muhamedhulk je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:00Dobro je ispalo na kraju ali poraz je poraz, jbg.
Treba pobijediti u uzvratu. Teska situacija ali lopta je okrugla.
4 razlike bez problema u Minhenu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
muhamedhulk je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:00Dobro je ispalo na kraju ali poraz je poraz, jbg.
Ni oni mi mi nismo zadovoljni.muhamedhulk je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:00Dobro je ispalo na kraju ali poraz je poraz, jbg.
Sjetio sam se pojedinim igračima mame po tom pitanju večeras,upm.sutaj sa distance cim osujetis da mozes sutati .Omerbavarac je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:02Nismo zasluzili poraz!
Meljanje u 16-ercu treba pod hitno odstraniti.
Valja se malo dohavizati pa se mozda jos nesto napise.
Stanishit jos jednom potvrdio ovo, na pocetku drugog poluvremena kad umjesto da spusti loptu Kaneu, on je vraca nikome..Sensei je napisao/la: ↑28 apr 2026, 22:00Stanišić u zadnjoj trecini = najgori igrac na svijetu, situacija kod gola Kvaratskhelie nije ni u pola losa kolko ona kad je upropastio akciju.
Musiala umjesto da proba zavrsiti ono sam, spusta loptu nikome.. Ni pominjati ne treba da mu je najnizi igrac na terenu uspio zabit glavom.
Slazem se ali Kompa ne prati forum iz BiH
Treba pocet sa Laimerom i Daviesom na bekovima. Musiala mi se ne svidja nikako ali nemas koga na AMF. Kladim se da ne bi ovako sve proslo da je tu bio Gnabry. Neuer isto je ka.rina.Sensei je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:09Stanishit jos jednom potvrdio ovo, na pocetku drugog poluvremena kad umjesto da spusti loptu Kaneu, on je vraca nikome..Sensei je napisao/la: ↑28 apr 2026, 22:00Stanišić u zadnjoj trecini = najgori igrac na svijetu, situacija kod gola Kvaratskhelie nije ni u pola losa kolko ona kad je upropastio akciju.
Musiala umjesto da proba zavrsiti ono sam, spusta loptu nikome.. Ni pominjati ne treba da mu je najnizi igrac na terenu uspio zabit glavom.
Sta ce biti teškoBayern@heart je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:11Bit ce tesko, ali onako se brzo vratiti nakon 5:2 na 5:4 dakle bez odustajanja prolazimo ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.