Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ermedin Demirović
Svaka čast menađeru mu što se dosjetio da raju počasti sa 8 burencadi pive umjesto 800. Obećanje ispunjeno a evri ostali na računu. Genijalno
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ima slabu platu pa nije mogao platitiMaverick je napisao/la: ↑28 apr 2026, 01:49Svaka čast menađeru mu što se dosjetio da raju počasti sa 8 burencadi pive umjesto 800. Obećanje ispunjeno a evri ostali na računu. Genijalno![]()
Povukao seeeeeee, kofol covjek sto cuva svoju rijec
Vazda bilo: obecanje, obecanje, sitnoj raji radovanje.Edincapitano je napisao/la: ↑28 apr 2026, 09:33Ima slabu platu pa nije mogao platiti
Povukao seeeeeee, kofol covjek sto cuva svoju rijec![]()
![]()
![]()
Mada za Demira je bolje ovako sto je samo pola obraza izgubio. Kako se jadan za svaki gol poradja, bolje ce doć evri njemu na računu na Kajmanima neg' piva u stomaku navijacima u Štutgartu.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Čitajući komentare na mrežama primjetio sam da su svi Nijemci pozitivno reagovali na Demirovu akciju, naglašavajući posebno kamion sladoleda za svu djecu na treningu Stuttgarta kao i donirani novac u VFB fondaciju, dok su svi Bošnjaci reagovali negativno, podijeljeni u dva tabora:
Prvi, koji osuđuju zbog vjerskih razloga.
Drugi, koji osuđuju jer nije potrošio para koliko je trebao.
Eto, to smo mi.
Eto, to smo mi.
Pa kod nas je glavna stvar da upravljamo sa tudjim parama.coelho41 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 10:46Čitajući komentare na mrežama primjetio sam da su svi Nijemci pozitivno reagovali na Demirovu akciju, naglašavajući posebno kamion sladoleda za svu djecu na treningu Stuttgarta kao i donirani novac u VFB fondaciju, dok su svi Bošnjaci reagovali negativno, podijeljeni u dva tabora:
Eto, to smo mi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
I kod nas je dosta ljudi, pa i vecina nas ponosno na njega, ali evo npr. na forumu redovno imamo par imbecila koji ce uvijek biti negativni, ismijavati i osporavati uspjesnije od sebe, a sve go kokuz.
U nedostatu lidera Fanatica i par njegovih priljepaka koji su nestali bestraga otkako smo se plasirali na SP, vidim da ovaj Edincapitano preuzima njihov primat i opasno se namece kao njihova reinkarnacija. Ostali klonovi ga prate, jer ne smiju tipkati sa starih profila. Jednom levati, uvijek levati.
U nedostatu lidera Fanatica i par njegovih priljepaka koji su nestali bestraga otkako smo se plasirali na SP, vidim da ovaj Edincapitano preuzima njihov primat i opasno se namece kao njihova reinkarnacija. Ostali klonovi ga prate, jer ne smiju tipkati sa starih profila. Jednom levati, uvijek levati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ovdje je kritika bila jer covjek javno pokazuje svoju vjeru, klanja dzumu, ne pije dovi itd…. i logicno je da ce biti komentara. Evo da je Dzeko isto uradio, koji slabo sta pokazuje sa vjerom mislim da ga niko ne bi kritikovao.
Najace je sto se ljudi pale cim neko spomene nesto vjerski… a ovdje se psuje, laze i vrijedja bez skoro ikakvih reakcija

… to nikom ne smeta ali kad se dotakne vjera, odjednom veliki problem…
Najace je sto se ljudi pale cim neko spomene nesto vjerski… a ovdje se psuje, laze i vrijedja bez skoro ikakvih reakcija
- Beduin
- Kontakt:
Propagira i Salah vjeru, posto cijeli Ramazan i igra utakmice, a slika se pokraj jelke za Bozicne praznike pa ljudi kritikuju na sav glas. Pa sta? Treba radi pojedinaca jedan Salah da se podredi njima?
Tako i Ermedin, svoju vjeru cuva za sebe, u toj euforiji obecao castiti cijeli stadion i odlucio da ne ispadne toliko levat pa odradio djelimicno obecanje sa alkoholom, ali castio i djecu sladoledom, dio para donirao gdje treba i treba ga ismijavati jer nije potrosio sve pare na alkohol i castio cijeli stadion, kao sto to radi ovih par debila ovdje?
