KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Drum
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Drum » 28 apr 2026, 22:23

Jarodwest je napisao/la:
28 apr 2026, 22:08
Nece dajdza zubac da igra za BiH. Kk Bosna je jedini tim koji daje sansu dajdzi i ceti da igraju, nevjerovatno!

Muhi je vrijeme da igra termine i pije pive sa nasim forumasem kod radana.

Edo isplatio svojih 400 k km večeras
Kad sam vec tu i citam. Ne mogu, a da se ne prisjetim pomalo cudne politike forsiranja tuđih igraca jos u Sparsima. Sjecam se, sve nesto prica o bazenu domacih igraca koji ce nositi reprezentaciju kroz sve kategorije.

Neka me neko ispravi. U toliko godina Atic, Vrabac, Kamenjas i momak koji je inace obecavao u Belgiji, al ode noga i zavrsi svoje.

I kada god sam gledao roster Sparsa u ono vrijeme, boga mi, rubrika o drzavljanstvu parala je oci uzduz i poprijeko.

Meni je zbog Bosne drago da je danas tu gdje joj je oduvijek bilo mjesto. Al tesko mi shvatiti da u toliko godina stagnacije nije bilo moguce skolovati makar 5 prosjecnih igraca rotacije, al da kazes, nas pogon. A moglo se i vise od toga ...
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 28 apr 2026, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 28 apr 2026, 22:28

Ovo je bila najbitnija utakmica sezone dosad. U aba ligi su ostvarili plafon i sve preko ovoga je premija (sto bi znacilo da dobiju Partizan kod kuce, jer realno proci ne mogu). Meni se igra ne svidja, Pasino vodjenje s klupe jos manje, ali ako osvoje i ligu - to ce biti sezona iz snova uz ostvarenje maksimalnih dometa u svim takmicenjima. Cinjenica je da su u Evropi mogli malo dalje, ali to je realno manje bitno takmicenje i gotovo je nebitno jesu li otistli stepenicu dalje. Malo me strah sistema takmicenja u nasoj ligi, jer ce se zbrajati poeni u dvije utakmice - sto je vrhunac debilizma, ali to smo mi...

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 28 apr 2026, 22:41

Drum je napisao/la:
28 apr 2026, 22:23
Jarodwest je napisao/la:
28 apr 2026, 22:08
Nece dajdza zubac da igra za BiH. Kk Bosna je jedini tim koji daje sansu dajdzi i ceti da igraju, nevjerovatno!

Muhi je vrijeme da igra termine i pije pive sa nasim forumasem kod radana.

Edo isplatio svojih 400 k km večeras
Kad sam vec tu i citam. Ne mogu, a da se ne prisjetim pomalo cudne politike forsiranja tuđih igraca jos u Sparsima. Sjecam se, sve nesto prica o bazenu domacih igraca koji ce nositi reprezentaciju kroz sve kategorije.

Neka me neko ispravi. U toliko godina Atic, Vrabac, Kamenjas i momak koji je inace obecavao u Belgiji, al ode noga i zavrsi svoje.

I kada god sam gledao roster Sparsa u ono vrijeme, boga mi, rubrika o drzavljanstvu parala je oci uzduz i poprijeko.

Meni je zbog Bosne drago da je danas tu gdje joj je oduvijek bilo mjesto. Al tesko mi shvatiti da u toliko godina stagnacije nije bilo moguce skolovati makar 5 prosjecnih igraca rotacije, al da kazes, nas pogon. A moglo se i vise od toga ...
Glupost Bošnjaka, doduse Dubravko i dejo gazde Bosne nisu bosnjaci. Dubravko je okej lik, ovaj drugi cetnik sa dna kace

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 28 apr 2026, 23:06

arelinho je napisao/la:
28 apr 2026, 20:36
<3 LiMes <3 je napisao/la:
28 apr 2026, 20:29
Nikakve hijerarhije u ekipi, ispucava se ko stigne. Delalic udje fuli 10 lopti, ovo nema nigdje. Forsiras Delalica, **** ti on sve.
To je naš trenerski mag Muhamed Pašalić. Vidjećemo ako ostane i naredne sezone kojeg još jarana će dovesti u ekipu.
Prvi veliki klub , odmah ubačen u vatru . Poslije 15 godina neigranja , za sada ekstra rezultate napravio i ima još naša liga . Mlad , vrijeme pred njim a već odlične rezultate napravio . Najvažnije , naš je .
Njegov jaran odlučio utakmicu . :thumbup:

Ma ne valja , daj nekog stranca kojeg boli **** za Bosnu da ga 5-6 puta više platimo , zašto ne dati sasvim zasluženu šansu treneru iz Bosne i Hercegovine ?

