Fk dezerter 1946, bjezite noge po**a vas guz**a
Brundo da li si bio u busu sa suknjom kada se bjezalo??

Muda se pokazuju kada je najteze, lahko je u miru biti veliki patriota, a vi ste se pokazali kao pobjegulje
Tuce11 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:27Piše se upravo takosvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:08U pravo takosanjinusto je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:42Zamisli klub ti ovisi o Nerminu Niksicu i ti nekoga prozivas.
Treba li ti pomoć oko još nekih sličnih primjera u pisanju?

Znam da vama smetaaju ovakvi kao ja, ali ako vam ne paše pičite za majčicu serbiu.Rahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:53Muda se pokazuju kada je najteze, lahko je u miru biti veliki patriota, a vi ste se pokazali kao pobjegulje, a taj Ivica je zbog Sarajeva u sred bg podnio ostavku, toliko od mene lijep je dan odoh na sunce steta ovako lijep dan trositi na pacijente, da ozdravis ako Bog da
![]()
Ma nije do Ibre, hanuma oprala na 60. Nek vide sa Duljom da sredi neku masinu, kazu da je u tom poslu.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:54Ne treba u pisanju - znaš ja pišem na Bosanskom jeziku nego bi trebalo u oblacenju službenih odora
![]()
Bosanski se pise malim pocetnim slovom osim ako nije na pocetku recenice.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:54
Ne treba u pisanju - znaš ja pišem na Bosanskom jeziku nego bi trebalo u oblacenju službenih odora
![]()
Bitno je samoponiženje komšija namjena manje više. Bar pomazite po glavi za poslušnost
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:54
Ne treba u pisanju - znaš ja pišem na Bosanskom jeziku nego bi trebalo u oblacenju službenih odora
Sad znam da ne znaš. Jesi li bježao s časova?
![]()
Dat cemo im bodove da udju u borbu za europuThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 apr 2026, 14:19Bitno je samoponiženje komšija namjena manje više. Bar pomazite po glavi za poslušnost![]()
Taj smrdo je 4. Maja 92. u beogradu sa bracom slavio paljenje grbaviceRahatlokum je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:53Muda se pokazuju kada je najteze, lahko je u miru biti veliki patriota, a vi ste se pokazali kao pobjegulje, a taj Ivica je zbog Sarajeva u sred bg podnio ostavku, toliko od mene lijep je dan odoh na sunce steta ovako lijep dan trositi na pacijente, da ozdravis ako Bog da
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, tutankamon1905 i 11 gostiju.