AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Samo Santi ovo moze rijesiti....to je taj igrac poteza....
Kakva fudbalska ljepotica u derbiju. Ne zna se ko je gori bio, mi ili oni.
Mister Pioli bi ovaj mutavi juve dobio sa 2 gola razlike ko od sale.....
Mister Pioli bi ovaj mutavi juve dobio sa 2 gola razlike ko od sale.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Nevjerovatno da 3g nismo dali gol Juventusu. Strasno.
Kad ti je ona precka Saleta jedini momenat vrijedan paznje, onda ti je sve jasno kakvu smo jos jednu utakmicu odigrali.
Srce me boli za onih 70+ mil sto smo nekad mogli uzeti za Leaoa.
Kad ti je ona precka Saleta jedini momenat vrijedan paznje, onda ti je sve jasno kakvu smo jos jednu utakmicu odigrali.
Srce me boli za onih 70+ mil sto smo nekad mogli uzeti za Leaoa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Fofana, Ricci i Jashari s jedne te Gimenez, Nkunku i Fullkrug s druge strane ne čine jednu trećinu solidnog igrača sredine tj solidnog napadača.
Ma budu oni dobri kad trebaju doci, pa svi ih hvale, i skauti valjda odrade dobar posao, ali onda udare na neke sihire u Milanelu i zaborave osnove fudbala. Ima puno takvih primjera kod nas.
Obecao kcerki da cemo gledati Avatar 3 sinoc i nekako ispregovarao da odgodimo film zbog utakmice. I nekad, u prvom poluvremenu, dodje dijete kod mene da gledamo utakmicu. Nakon 5 minuta veli: babo, jel zbog ovoga mi ne gledamo film? Boga mi bilo me sramota!!!
Obecao kcerki da cemo gledati Avatar 3 sinoc i nekako ispregovarao da odgodimo film zbog utakmice. I nekad, u prvom poluvremenu, dodje dijete kod mene da gledamo utakmicu. Nakon 5 minuta veli: babo, jel zbog ovoga mi ne gledamo film? Boga mi bilo me sramota!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Auuu pa ne valja lagati....hehehh 
Pregovori su bili uredni ali osramotise me pred rodjenim dijetom
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nije na sta nismo navikli...genetika je izmjenjena, Milan nije veliki klub...
Dodje ti ga ko njemacka industrija automobila, vode se kao neki velikani a nautickim miljama od stvarnosti....
Nema Modrica izgleda vise do kraja sezone. Fasovao je prelom jagodicne kosti u sudaru sa konjem lokatelijem. Koji je trbeao i pocrveniti jer dva starta nad Rabiotom pravi kao sivonja.
Sad covjek da ocekuje vise minuta za Riccija i Jasharija ali jok. Uletiti ce tu RLC i elham. Doduse ne znam ni dal su zasluzili vise minuta kad nista i ne pruzaju...
Sad covjek da ocekuje vise minuta za Riccija i Jasharija ali jok. Uletiti ce tu RLC i elham. Doduse ne znam ni dal su zasluzili vise minuta kad nista i ne pruzaju...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jel ovo Pulišić nije gola dao 16 utakmica zaredom?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Na terenu nije zabio u ovoj godiniBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 17:47Jel ovo Pulišić nije gola dao 16 utakmica zaredom?
- Beduin
- Kontakt:
Znaci zavrsena sezona za Modrica, zahvaljujuci usljivom Lokateliju.
Eto prilike da Jashari odigra neke dobre partije i dokaze se.
Eto prilike da Jashari odigra neke dobre partije i dokaze se.
075 ❤
075 ❤
Hajde da zavrsi ovo pa da se rasproda ova ekipa, nek lagano krenu sve ispocetka
.
Po svim natpisima ovo su igraci koji bi trebali ostati, a sve ostalo je na prodaju:
Majk, Gbbia, Pavlovic, Bartesaghi, Modric(ako bude htio), Rabiot, Salemakers, Pulisic, Gimenez i Ricci.
Ostalo je sve u izlogu, iz tog razloga su dali budzet izmedju 30-50mil plus sve sto se uzme od prodaje.
Al nas bas mnogo igraca fali da licimo na ozbiljnu ekipu. Ok ne vjerujem da ce sve prodati sto su rekli da mogu ici ali nek se rijese jedno 6-7 igraca i to je dobro.
Gila i Goretzka bi trebala biti prva dva pojacanja za iducu sezonu. I oni su bas pojacanja.
Po svim natpisima ovo su igraci koji bi trebali ostati, a sve ostalo je na prodaju:
Majk, Gbbia, Pavlovic, Bartesaghi, Modric(ako bude htio), Rabiot, Salemakers, Pulisic, Gimenez i Ricci.
Ostalo je sve u izlogu, iz tog razloga su dali budzet izmedju 30-50mil plus sve sto se uzme od prodaje.
Al nas bas mnogo igraca fali da licimo na ozbiljnu ekipu. Ok ne vjerujem da ce sve prodati sto su rekli da mogu ici ali nek se rijese jedno 6-7 igraca i to je dobro.
Gila i Goretzka bi trebala biti prva dva pojacanja za iducu sezonu. I oni su bas pojacanja.
Mi svake godine rasprodajemo i slazemo novu ekipu....ako nije svake jest svake druge, stalno neki novi pocetci a samo se vrtimo u krug....prodaj glavnog igraca i 5 hamelja kupuj samo hamelj, ako neko ispliva ponovo prodaj sa preostalim hameljom kupuj hamelj i tako sve u krug....
Svake, svake moj memomemaga je napisao/la: ↑28 apr 2026, 13:56Mi svake godine rasprodajemo i slazemo novu ekipu....ako nije svake jest svake druge, stalno neki novi pocetci a samo se vrtimo u krug....prodaj glavnog igraca i 5 hamelja kupuj samo hamelj, ako neko ispliva ponovo prodaj sa preostalim hameljom kupuj hamelj i tako sve u krug....
Sjecam se vremena kada su nas ovdje optuzivali da smo pesimisti i da sve vidimo lose. A nama gore sad nego prije. Sreca pa sam malo otupio
- Beduin
- Kontakt:
Oni su odlicno odradili izlazne transfere i rijesili se onolikog hamelja prije pocetka sezona. Tu smo im svi odali pocast.
Ali su isto tako totalno zabrljali sa ulaznim transferima, a to se vidi po igrama i doprinosu klupe.
Ali su isto tako totalno zabrljali sa ulaznim transferima, a to se vidi po igrama i doprinosu klupe.
075 ❤
075 ❤
Gledam PSG - Bayern i odmaram oči od onog kriminalnog anti-fudbala koji mi igramo sezonama.
Memaga pa u tome jest stvar, prodaj Leao, uzmi 5 mladi, ako jedan ispadne dobar sve si isplatio jer ostala 4 prodaješ i dovodiš novi 5, i tako svake sezone.
Al ne mi dovodimo zubonju, Njkujnjkujnjju, Pen*sa i onda se čudimo vecerasnjem polufinalu i plačemo za vremenom 2007
Zalosno
Memaga pa u tome jest stvar, prodaj Leao, uzmi 5 mladi, ako jedan ispadne dobar sve si isplatio jer ostala 4 prodaješ i dovodiš novi 5, i tako svake sezone.
Al ne mi dovodimo zubonju, Njkujnjkujnjju, Pen*sa i onda se čudimo vecerasnjem polufinalu i plačemo za vremenom 2007
Zalosno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.