NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Ne pamtim kad smo ovako losu zadnju cetvrtinu odigrali i dali samo 11 koseva. Cini mi se 11 ili 12 suteva za redom smo promasili. Bezveze smo produzili seriju, a vodili smo u 3-oj cetvrtini 13 razlike. Embid je ubio Quetu i Vucevica ne mogu mu nista. Nista sad seriju zavrsiti u gostima nema druge.
Drzao ga je Queta za dres, ovdje i ima elementa za faul. Unistio je sinoc Embid Quetu i Vucevica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trejdove su pravili da izađu iz luxury taxa, ne zbog prstena, da je zbog prstena onda valjda ne bi tražili da ne plaćaju luxury tax nego bi potrošili pare.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:55
Pusti tu šuplju priču. Sezona je prestala biti "bonus" čim su se trejdovi počeli praviti kada se uvidjelo da su kompetetivni i kada se još uz to Tatum vratio, a bilo je upitno kroz sezonu da li će se vraćati uopće ove sezone.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
sportskimarketing
- Kontakt:
a koji su se to TREJDOVI poceli praviti? vucevic lolTripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:55Pusti tu šuplju priču. Sezona je prestala biti "bonus" čim su se trejdovi počeli praviti kada se uvidjelo da su kompetetivni i kada se još uz to Tatum vratio, a bilo je upitno kroz sezonu da li će se vraćati uopće ove sezone.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:31Nemam ja nikakvih izgovora, ova sezona Bostona je iznad svih ocekivanja svakako. Svaka runda je bonus.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 15:13Nisam ja neki tip da piše prognoze, više volim baciti analizu na neki game plan, zapažanja u igri i sl. Ali eto kad ste već zapeli, pisao sam prošle godine da gube od Bostona i smijao se na izjave da bi ih Detroit mogao eliminisati. Ove godine sam napisao da ne znam šta da očekujem jer mi je Brownov performans u playoffu nepoznanica, a do sada je ispod nivoa.
Ali isto tako znam da postoji solidna mogućnost da bi rona opet uznemireno mogao tražiti izgovore za eliminaciju![]()
Pa de jarane uključi logiku malo. Da vama nakon godina stabilnosti Mazzulle dođe, bubam, Billy Donovan, zar bi stvarno očekivao identičnu igru i identitet ekipe? Normalno da ne bi. Godinama znaš šta možeš očekivati u playoffu što se tiče trenera i onda ti dođe neko ko i nije osvojio titulu kao HC. Nije teško za razumjeti.Al vidis da si politicar ti sebe vec ogradis ono hajd recu procemo Boston al ono nepoznanica mi je trener pa ce biti pisao sam da je nepoznanica.
Nisu Knicksi, nego Cavsi. Knicksi su drugi favorit bili. I šta sad, gdje su Cavsi, u još nezavidnijoj poziciji nego Knicksi.Ja samo znam da ste vi usli u sezonu kao prvi fovorit na istoku i to je fact, sve ostalo su nebuloze.
Celticsi su označeni kao prvi favorit na kraju regularne sezone da izađu sa istoka, vidjet ćemo aBd da li će opravdati ulogu favorita.
I prošle godine su bili glavni favorit da izađu sa istoka, i početkom i krajem sezone pa su ostali kratki u drugoj rundi.
Ma pustite ga bolan, na te njegove nebuloze dalje nisam htio replicirati.
Triple je u pravu i to znaju ovi, da ispadnu od bilo koga s Istoka pljuvali bi sve redom. Opet glavni favoriti da izaðu i opet ce ispasti.
Nisam optimista iako bi volio da zavrse seriju veceras. Izbaciti jednu talentovanu, mladu ekipu ko Houston bi samo po sebi bilo uspjeh. Dobro su rekli na Inside NBA nakon prve pobjede Lakersi su poceli vjerovati da mogu dobiti ovu seriju. Nakon povreda dva od tri najbolja igrača svi su ih otpisali ali dobar prvi mec je s psihološke strane sve to preokrenuo.