Tako i Ermedin, svoju vjeru cuva za sebe, u toj euforiji obecao castiti cijeli stadion i odlucio da ne ispadne toliko levat pa odradio djelimicno obecanje sa alkoholom, ali castio i djecu sladoledom, dio para donirao gdje treba i treba ga ismijavati jer nije potrosio sve pare na alkohol i castio cijeli stadion, kao sto to radi ovih par debila ovdje?
075 ❤
075 ❤
Zna li se od cega Demirova mati zivi?, vidim kurci se po instagramu vazda, skupocijena auta, luxuzni odmori. Nije valjda da Demir sve financira. Zena se hvali uzas...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Klanjas dzumu, i odmah si veliki vjernik koji ne smije imati dodir s nikakvim grijehom.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:34Ovdje je kritika bila jer covjek javno pokazuje svoju vjeru, klanja dzumu, ne pije dovi itd…. i logicno je da ce biti komentara. Evo da je Dzeko isto uradio, koji slabo sta pokazuje sa vjerom mislim da ga niko ne bi kritikovao.
Najace je sto se ljudi pale cim neko spomene nesto vjerski… a ovdje se psuje, laze i vrijedja bez skoro ikakvih reakcija… to nikom ne smeta ali kad se dotakne vjera, odjednom veliki problem…
Isto kao sto ljude briga sta se pise po forumu, ne znam ni zasto pojedine briga sta drugi rade sa svojim parama i gdje ih i na šta troše...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Vratila se rasprava 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Demire ćafire jedan

- Beduin
- Kontakt:
Sigurno ne trazi od tebe.
Valjda je obaveza djeteta da pomogne roditelja, kao i obaveza roditelja da izvede dijete na pravi put. Naravno da ce uzivati u zivotu, putovanjima, odjeci, autima kad joj se moze. Treba eto ici na forume tipkati i citati kako joj uspjesno dijete pljuju konobari i ratari.
075 ❤
075 ❤
Tuzlaci, kao i obicno, najliberalniji na forumu 
Ko prica o tome, to je logicno da treba dati. Govorim ovome blamu sto glumi po instagramu. Uzivaj u zivotu sta mora svaku suknju sto obuce da prezentira. Jednostavno previse foliranja za njene strane. Ostavi za sebe, lijepo sto imas, ne moras javno glumiti. Neka pogleda Amru Dzeku. Gospođa za njuBeduin je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:52Sigurno ne trazi od tebe.
Valjda je obaveza djeteta da pomogne roditelja, kao i obaveza roditelja da izvede dijete na pravi put. Naravno da ce uzivati u zivotu, putovanjima, odjeci, autima kad joj se moze. Treba eto ici na forume tipkati i citati kako joj uspjesno dijete pljuju konobari i ratari.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Tako je, tebe treba poslušatiHazre je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:56Ko prica o tome, to je logicno da treba dati. Govorim ovome blamu sto glumi po instagramu. Uzivaj u zivotu sta mora svaku suknju sto obuce da prezentira. Jednostavno previse foliranja za njene strane. Ostavi za sebe, lijepo sto imas, ne moras javno glumiti. Neka pogleda Amru Dzeku. Gospođa za njuBeduin je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:52Sigurno ne trazi od tebe.
- Beduin
- Kontakt:
A inace svi trebamo imati isto modus operandi, isto se svi ponasati i djelovati? Pa za koji qurac ti sluzi Instagram? Neko postavlja gluposti, neko sta oblaci, putuje, neko skromno i nista ne postavlja, ja postavljam svoje navike i rutinu kroz posao... j3bote led, pa sve vam smeta i sve vam degutantno ko da ste rodjeni '50ih godinaHazre je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:56Ko prica o tome, to je logicno da treba dati. Govorim ovome blamu sto glumi po instagramu. Uzivaj u zivotu sta mora svaku suknju sto obuce da prezentira. Jednostavno previse foliranja za njene strane. Ostavi za sebe, lijepo sto imas, ne moras javno glumiti. Neka pogleda Amru Dzeku. Gospođa za njuBeduin je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:52Sigurno ne trazi od tebe.
075 ❤
075 ❤
idemo nešto specijalno, od hazreta za fatimu demirović
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, visarionovich i 40 gostiju.