Tefterimo ti još jednu fulualemsa je napisao/la: ↑28 apr 2026, 05:56Los im matchup pao, ne moze Duren doci do izrazaja vs Orlando. Da je protiv bilo koje ekipe (od tih sto su mogli zavrsiti 8-i, Philly, Charlotte itd.), pomeli bi ih. Zapade ih Orlando stas, ali nije jos gotovo.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 05:52Još jedna alemova favorizovana ekipa na ivici eliminacije. Šta kaže, izlazi Detroit vjerovatno sa istoka, skroz drugačija ekipa od prošle godine![]()
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa nije bas fula, s obzirom da se Cade striktno vratio zbog playoffa, inace ne bi.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 06:02Tefterimo ti još jednu fulualemsa je napisao/la: ↑28 apr 2026, 05:56Los im matchup pao, ne moze Duren doci do izrazaja vs Orlando. Da je protiv bilo koje ekipe (od tih sto su mogli zavrsiti 8-i, Philly, Charlotte itd.), pomeli bi ih. Zapade ih Orlando stas, ali nije jos gotovo.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 05:52Još jedna alemova favorizovana ekipa na ivici eliminacije. Šta kaže, izlazi Detroit vjerovatno sa istoka, skroz drugačija ekipa od prošle godine![]()
![]()
Evo Spencera @jham drma; procitao moj post (da je dao 0 poena proslu), nema sta drugo biti
-
TripleThreat
- Kontakt:
Mind you, lik je na većem prosjeku poena nego prošli playoff. Ne sekiraj se, nije do njega.alemsa je napisao/la: ↑28 apr 2026, 06:09Pa nije bas fula, s obzirom da se Cade striktno vratio zbog playoffa, inace ne bi.![]()
Možda nešto i ubodeš ove godine
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 28 apr 2026, 06:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Vidi se da edwards fali,da napravi tu razliku...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Denver ako ne okrene ovo protiv ovakve Minnesotte nek prestanu igrati košarku i ugase franšizu, smiješno uopće pričati o tome da je to neki uspjeh, da su ovi kompletni završeno bi to bilo već sinoć.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 23:41Mogu okrenuti jer najbolji igrač fali Minnesoti plus fali bitan igrač iz petorke. Nije ovo normalni zaostatak 1-3, kolko god vi to probali prikazati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma okrece ovo Denver ne moze Minesota uzeti jednu tekmu bez ova dva sto im fale, bas ih mora dobro po.srati da uzmu , a da sa druge strane Denver ne moze bazen pogoditi.
Nego ono sto sam i govorio vec odavno da Detroit jednostavno nije jos kalibar za PO i nemojte mi govoriti o nekom matchupu, ako si najbolji nema za tebe loseg macthupa, pobjedjujes sve. Zamisli 8-mi seed de ostavlja dvije tekme ispod 90 poena.
Nego ono sto sam i govorio vec odavno da Detroit jednostavno nije jos kalibar za PO i nemojte mi govoriti o nekom matchupu, ako si najbolji nema za tebe loseg macthupa, pobjedjujes sve. Zamisli 8-mi seed de ostavlja dvije tekme ispod 90 poena.
pa i da je Denver kompletan ne bi ni dosl8 do 3-1rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 08:34Denver ako ne okrene ovo protiv ovakve Minnesotte nek prestanu igrati košarku i ugase franšizu, smiješno uopće pričati o tome da je to neki uspjeh, da su ovi kompletni završeno bi to bilo već sinoć.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 23:41Mogu okrenuti jer najbolji igrač fali Minnesoti plus fali bitan igrač iz petorke. Nije ovo normalni zaostatak 1-3, kolko god vi to probali prikazati
Jbg da je ovo da je ono, ne mozes to znati. Kompletna minesota je u stanju svakoga izbaciti, da se nije Edwards povrijedio izbacili bi oni vas, ovako imate autoput do druge runde u iduce dvije tekme.JHam je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:04pa i da je Denver kompletan ne bi ni dosl8 do 3-1rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 08:34Denver ako ne okrene ovo protiv ovakve Minnesotte nek prestanu igrati košarku i ugase franšizu, smiješno uopće pričati o tome da je to neki uspjeh, da su ovi kompletni završeno bi to bilo već sinoć.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 23:41Mogu okrenuti jer najbolji igrač fali Minnesoti plus fali bitan igrač iz petorke. Nije ovo normalni zaostatak 1-3, kolko god vi to probali prikazati![]()
pa kako ja ne mogu znati a ti mozesronaldo99 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:25Jbg da je ovo da je ono, ne mozes to znati. Kompletna minesota je u stanju svakoga izbaciti, da se nije Edwards povrijedio izbacili bi oni vas, ovako imate autoput do druge runde u iduce dvije tekme.JHam je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:04pa i da je Denver kompletan ne bi ni dosl8 do 3-1rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 08:34
Denver ako ne okrene ovo protiv ovakve Minnesotte nek prestanu igrati košarku i ugase franšizu, smiješno uopće pričati o tome da je to neki uspjeh, da su ovi kompletni završeno bi to bilo već sinoć.![]()
Denver je u stanju svakog izbaciti kad je kompletan, ali je isto tako i u stanju od svakog izgubiti, kako 4-0 tako i 0-4, pogotovo kad fale Gordon i Watson
i ovo nije autoput do 2. runde, nek stane trica opet ces imati utakmicu kao 2.-3. i 4., nema niko da kreira nesto kad ne ide...i tu fali Gordon
alemsa je napisao/la: ↑28 apr 2026, 06:09Pa nije bas fula, s obzirom da se Cade striktno vratio zbog playoffa, inace ne bi.![]()
Ovaj drugi se vratio nakon povrede ahilove.