Šta ćete pisati kada osvoji našu ligu ?

Hoćete li mu opet yebati sve ? :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 apr 2026, 23:09

VensanKasel je napisao/la:
28 apr 2026, 23:06
arelinho je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:
28 apr 2026, 20:29
Nikakve hijerarhije u ekipi, ispucava se ko stigne. Delalic udje fuli 10 lopti, ovo nema nigdje. Forsiras Delalica, **** ti on sve.
To je naš trenerski mag Muhamed Pašalić. Vidjećemo ako ostane i naredne sezone kojeg još jarana će dovesti u ekipu.
Prvi veliki klub , odmah ubačen u vatru . Poslije 15 godina neigranja , za sada ekstra rezultate napravio i ima još naša liga . Mlad , vrijeme pred njim a već odlične rezultate napravio . Najvažnije , naš je .

Ma ne valja , daj nekog stranca kojeg boli **** za Bosnu da ga 5-6 puta više platimo , zašto ne dati sasvim zasluženu šansu treneru iz Bosne i Hercegovine ?

Da imamo nekog baš dobro trenera pa da mu i daš šansu pa hajde, ali Pašalić nema ni jedan jedini kvalitet za trenera. To ko ne vidi onda ne treba ništa da prati.
Sezona je rezultatski dobra nema šta, ali ovakve sreće neće biti naredne sezone.
Vidjećemo od budžeta naredne sezone kakve su ambicije Bosne. Zadovoljan bi bio kad bi ponovili ovakvu sezonu u Aba ligi. Bude li on ostao pored ovih par polovnjaka nema šanse da se ponovi ovakva sezona.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 28 apr 2026, 23:18

arelinho je napisao/la:
28 apr 2026, 23:09
arelinho je napisao/la:

Da imamo nekog baš dobro trenera pa da mu i daš šansu pa hajde, ali Pašalić nema ni jedan jedini kvalitet za trenera. To ko ne vidi onda ne treba ništa da prati.
Sezona je rezultatski dobra nema šta, ali ovakve sreće neće biti naredne sezone.
Vidjećemo od budžeta naredne sezone kakve su ambicije Bosne. Zadovoljan bi bio kad bi ponovili ovakvu sezonu u Aba ligi. Bude li on ostao pored ovih par polovnjaka nema šanse da se ponovi ovakva sezona.
Znači sve do sada što je urađeno je čista sreća i Muha nema nijedan kvalitet za trenera ? Poštujem mišljenje .
Imam sasvim suprotno mišljenje , ali eto neka nam sljedeća sezona pokaže ko je u pravu .
Mada ako bude ista pa čak i bolja , ubijeđen sam da ćeš ti opet pisati da je sreća u pitanju .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 apr 2026, 23:33

Ja strucnjaka na forumu :crazy: . Muha odradio strasno dobru sezonu , decko tek poceo trenersku karijeru i radii dobro. Naravno da nije Dule Vujosevic ni Jasikevicus al ofradio bolji posao od pola trenera u ABA ligi. Da recimo Neno vodi ovu ekipu i da ima ove rezultste svi bi s odusevljenjem pricali o treneru.

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 28 apr 2026, 23:57

Nadam se da će insta navijači doći na utakmicu protiv Partizana, ne što od njih ima neke koristi u smislu atmosfere nego solidne finansijske injekcije za klub. Na tekmama uvijek ista raja, uz 10-20 posto novih. Jedino to je za kritiku, a rezultatski su prebačena sva moguća očekivanja.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 apr 2026, 23:57

Adnan33 je napisao/la:
28 apr 2026, 23:57
Nadam se da će insta navijači doći na utakmicu protiv Partizana, ne što od njih ima neke koristi u smislu atmosfere nego solidne finansijske injekcije za klub. Na tekmama uvijek ista raja, uz 10-20 posto novih. Jedino to je za kritiku, a rezultatski su prebačena sva moguća očekivanja.
Mislim da su rezultati bas kakav je i budzet nije premaseno niti se podbacilo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2026, 00:02

MElloo je napisao/la:
Adnan33 je napisao/la:
Treba uzeti u obzir da je prva sezona nakon 25 godina stanke. I iznad ocekivanja su rezultati ja sam ocekivao neko 12 mjesto u ABA ligi. Ima Dubai u euroleague budzet u top 8 pa ne uhvatise ni play in .

