FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fedjina ekipa
I ova ekipa
U mementu takmicenja (u omjeru drugih ekipa i njihovog kvaliteta) su bile minimum za 3 ce maksimum za 2 mjesto. Fedja je bio 9 sad smo 3
Obje ekipe su podbacaj samo sto je ova ekipa ispala od VELEZA NA KRADJU a fedja od 4tvorigasa na fer sudjenje.
Fedja je slabija kopija ZORANA ZEKICA, treneri koji misle da moze od igraca G kvaliteta napravit igrace i igru da budu dominantni, kroz trku i presing.
Sto kaze Amaw ovi igraci koji igraju po balkanu 90% njih su geneski nekvalitetni za to, i logicno je posao prilagodit radniku kako bi najbolje iskoristio tog radnika. Sto upravo radi MARIO.
Mi pravimo od FK SARAJEVA veleza zelje borca velike klubove zato sto volimo te klubove i uklapamo neko mjerilo yugo ligu.
Yuga koja nikad nista nije osvoila (Europsko svjetsko) falimo nase igrace piksija susica i stavljamo epitet najboljih igraca evrope nekad i svijeta, i uredu je to radit i podrzavam to ali ako gledamo sad realno to nije cinjenica.
Takodje liga za 45 godina 1 osvoila lp 0 puta kup euefa, i sama cinjenica da nikad nije kupila lupam najboljeg igraca portugalske lige iki sustriske lige da nepricam iz holandije njemacke engleske madjarskw turske. Dok su te ekipe iz tih drzava bez problema i tad kupovali najbolje igrace lige bez ikakvih problema. I da tito nije napravio pravilo 28 godina 90% igraca bi bilo kupljeno sa 22 godine.
Sto samo po sebi govori da su financiski bili mnogo superijorni.
Cak ja mislim da YUGA NIKAD NIJE BILA 2 ga na svijetskom niti na evropskom.
A olimpiske igre i ta prvenstva u omladinskom nogometu nisu nikakvo mjerilo.
Naravno uspjesi HEVASKE ni su dosli radi hrvaske lige (najmanji faktor zasluge) vec igraca koji su imali mogucnost da napuste ligu sa 17 -20-23 godine da napreduju i da radi tig napredka i patriotizma (bacanje na glavu) to uspjevsju.
Hrvaska sa igracima do 28 godina iz njihove lige bi bila na 90 mhestu uefine rang liste
I ova ekipa
U mementu takmicenja (u omjeru drugih ekipa i njihovog kvaliteta) su bile minimum za 3 ce maksimum za 2 mjesto. Fedja je bio 9 sad smo 3
Obje ekipe su podbacaj samo sto je ova ekipa ispala od VELEZA NA KRADJU a fedja od 4tvorigasa na fer sudjenje.
Fedja je slabija kopija ZORANA ZEKICA, treneri koji misle da moze od igraca G kvaliteta napravit igrace i igru da budu dominantni, kroz trku i presing.
Sto kaze Amaw ovi igraci koji igraju po balkanu 90% njih su geneski nekvalitetni za to, i logicno je posao prilagodit radniku kako bi najbolje iskoristio tog radnika. Sto upravo radi MARIO.
Mi pravimo od FK SARAJEVA veleza zelje borca velike klubove zato sto volimo te klubove i uklapamo neko mjerilo yugo ligu.
Yuga koja nikad nista nije osvoila (Europsko svjetsko) falimo nase igrace piksija susica i stavljamo epitet najboljih igraca evrope nekad i svijeta, i uredu je to radit i podrzavam to ali ako gledamo sad realno to nije cinjenica.
Takodje liga za 45 godina 1 osvoila lp 0 puta kup euefa, i sama cinjenica da nikad nije kupila lupam najboljeg igraca portugalske lige iki sustriske lige da nepricam iz holandije njemacke engleske madjarskw turske. Dok su te ekipe iz tih drzava bez problema i tad kupovali najbolje igrace lige bez ikakvih problema. I da tito nije napravio pravilo 28 godina 90% igraca bi bilo kupljeno sa 22 godine.
Sto samo po sebi govori da su financiski bili mnogo superijorni.
Cak ja mislim da YUGA NIKAD NIJE BILA 2 ga na svijetskom niti na evropskom.
A olimpiske igre i ta prvenstva u omladinskom nogometu nisu nikakvo mjerilo.
Naravno uspjesi HEVASKE ni su dosli radi hrvaske lige (najmanji faktor zasluge) vec igraca koji su imali mogucnost da napuste ligu sa 17 -20-23 godine da napreduju i da radi tig napredka i patriotizma (bacanje na glavu) to uspjevsju.
Hrvaska sa igracima do 28 godina iz njihove lige bi bila na 90 mhestu uefine rang liste
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 28 apr 2026, 17:57, ukupno mijenjano 3 puta.
- napoleon72
- Kontakt:
Kakvu bolan kradju, napunili nas ko curku, jesi dobar ti?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Dalije bio DRUGI ZUTI (crveni) u 56 minuti i dalije bio penal u prvoj utakmici, i dalije velez nas dominirao u prvih 20 minuta i koji je bio rez do nepostojeceg crvenog koji je dao pa ponistio sudija i koji je tad rez bionapoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:30Kakvu bolan kradju, napunili nas ko curku, jesi dobar ti?
- napoleon72
- Kontakt:
NijePitar6785 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:00Dalije bio DRUGI ZUTI (crveni) u 56 minuti i dalije bio penal u prvoj utakmici, i dalije velez nas dominirao u prvih 20 minuta i koji je bio rez do nepostojeceg crvenog koji je dao pa ponistio sudija i koji je tad rez bionapoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:30Kakvu bolan kradju, napunili nas ko curku, jesi dobar ti?
Nije
Prestani se brukat s ovim, posteno smo razguzzeni u obje utakmice. A sta i da je dao crveni, imali smo igraca vise poluvrijeme na Grbavici pa nismo pogledali na gol. Jbt kao da je nama crveni ikad ista znacio. Sta je bilo protiv Zrinjskog kad smo i superkup izgubili? Daj ba, zbog ovakvih postova se i dalje vjeruje da smo mi nesto aman pokradeni u svakoj utakmici. Izgubimo 3:0 negdje, dodje neko i napise "eee al nije nam dao faul kod aut linije na 65 metara od gola u 18. minuti, Vico keru". Kad fasujes 4:1 i 0:1 u dvomecu, bas moras imat obraza sudije prozivat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
rimljanin90
- Kontakt:
Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
- napoleon72
- Kontakt:
Nikad se vala iz lige nismo usrecili. Merso zadnji koji je dosao a da je bas bio pojacanje, ostali u 90% slucajeva epizodisti.rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Maroon1946
- Kontakt:
Ja bi vratio Pidru i Salčina, a i Karić je jako interesantannapoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:30Nikad se vala iz lige nismo usrecili. Merso zadnji koji je dosao a da je bas bio pojacanje, ostali u 90% slucajeva epizodisti.rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
Nemoj ga citirati molim te. Na gnjavator listi je i onda moram čitati njegove nebuloze i bljuvotine.napoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:30Kakvu bolan kradju, napunili nas ko curku, jesi dobar ti?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
2 sezone nakon Te igrao je 2. hnlmnon46 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:11I taj Ikić je dosao kao najbolji igrač ŠB-a, pa nam je bio najbolji strijelac i onda ga je mag stavio da nam igra desnog beka.GokuSSJG je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:06GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:11
Imao je i Hamzu na klupi, pa? Što mu nije igrao? Maltretirao momka na desnom krilu, poslije se pokazao kao top napadač za našu ligu.
Nije htio stopera, kaže ne može mu odgovoriti zadacima, ne mozes se onda žaliti sto ti peci igra.
Gdje je ostavio sjajan utisak? Kod nas nije bio top fudbal.
Za mene nije top da ti Tuzla city 5 golova zabije, da te trećeligaš izbaci sa momkom koji sutra dan mora u srednju školu u 2. razred, Itd.
Statistički naš najlošiji trener, a evo i u Mariboru oduševljava toliko, da će i bez Europe ostati.
Covjek je igrao sa 1 spicem, hamza zabija kada ima covjeka iza sebe. Dalje porediti tetalovica i oliveru koji su placeni po 200k eura sa ikicem iz sirikog i tomasevicem je suludo
Krpića i Hirošarimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
sta se ba lozite na taj Rudar i soance koji ne mogu 8grati ni 3. ligu u Spaniji.rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
ljudi ce ispasti, to sto ponekad uvezu 6 pasova ne znaci da su Barcelona.
