Tebra sta te ovo prozivaju da si neznalica?alemsa je napisao/la: ↑28 apr 2026, 06:09Pa nije bas fula, s obzirom da se Cade striktno vratio zbog playoffa, inace ne bi.![]()
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Ko prognozira taj i grijesi, nije niko Bog tobe jarabi, sport je. A ti ne smijes da prognoziras da ne bi bio slucajno citiranTripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 06:13
Mind you, lik je na većem prosjeku poena nego prošli playoff. Ne sekiraj se, nije do njega.
Možda nešto i ubodeš ove godine![]()
Ovdje si upravu , ne znam da je ikad i NYK prognozirao, uvijek neke politicke izjave ako bude bicealemsa je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:52Ko prognozira taj i grijesi, nije niko Bog tobe jarabi, sport je. A ti ne smijes da prognoziras da ne bi bio slucajno citiranTripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 06:13
Mind you, lik je na većem prosjeku poena nego prošli playoff. Ne sekiraj se, nije do njega.
Možda nešto i ubodeš ove godine![]()
![]()
Dobro si rekao, politicar
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nisam ja neki tip da piše prognoze, više volim baciti analizu na neki game plan, zapažanja u igri i sl. Ali eto kad ste već zapeli, pisao sam prošle godine da gube od Bostona i smijao se na izjave da bi ih Detroit mogao eliminisati. Ove godine sam napisao da ne znam šta da očekujem jer mi je Brownov performans u playoffu nepoznanica, a do sada je ispod nivoa.
Ali isto tako znam da postoji solidna mogućnost da bi rona opet uznemireno mogao tražiti izgovore za eliminaciju
Ali isto tako znam da postoji solidna mogućnost da bi rona opet uznemireno mogao tražiti izgovore za eliminaciju
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa kontam ali opet glup potez,ovo kacim jer vi svaki dan stavljate nesto za SGA pa cu i ja za jokica
Treba banovati svakog ko spomene zvaljavog SGA. 
Nemam ja nikakvih izgovora, ova sezona Bostona je iznad svih ocekivanja svakako. Svaka runda je bonus.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 15:13Nisam ja neki tip da piše prognoze, više volim baciti analizu na neki game plan, zapažanja u igri i sl. Ali eto kad ste već zapeli, pisao sam prošle godine da gube od Bostona i smijao se na izjave da bi ih Detroit mogao eliminisati. Ove godine sam napisao da ne znam šta da očekujem jer mi je Brownov performans u playoffu nepoznanica, a do sada je ispod nivoa.
Ali isto tako znam da postoji solidna mogućnost da bi rona opet uznemireno mogao tražiti izgovore za eliminaciju![]()
Al vidis da si politicar ti sebe vec ogradis ono hajd recu procemo Boston al ono nepoznanica mi je trener pa ce biti pisao sam da je nepoznanica.
Ja samo znam da ste vi usli u sezonu kao prvi fovorit na istoku i to je fact, sve ostalo su nebuloze.
Ja ne prezirem npr. SGA nego postavljam tvitove da se vidi koliko je liga koja je oduvijek bila neka vrsta cirkusa, pala na dno što se sudijskih odluka tiče , konkretno navlačenja na stranu jednog kluba
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pusti tu šuplju priču. Sezona je prestala biti "bonus" čim su se trejdovi počeli praviti kada se uvidjelo da su kompetetivni i kada se još uz to Tatum vratio, a bilo je upitno kroz sezonu da li će se vraćati uopće ove sezone.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:31Nemam ja nikakvih izgovora, ova sezona Bostona je iznad svih ocekivanja svakako. Svaka runda je bonus.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 15:13Nisam ja neki tip da piše prognoze, više volim baciti analizu na neki game plan, zapažanja u igri i sl. Ali eto kad ste već zapeli, pisao sam prošle godine da gube od Bostona i smijao se na izjave da bi ih Detroit mogao eliminisati. Ove godine sam napisao da ne znam šta da očekujem jer mi je Brownov performans u playoffu nepoznanica, a do sada je ispod nivoa.
Ali isto tako znam da postoji solidna mogućnost da bi rona opet uznemireno mogao tražiti izgovore za eliminaciju![]()
Pa de jarane uključi logiku malo. Da vama nakon godina stabilnosti Mazzulle dođe, bubam, Billy Donovan, zar bi stvarno očekivao identičnu igru i identitet ekipe? Normalno da ne bi. Godinama znaš šta možeš očekivati u playoffu što se tiče trenera i onda ti dođe neko ko i nije osvojio titulu kao HC. Nije teško za razumjeti.Al vidis da si politicar ti sebe vec ogradis ono hajd recu procemo Boston al ono nepoznanica mi je trener pa ce biti pisao sam da je nepoznanica.
Nisu Knicksi, nego Cavsi. Knicksi su drugi favorit bili. I šta sad, gdje su Cavsi, u još nezavidnijoj poziciji nego Knicksi.Ja samo znam da ste vi usli u sezonu kao prvi fovorit na istoku i to je fact, sve ostalo su nebuloze.
Celticsi su označeni kao prvi favorit na kraju regularne sezone da izađu sa istoka, vidjet ćemo aBd da li će opravdati ulogu favorita.
I prošle godine su bili glavni favorit da izađu sa istoka, i početkom i krajem sezone pa su ostali kratki u drugoj rundi.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.