Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
dzenan01
-
Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Pitanje za vaše navijače jel istina da husref musemić ponovo preuzima klupu sarajeva, evo upravo pročitah na jednom od portala?
Nije, nažalost

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
AlemC85
-
Kontakt:
Nek vam je bog na pomoći sa zalizanim, husrefa više volim, jest strog ali i pravedan, nemoj da opet nakon travnika se mirza žali, postat će kao mourinho
-
harry_90
-
Kontakt:
Gledam na tv1 izjavu Varesanovica nakon meca sa Zvijezdom,i nije vam se zahvalio na podrsci,kao ranije kada vas je u svakoj izjavi pohvalio,haman ste mu opasno stali na zulj.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
dzenan01
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Gledam na tv1 izjavu Varesanovica nakon meca sa Zvijezdom,i nije vam se zahvalio na podrsci,kao ranije kada vas je u svakoj izjavi pohvalio,haman ste mu opasno stali na zulj.
Pa i nije se bas imao na cemu zahvaliti, jer je vecinu tekme bilo **** majki itd.
Nisam gledao, ali vec mogu zamislit njegovu ofucanu izjavu

-
10.Skoro
-
Kontakt:
Pravo mi zao sto odavno nisam napisao post na ovoj temi. Ali opravdano je sto zbog navijaca meni mrskih klubova tipa banovan i ostali sto zbog stanja u nasem klubu ili u Bh fudbalu. Nadam se promjenama uskoro jer to je moja ljubav najveca i nadam se da cemo se svi uskoro radovati na punom sjeveru sa igracima koji ce poginuti za sveti dres, a ovo sad je cirkus i vise od toga. Pozdrav za sve navijace Sarajeva i ostale normalne navijace...
Mi nikada odustati necemo...
-
scorpion
-
Kontakt:
Lijep potez uprave komsija vezan za cijenu ulaznica za subotnji vjeciti derbi. Raja je u teskoj materjalnoj situaciji, na obje strane, i sigurno je ce da ce ove cijene privuci vise raje na derbi. Jos samo kad bi proslo bez sacekusa, nozeva, boxera ili ne daj Boze vatrenog oruzja.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
Emir_ZENICA
-
Kontakt:
Postao/la Emir_ZENICA » 04 maj 2011, 13:37
Kad i u koliko je derbi ? ? ?
A C A B !
-
Ko nam zlo mislio...
-
Kontakt:
Postao/la Ko nam zlo mislio... » 04 maj 2011, 13:51
Ko god moze...
Bratu s tribine dugujemo bar to da se pojavimo.
„Ovo nije navijački bunt, ovo je borba za istinu“.
5. maj, Sebilj, 13 sati – Istina za Vedrana
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 04 maj 2011, 14:09
Emir_ZENICA je napisao/la:Kad i u koliko je derbi ? ? ?
7. maja..vjerovatno u 19:30...
ali, prvo danas da vidmo sta mozemo u Travniku....nadam se pobjedi aBd...
P.s.
Vedrane, pocivaj u miru

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
UPS
-
Kontakt:
-
tm84
-
Kontakt:
dobar potez vase uprave!!! nadam se da cemo uskoro gledati duele kao krajem 90ih i pocetkom novog milenija kada se znalo okupiti i po 40.000 ljudi na utakmici

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Colorado
-
Samo F.K.S !!
-
Kontakt:
Postao/la Samo F.K.S !! » 04 maj 2011, 15:33
Vala red bi bio da i vi nama date ovakve cijene karata a ne ko prosli put 10 za sjever :S
PS :