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 29 apr 2026, 00:32

bordobijeli je napisao/la:
29 apr 2026, 00:02
MElloo je napisao/la:
Adnan33 je napisao/la:
Treba uzeti u obzir da je prva sezona nakon 25 godina stanke. I iznad ocekivanja su rezultati ja sam ocekivao neko 12 mjesto u ABA ligi. Ima Dubai u euroleague budzet u top 8 pa ne uhvatise ni play in .
Nema.

Pare sve diriguju u kosarci. Ako dovedes kvalitetne igrace, taman pauzirao i 125 godina, za ocekivati je da napravis dobar rezultat. Ja sam odmah na pocetku sezone rekao da ce sa Spartakom biti borba za 4. mjesto, a ti i vecina vas ste bez dvojbe stavljali i Zadar i Megu ispred. Mene je jedino bilo strah Damjanovica i teskog rasporeda na pocetku sezone, mada je i grupa koju je Bosna dobila bila dosta teza. To se najbolje vidi sad, jer su prva 3 mjesta u play out grupi iz Bosnine, a zadnja 3 iz Igokeine grupe.

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 29 apr 2026, 01:25

Dirk Dirk javi se :D

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 29 apr 2026, 06:31

enterofuryl je napisao/la:
29 apr 2026, 01:25
Dirk Dirk javi se :D
Ma nisam jos sebi dosao od sinocnje utakmice. Patimo se, na kraju je sinoc otislo na nasu stranu, ali sta sudije uradise sinoc ono je perfidno bilo. Dobio sam na desetine poruka ljudi iz Beograda, itd koji su mi bukvalno pisali da li je ovo moguce, pa na tvu se vidi koliko kradu.

Iskreno se bojim zavrsnice prvenstva, Sone nalozi Igokeine igrace kao da je svaka protiv nas utakmica koja zivot znaci. Veliki je ovo rezultat uz sve mane koje ovaj tim ima i probleme u koje smo upali. Preveliki. Ostalo je jos casno privesti meceve protiv Partizana i spremati se za zavrsnicu prvenstva.

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 29 apr 2026, 08:24

Jesam li dobro razumio da mi ovom pobjedom idemo u četvrtfinale na Partizan a poražena Igokea isto ide u četvrtfinale na pobjednika susreta Zadar-Spartak ?

Choma
Kontakt:

Post Postao/la Choma » 29 apr 2026, 08:28

Jurica95 je napisao/la:
29 apr 2026, 08:24
Jesam li dobro razumio da mi ovom pobjedom idemo u četvrtfinale na Partizan a poražena Igokea isto ide u četvrtfinale na pobjednika susreta Zadar-Spartak ?
Dobro si razumio za Partizan, ne zna se kad igraju tako da ne pitaj :urnebes:
Što se tiče Igokee oni igraju sa pobjednikom Spartak-Zadar i taj duel se bori za četvrtfinale gdje bi igrali protiv Dubaija

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 apr 2026, 08:40

arelinho je napisao/la:
28 apr 2026, 23:09
arelinho je napisao/la:

Jos nam pobroji trenerske kvalitete pa da nas uvjeris. Ovako je sve subjektivno misljenje bez argumenata.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 29 apr 2026, 09:01

Choma je napisao/la:
29 apr 2026, 08:28
Jurica95 je napisao/la:
29 apr 2026, 08:24
Dobro si razumio za Partizan, ne zna se kad igraju tako da ne pitaj :urnebes:
Što se tiče Igokee oni igraju sa pobjednikom Spartak-Zadar i taj duel se bori za četvrtfinale gdje bi igrali protiv Dubaija
Ne pitam kad igraju. Nego mi nema nikakve logike da pobjednik.igra sa težim protivnikom a poraženi sa lakšim :?:

Choma
Kontakt:

Post Postao/la Choma » 29 apr 2026, 09:07

slika
@Jurica95

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 29 apr 2026, 09:31

Nadam se da ce Bosna pametnije igrati polufinalne i finalne utakmice Prvenstva BIH.
Blizu +/-20 izgubljenih lopti po utakmici je previše.
Plummer se pogubio u zadnje vrijeme,od Salica nema koristi,Delalic ,Halilovic,Zubac,treba to sve rašcistiti.
Jel Bosna ponovno igra Fiba Europe Cup naredne sezone,zna li se šta po tom pitanju?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []