telom zakacio Mascherana po nozi.Ja sam gledao na RTS usporeni snimak gde se lepo vidi doticna situacija.
A vidi li se lijepo da Pique gura Ronalda ? Da je ponistio gol Realu pa svirao prekrsaj na Ronaldom bilo bi koliko toliko ok, ali ovo je smjesno, pa jasno se vidi da Mascerano gleda u loptu i shvata da je ne moze stici i baca se kao da ga je FAP udario.
Ali jarane, ono je faul nad Mascheranom...može on glumiti za oskara i šta sve ne, ali ono je faul bez ikakve dvojbe i dileme.
Mislim, ko god kaže da nije faul taj svjesno laže...Ronaldo mu pao na nogu = Faul :!: naravno.
Necemo sad izmišljati neka nova pravila u fudbalu.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 maj 2011, 00:37

Kod one situacije, sudac je pogriješio, samo što nije svirao faul nad Ronaldom, i poslije ne bi bilo nikakve polemike, a ovako je napravio glupost jer je onda svirao faul nad Mascheranom. Faul nad Mascheranom jeste bio, ali je prije toga bio i na Ronaldu, gol da je priznao i to bi bila velika greška. Nema veze jel Ronaldo namjerno (a vidjelo se da nije) oborio Maschenara, ali ono je bio faul, jer ga je spriječio da dodje do lopte prije Higuaina.

Kada se sve pogleda Barca prošla dalje zasluženo, a da nije bilo Casillasa večeras bi ponovo bio potop Reala! ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 maj 2011, 00:54

Prvo je Pique opstruirao Ronalda, nakon toga Ronaldo podapinje Mascherana. Cist faul za Real nije dosudjen. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 01:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Prvo je Pique opstruirao Ronalda, nakon toga Ronaldo podapinje Mascherana. Cist faul za Real nije dosudjen. ;)
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 maj 2011, 01:05

Ispravka, hvala. Cist gol Realu je ponisten. :) Pogresno sam se izrazio, vise sam mislio na to Ako je vec sviran faul, onda je trebao biti za Real. :)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 maj 2011, 01:35

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 maj 2011, 02:56

situacija je slijedeca : Faul nad Ronaldom je bio, faul nad Mascheranom ili ti ga je saplitanje je bilo.Kraj price.Sudiaj je jedino pogrijesio sto nijeda dao faul.Sitna greska.

uostalom Barcelona totalno dominirala, osobito prvo poluvrijeme gdje su vise manje ponizili Real.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2011, 07:10

vidim rivali vam se opet vade na sudjenje, pa sta im preostaje drugo kad su u prvom poluvremenu licili na Schalke, cak mislim da je i Schalke opasniji protiv Man U bio nego Real, onaj ponisteni gol je pravedno ponisten, lik pao Macheranu na nogu dok ovaj ide da spasi gol,cujem Mascherano jedva cekao da padne??? jest, kad bi taj isti igrac imao oci na ledjima pa vidio da mu Ronaldo pada na petu :lol: jbte 300 miliona ulozis i vadis se na sudije, bolje nek se pokriju peskirom po glavi :mrgreen: Barsa zasluzeno ide dalje, pokazuju najbolji fudbal mozda u istoriju,a najbolji kvalitet fudbala kojeg sam ja gledao , sjajan sistem ima Barsa, mnogi ce da vas kopiraju a i trebaju,da bi fudbal bio ljepsi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 04 maj 2011, 09:47

:lol: prosli smo prosli smooo..Barca Barcaa Barcaaaa! ole ole oleee..
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 maj 2011, 09:50

Andres je napisao/la:situacija je slijedeca : Faul nad Ronaldom je bio, faul nad Mascheranom ili ti ga je saplitanje je bilo.Kraj price.Sudiaj je jedino pogrijesio sto nijeda dao faul.Sitna greska.

uostalom Barcelona totalno dominirala, osobito prvo poluvrijeme gdje su vise manje ponizili Real.
A još ova sitna greška?
slika

Inače koja se dešavala na 25 metara kod gola gdje igrač Reala bio sam na desnoj strani ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.