Bozidar Dimitric iz Radnikarimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
18 godina,desni bek,u19 reprezentativac BiH
Kakvo vraćanje, nemojte biti smiješni.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:37Ja bi vratio Pidru i Salčina, a i Karić je jako interesantannapoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:30Nikad se vala iz lige nismo usrecili. Merso zadnji koji je dosao a da je bas bio pojacanje, ostali u 90% slucajeva epizodisti.rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovo su igrači u najboljim godinama a ne kao neki koji imaju preko 32-33 godine i ovdje dodju samo da uzmu parefks74 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:04Kakvo vraćanje, nemojte biti smiješni.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:37Ja bi vratio Pidru i Salčina, a i Karić je jako interesantannapoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:30
Nikad se vala iz lige nismo usrecili. Merso zadnji koji je dosao a da je bas bio pojacanje, ostali u 90% slucajeva epizodisti.
Spahic koji je postigao go je trebao da dobije crveni karton u 55 minuti. Navedimi utakmicu koju smo mi izgubili sa igracem vise.napoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:16NijePitar6785 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:00Dalije bio DRUGI ZUTI (crveni) u 56 minuti i dalije bio penal u prvoj utakmici, i dalije velez nas dominirao u prvih 20 minuta i koji je bio rez do nepostojeceg crvenog koji je dao pa ponistio sudija i koji je tad rez bionapoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:30
Kakvu bolan kradju, napunili nas ko curku, jesi dobar ti?
Nije
Prestani se brukat s ovim, posteno smo razguzzeni u obje utakmice. A sta i da je dao crveni, imali smo igraca vise poluvrijeme na Grbavici pa nismo pogledali na gol. Jbt kao da je nama crveni ikad ista znacio. Sta je bilo protiv Zrinjskog kad smo i superkup izgubili? Daj ba, zbog ovakvih postova se i dalje vjeruje da smo mi nesto aman pokradeni u svakoj utakmici. Izgubimo 3:0 negdje, dodje neko i napise "eee al nije nam dao faul kod aut linije na 65 metara od gola u 18. minuti, Vico keru". Kad fasujes 4:1 i 0:1 u dvomecu, bas moras imat obraza sudije prozivat.
Takodje vidjeli smo velez kakoje prosao za bodove protiv nas.
I da siguran sam da bi prosli velez da je SPAHIC dobio crveni karton.
Kazes za super kup, a nekazes da je savez preko noci umjesto neutralnog terena dodjeljuje domacinstvo zrinjskom, koji nije bio bolji u toku 90 minuta vec je pobjedio na penale.
Takodje taj zrinjski je izgubio i na kosevu i u mostaru za bodove utakmicu, takodje na kosevu u 93 coj jedva spasio bod.
Kume rasuo nas Velež ko rižu kakav qrčev crveni bolan naši se sudarali jedan s drugim na guzice padali k'o da ih Yamal napada.
- napoleon72
- Kontakt:
Spahic i Milak nas rasturili ko Henry i Pires iz prajma jbt, kae trebao dobit crveni, mi pokradeni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Amar Milak,Viktor Grbic,Ghorzi,Mato Stanic,Bozidar Dimitric,Muftic(rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Bolje da pisemo 100 strana o stadionu i mirvicu jelde?SHZ82 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 19:00sta se ba lozite na taj Rudar i soance koji ne mogu 8grati ni 3. ligu u Spaniji.rimljanin90 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:20Koje bi igrace voljeli da dovedemo iz lige? Ja bih probao sa par njih iz rudara, jos pogotovo ako krene prica sa B ekipom
ljudi ce ispasti, to sto ponekad uvezu 6 pasova ne znaci da su Barcelona.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da se referiše na to da je sudija izbio iz ritma/utakmice Meitea tim crvenim (poništenim) kartonom i da se tu naša igra raspala, što je naravno budalaština.napoleon72 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:02Spahic i Milak nas rasturili ko Henry i Pires iz prajma jbt, kae trebao dobit crveni, mi pokradeni.![]()
Krivac je onaj ko ga je stavio od prve minute da igra i to sa dva treninga, zatim što je tim potezom poslao Marudžu na tribine, Bralića klupirao a na beka stavio Kuprešaka...itd.
Utakmica na Koševu, čist crveni onom njihovom gorostasu sudija nije dao i ko zna kako bi utakmica dalje išla.
Ali bilo prošlo, bezveze se poteže ta priča.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

.png)