Ide u 7 vrlo vjerovatno, Lakersi su morali zavrsit seriju metlom.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:53Nisam optimista iako bi volio da zavrse seriju veceras. Izbaciti jednu talentovanu, mladu ekipu ko Houston bi samo po sebi bilo uspjeh. Dobro su rekli na Inside NBA nakon prve pobjede Lakersi su poceli vjerovati da mogu dobiti ovu seriju. Nakon povreda dva od tri najbolja igrača svi su ih otpisali ali dobar prvi mec je s psihološke strane sve to preokrenuo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- superFrankie
- Kontakt:
Vraca se i Austin,a njjma po svemu sudeci nema KDa,veceras je gotova serija.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:04Ide u 7 vrlo vjerovatno, Lakersi su morali zavrsit seriju metlom.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:53Nisam optimista iako bi volio da zavrse seriju veceras. Izbaciti jednu talentovanu, mladu ekipu ko Houston bi samo po sebi bilo uspjeh. Dobro su rekli na Inside NBA nakon prve pobjede Lakersi su poceli vjerovati da mogu dobiti ovu seriju. Nakon povreda dva od tri najbolja igrača svi su ih otpisali ali dobar prvi mec je s psihološke strane sve to preokrenuo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izgleda da Durant nece igrati ni veceras pa se nadam da ce bar to iskoristiti.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:04Ide u 7 vrlo vjerovatno, Lakersi su morali zavrsit seriju metlom.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:53Nisam optimista iako bi volio da zavrse seriju veceras. Izbaciti jednu talentovanu, mladu ekipu ko Houston bi samo po sebi bilo uspjeh. Dobro su rekli na Inside NBA nakon prve pobjede Lakersi su poceli vjerovati da mogu dobiti ovu seriju. Nakon povreda dva od tri najbolja igrača svi su ih otpisali ali dobar prvi mec je s psihološke strane sve to preokrenuo.
Pitanje je jel na 100%, a ovi ce bit nabrijani do maksimuma da vrate seriju kuci.L-Train je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:16Vraca se i Austin,a njjma po svemu sudeci nema KDa,veceras je gotova serija.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:04Ide u 7 vrlo vjerovatno, Lakersi su morali zavrsit seriju metlom.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:53
Nisam optimista iako bi volio da zavrse seriju veceras. Izbaciti jednu talentovanu, mladu ekipu ko Houston bi samo po sebi bilo uspjeh. Dobro su rekli na Inside NBA nakon prve pobjede Lakersi su poceli vjerovati da mogu dobiti ovu seriju. Nakon povreda dva od tri najbolja igrača svi su ih otpisali ali dobar prvi mec je s psihološke strane sve to preokrenuo.
15.10.2013.
-
TripleThreat
- Kontakt:
To su faktički samo ~4 mjeseca dodatnog non-luxury tax perioda, jer obojici ističu ugovori ovo ljeto. Pritom su trejdali za poziciju za koju su smatrali da imaju najtanji depth.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 08:35Trejdove su pravili da izađu iz luxury taxa, ne zbog prstena, da je zbog prstena onda valjda ne bi tražili da ne plaćaju luxury tax nego bi potrošili pare.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:55
Pusti tu šuplju priču. Sezona je prestala biti "bonus" čim su se trejdovi počeli praviti kada se uvidjelo da su kompetetivni i kada se još uz to Tatum vratio, a bilo je upitno kroz sezonu da li će se vraćati uopće ove sezone.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato je Stevens i dobio nagradu za najboljeg gma drugu godinu već, jer izaći iz luxury taxa i biti drugi na istoku nije mala stvar. To po meni više govori o istoku i koliko je loš i koliko top timovi zaostaju za onima sa zapada, kad jedni Celticsi u godini gdje uopće ne idu na prsten dođu na drugo mjesto, a niko sa istoka nema šanse u finalu, i to zna i Brad i zato se nije išlo ni na šta drugo osim da se izađe u luxurya, podmladi tim trejdovima prošle godine, iskoriste ovu godinu za razvoj igrača i sticanje iskustva.TripleThreat je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:17To su faktički samo ~4 mjeseca dodatnog non-luxury tax perioda, jer obojici ističu ugovori ovo ljeto. Pritom su trejdali za poziciju za koju su smatrali da imaju najtanji depth.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 08:35Trejdove su pravili da izađu iz luxury taxa, ne zbog prstena, da je zbog prstena onda valjda ne bi tražili da ne plaćaju luxury tax nego bi potrošili pare.TripleThreat je napisao/la: ↑28 apr 2026, 17:55
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne bih se složio da niko sa istoka nema šanse u finalu. Takva je identična spika bila i prošle godine, pa tim sa istoka od kojeg skoro niko ništa nije očekivao umalo ne osvoji titulu protiv žestoko favorizovane ekipe kroz cijelu sezonu. Btw, koja je onda svrha povratka Tatuma ako se Celticsi nisu naknadno odlučili za neke ambicije u playoffu? Mogao je najnormalnije odmoriti do naredne sezone ako se ostalo na razvoju igrača kao jedinom ambicijom za ovu sezonu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:37Zato je Stevens i dobio nagradu za najboljeg gma drugu godinu već, jer izaći iz luxury taxa i biti drugi na istoku nije mala stvar. To po meni više govori o istoku i koliko je loš i koliko top timovi zaostaju za onima sa zapada, kad jedni Celticsi u godini gdje uopće ne idu na prsten dođu na drugo mjesto, a niko sa istoka nema šanse u finalu, i to zna i Brad i zato se nije išlo ni na šta drugo osim da se izađe u luxurya, podmladi tim trejdovima prošle godine, iskoriste ovu godinu za razvoj igrača i sticanje iskustva.TripleThreat je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:17To su faktički samo ~4 mjeseca dodatnog non-luxury tax perioda, jer obojici ističu ugovori ovo ljeto. Pritom su trejdali za poziciju za koju su smatrali da imaju najtanji depth.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 08:35
Trejdove su pravili da izađu iz luxury taxa, ne zbog prstena, da je zbog prstena onda valjda ne bi tražili da ne plaćaju luxury tax nego bi potrošili pare.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Zašto bi odmarao kada je fit 100%? Ne napadaš svake sezone prsten nego guraš do koliko možeš i rasteš kroz utakmice, učiš o svojim nedostatcima i sl.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne bude li večeras Duranta to Lakersi moraju zatvoriti. Još ako se Reaves vraća
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mislim da je Vučević poprilična greška Stevensa..rupa u obrani,širi u napadu,ima neku statistiku koja k.urcu ne valja čim se makao na klupu i nema šuteva,akcija i lopti kao u Bullsima..Nije Garza puno gori igrač od njega..mislim da su mogli zaganjati nekog drugacijeg igrača,fali im zujalica s klupe tipa Jordan Clarkson i slični, mogli su se "hladno" pokrpati pod košem..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Sta ce zujalica sa klupe pored zivog Pritcharda?Slatinash_7 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 20:38Mislim da je Vučević poprilična greška Stevensa..rupa u obrani,širi u napadu,ima neku statistiku koja k.urcu ne valja čim se makao na klupu i nema šuteva,akcija i lopti kao u Bullsima..Nije Garza puno gori igrač od njega..mislim da su mogli zaganjati nekog drugacijeg igrača,fali im zujalica s klupe tipa Jordan Clarkson i slični, mogli su se "hladno" pokrpati pod košem..
Garza jeste dosta gori igrac od Vucevica i nece imati ni 30% Vuceviceve karijere, kakva god ona bila, ako cemo biti realni. A normalno da ce imati losiju statistiku nego u Bullsima kad igra daleko manje i uzima daleko manje lopti u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.