-
Capt_Billy
-
Kontakt:
Postao/la Capt_Billy » 04 maj 2011, 16:01
Joj vas ljudi, nemojte misliti da cu sada nesto poceti kenjati kako treba ovo, kako treba ono. Samo zelim istaci svoje realno misljenje. Pa prijatelju vidim da nisi dobro upucen o cijenama karata na stadionu Grbavica, pa bih zelio da ti malo pojasnim kako stoje stvari. Vidi, za svaki domaci mec FK Zeljeznicara cijena karata za sjevernu tribinu isnosi 10KM, kako za domace, tako i za gostujuce navijace, jug 5KM a zapad 20 KM. I vjeruj mi da ne znam sta je tu problem???
Ali pazi, kada pogledamo na sve to sa druge perspektive, ja vas u neku ruku i razumijem, jer dosta se momaka iz Zenice zalilo na katastrofalne uvjete na dijelu sjevera za goste i mogu vam istaci da su upravu. Jer ako se vec stavi 10 KM treba da bude sve sredeno, od sigurnosnih pa do higijenskih uvjeta na tom dijelu tribine. Druga stvar koje mi pravo smeta, a vi na to upozoravate od derbija do derbija, da kada dolazite na Grbavicu da vas tako zbiju u onaj cosak da se ne moze disati a platite 10 KM za normalno pracanje tekme.
Ali ima tu i vase krivice da budemo malo objektivni, jer kada su stolice se postavile vi ste ti bili koji su iste te polupali. Tako da u tom pogledu uprave Zelje ne zeli nista da radi, kada to nece izrzati od derbija do derbija.
Tako da se tu trebate i sami zapitati tko je kriv. A naravno dolaze tu i stvari koje ovi balavci nikada nece razumjeti, a to je zasto sve manje i manje ljudi dolazi na stadione. Neki govore kvalitet igre, mada se ja ne bi slozio jer tog klavliteta nismo ni imali od 1996 pa do 2002, pa su bili puni stadioni. Ja sam ubijeden da je ovo sve sto se dogada radi ovih maloljetnih delikvenata koji traze spas u masi.
Sto se tice juga na Kosevu, naravno uprava Sarajeva kao nekada sto su radili, dobro su postupili. Ovdje se ne radi o nekom vracaju prijasnjih dugova, ili nekoj svadi izmedu pojedinih klanova dva kluba, veec gospodski ljudi uradili, jer kao prvo zele osigurati plate za Maj, i kao drugo zele atmosferu vratiti. Ima ovdje i malo straha od bojkota manijaka, ali mislim da mi ovdje nismo svi balavci da to radimo vise, i da pravimo Glasgow od Sarajeva jer to nikome ne ide na ruku.
Zivi mi bili, i da izvuce dobar rezultat iz Travnika!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
edinedin
-
Kontakt:
nikad realnije cjene ulaznica za derbi, realno bi bilo očekivati veliki broj i jednih i drugih navijača i AKO BOG DA da vratimo SJAJ NAJVEĆEG DERBIJA U BOSNI I HERCEGOVINI
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
Megamon
-
Kontakt:
edinedin je napisao/la:nikad realnije cjene ulaznica za derbi, realno bi bilo očekivati veliki broj i jednih i drugih navijača i AKO BOG DA da vratimo SJAJ NAJVEĆEG DERBIJA U BOSNI I HERCEGOVINI
Vidjet cemo sljedeci derby na Grbavici.Ocekujem veci broj i manje cijene.Ipak smo pokazali da smo gospoda,nema sta pravi gradski klub.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Colorado
Capt_Billy je napisao/la:Joj vas ljudi, nemojte misliti da cu sada nesto poceti kenjati kako treba ovo, kako treba ono. Samo zelim istaci svoje realno misljenje. Pa prijatelju vidim da nisi dobro upucen o cijenama karata na stadionu Grbavica, pa bih zelio da ti malo pojasnim kako stoje stvari. Vidi, za svaki domaci mec FK Zeljeznicara cijena karata za sjevernu tribinu isnosi 10KM, kako za domace, tako i za gostujuce navijace, jug 5KM a zapad 20 KM. I vjeruj mi da ne znam sta je tu problem???
Ali pazi, kada pogledamo na sve to sa druge perspektive, ja vas u neku ruku i razumijem, jer dosta se momaka iz Zenice zalilo na katastrofalne uvjete na dijelu sjevera za goste i mogu vam istaci da su upravu. Jer ako se vec stavi 10 KM treba da bude sve sredeno, od sigurnosnih pa do higijenskih uvjeta na tom dijelu tribine. Druga stvar koje mi pravo smeta, a vi na to upozoravate od derbija do derbija, da kada dolazite na Grbavicu da vas tako zbiju u onaj cosak da se ne moze disati a platite 10 KM za normalno pracanje tekme.
Ali ima tu i vase krivice da budemo malo objektivni, jer kada su stolice se postavile vi ste ti bili koji su iste te polupali. Tako da u tom pogledu uprave Zelje ne zeli nista da radi, kada to nece izrzati od derbija do derbija.
Tako da se tu trebate i sami zapitati tko je kriv. A naravno dolaze tu i stvari koje ovi balavci nikada nece razumjeti, a to je zasto sve manje i manje ljudi dolazi na stadione. Neki govore kvalitet igre, mada se ja ne bi slozio jer tog klavliteta nismo ni imali od 1996 pa do 2002, pa su bili puni stadioni. Ja sam ubijeden da je ovo sve sto se dogada radi ovih maloljetnih delikvenata koji traze spas u masi.
Sto se tice juga na Kosevu, naravno uprava Sarajeva kao nekada sto su radili, dobro su postupili. Ovdje se ne radi o nekom vracaju prijasnjih dugova, ili nekoj svadi izmedu pojedinih klanova dva kluba, veec gospodski ljudi uradili, jer kao prvo zele osigurati plate za Maj, i kao drugo zele atmosferu vratiti. Ima ovdje i malo straha od bojkota manijaka, ali mislim da mi ovdje nismo svi balavci da to radimo vise, i da pravimo Glasgow od Sarajeva jer to nikome ne ide na ruku.
Zivi mi bili, i da izvuce dobar rezultat iz Travnika!!!!
Svaka cast za post , sto jest jest

-
dzenan01
-
Kontakt:
Cijeloj upravi naseg voljenog kluba se ovom prilikom poserem u usta !
Pa gamad ona jedna nesposobna, otkad vi znate za Sarajevo?
Pa sjećate li se sta su nam cigani(uprava) radili prošli derbi na grbavici, a vi njima dajete iste uslove kao i domacim navijacima?
Stidite se svi iz uprave
@Billy , jarane napisao si dobar post, ali opet mješaš babe i žabe. Mi se nikada nismo žalili na cijene karata(govorim o periodu u posljednje 3-4 godine). Čak smo plaćali po 15 KM za sjever i 5KM za onu livadu na istoku. Mi smo se tada žalili na ograničen prostor !
-
edinedin
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:edinedin je napisao/la:nikad realnije cjene ulaznica za derbi, realno bi bilo očekivati veliki broj i jednih i drugih navijača i AKO BOG DA da vratimo SJAJ NAJVEĆEG DERBIJA U BOSNI I HERCEGOVINI
Vidjet cemo sljedeci derby na Grbavici.Ocekujem veci broj i manje cijene.Ipak smo pokazali da smo gospoda,nema sta pravi gradski klub.
Ja da ti iskreno kažem mene je lično strah naše uprave a jedini razlog su PARE ,njima su draže pare nego sam derbi a pogotovo navijači (isti je bio i Blekić kod Vas , znaš za zadnji derbi)...
Vidimo se na Koševu pa nek košta kolko košta , nemaju ljudi pojma kako je biti na derbiju kad stomak zaboli prije tekme a neke nastavi da boli još pola sezone..........

Jer si JEDAN JEDINI...........