Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kakva kontra i kakva zavrsnica Andya <3
A bacene pare na Frimponga nazalost, Jones I Szobo oba bolje igraju desnog beka od njega.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Gruzijska smlata bi vec 2 puta vadila loptu iz mreze
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Hvala ti za sve legendo I sretno dalje
Tjt. sledeće sezone je na Wirtzu i Isaku da nadomjeste nedostatak Salaha.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
A nije valjda to to od Moa?! Ima jos 4 tekme do kraja, valjda se vrati bar koju minutu?
Ovo nisu istine bgm 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj pi*ke Munoza...
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Woodman injury - check!
Kompletirali smo naujkletiju sezonu ikad, cestitke momci!
Kompletirali smo naujkletiju sezonu ikad, cestitke momci!
Wirtzzzzzzzz
Ma bombe.
Ma bombe.
Zasluzio je danas, odlicna utakmica
Vidi se klasa kod njega. Nadamo se da je ovo uvertira u bolju sledeću sezonu.
Sa par pojačanja na ključnim pozicijama može ovo biti ekipa koja napada sve trofeje, samo da se Slot dozove.
Sa par pojačanja na ključnim pozicijama može ovo biti ekipa koja napada sve trofeje, samo da se Slot dozove.
Samo da ga se rijese
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
znaci u ljeto minimalno lb,rb,cb ako konate ode, veznjak, bas me zanima na sta ce sve licit
Neće konate nigdje, završeno je to. S povratkom leonija i jacqueta, mislim da neće ni dovoditi novog štopera. Očekujem lijevog beka, veznjaka i krilo, to je nekako najrealnije.
Elliot Anderson bi trebo bit glavna meta za pojacanje u veznom redu. Ball winner i passer u isto vrijeme, sve ono sto nismo imali u Mac Allisteru ove sezone.
Kao neka sekundarna opcija dobar bi bio Mateus Fernandes iz WH
Kao neka sekundarna opcija dobar bi bio Mateus Fernandes iz WH
Srce, čast i ponos!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Krila na obe strane se moraju dovest.Mislim da se nece ici po lb jer je tu Cimikas,stoperi su dobro pokriveni.Valjao bi Anderson(al tesko jedini ako prodaju Alexisa)uz ostanak Alisona moglo bi to biti da valja za sljedecu sezonu.Ako WH ispadne valjao bi Bowen da pokrije Chiesinu ulogu ako zeli vise ima trening neka se dokaze
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.