Cade isto sra.nje ko i suigraci,ne moze detroit meda u PO
-
sportskimarketing
- Kontakt:
1-2 iz igre
šalu na stranu, šteta za minnesotu zbog povreda, ali i dalje imaju šanse kući zatvoriti seriju, iako će biti teško, pogotovo jer je jokić večeras našao ritam
Komparacija ozlijeda Denvera i Minnesote nije ni blizu ista. Watson je vec preko 2 mjeseca ozlijedjen, odigrao par utakmica izmedju i to je to. Gordon propustio vise od pola utakmica zbog ozlijede, Braun isto. Jokic je bio povrijedjen pa su opet imali isti neki skor pobjeda i poraza. Oni su bore citavu sezonu sa ozlijedama ali su opet zadrzali taj 3 seed ali ono bitno je da su navikli kroz sezonu igrati sa i bez tih igraca. Ono sto meni nije jasno kod Denvera je zasto su uvijek pasivni u toku sezone i pred trade deadline. Pa brate vidis da Gordon ne moze izgurati sezonu i ne moze igrati na 100% pogotovo PO a on ako nije na 100% on nije isti igrac, idi ba ganjaj neku cetvorku, daj taj 25-30 pick, nije zlato. Ganjaj keca-dvojku koji moze preuzeti dio organizacije napada da rasteretis malo Murraya. Svakako imas jos dvije, maks 3 sezone gdje si contender nakon cega padas i to dobro. Mogao si dovesti ne znam, PJ Washingtona, Portisa, Achiuvu.
S druge strane Minnesota je ostala bez najboljeg igraca plus Dontea koji igra bitnu ulogu kroz citavu sezonu i na ciju rolu su oni vec navikli a da ne govorim da sad gubis plejmejking koji je najbitniji. I tu dolazi ono sto Denver nema godinama. Minnesota je prepoznala problem deficitarne pozicije pred PO i trejdala za Aya i pogodila.
Nazalost sa ozlijedom ANTa je njihova sezona gotova. Mogu i dalje proci Denver ali to je to, sljedecu seriju gube komotno.
Bice svega u sestoj utakmici, to je zapravo 7 utakmica jer ako Denver uzme mislim da je gotovo.
S druge strane Minnesota je ostala bez najboljeg igraca plus Dontea koji igra bitnu ulogu kroz citavu sezonu i na ciju rolu su oni vec navikli a da ne govorim da sad gubis plejmejking koji je najbitniji. I tu dolazi ono sto Denver nema godinama. Minnesota je prepoznala problem deficitarne pozicije pred PO i trejdala za Aya i pogodila.
Nazalost sa ozlijedom ANTa je njihova sezona gotova. Mogu i dalje proci Denver ali to je to, sljedecu seriju gube komotno.
Bice svega u sestoj utakmici, to je zapravo 7 utakmica jer ako Denver uzme mislim da je gotovo.
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 28 apr 2026, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
nemaju pikove koje mogu trejdat a Gordona niko nece uzet kad je povrijedjen jbgtotasef1 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 11:02Komparacija ozlijeda Denvera i Minnesote nije ni blizu ista. Watson je vec preko 2 mjeseca ozlijedjen, odigrao par utakmica izmedju i to je to. Gordon propustio vise od pola utakmica zbog ozlijede, Braun isto. Jokic je bio povrijedjen pa su opet imali isti neki skor pobjeda i poraza. Oni su bore citavu sezonu sa ozlijedama ali su opet zadrzali taj 3 seed ali ono bitno je da su navikli kroz sezonu igrati sa i bez tih igraca. Ono sto meni nije jasno kod Denvera je zasto su uvijek pasivni u toku sezone i pred trade deadline. Pa brate vidis da Gordon ne moze izgurati sezonu i ne moze igrati na 100% pogotovo PO a on ako nije na 100% on nije isti igrac, idi ba ganjaj neku cetvorku, daj taj 25-30 pick, nije zlato. Svakako imas jos dvije, maks 3 sezone gdje si contender nakon cega padas i to dobro.
Ma ne bi svakako Gordona ni trejdovao vec Nnajia. Kako su izgubili pickove kad nisu odradili jaci trade od Gordona a to je vec davno bilo.
Jokic teska pogan i licemjer.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
nece ni njega niko, ne dobija dovoljno minuta da se proda, mozda sljedece godine kad bi ja mislim trebao biti u zadnjoj godini cini mi se
Trenutno korisnika/ca: JHam, TripleThreat i 6 gostiju.