AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Dobro poluvrijeme. Ovi su vec na odmoru. Fudbal djeluje kao jednostavna igra kad je lopta kod Malena.
embrace the chaos
Pogledao sažetak na areni... Malen je baš zvijer, što je netko ovdje napisao i meni se sviđa što lik ne petlja s loptom, odmah šut i čao.. Na sažecima je i marokanac dobro izgledao.... Opet smo blizu l.p 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
DDR nije uspio da otkine bodove Comu. Večeras navijamo za Milan. Daje Luka
.
Commando Ultrà Curva Sud
Jučerašnjim X Milana i Juvea naše nada za ligu šampiona su gotove... Juve treba 2 puta kiksati u zadnja 4 kola što je po njihovom rasporedu nemoguce... Štampe koje prate naš klub pišu da Gasp želi produžetak Cristantea,Mancinia i Pelegrinija, neka nam je sretno al mislim da ce i on naredne sezone dobit pedalu nakon 15 kola... I onda opet s njegovim fudbalerima i projektom neko drugi bude uzeo ekipu i deja vu, 6 mjesto s max 65 bodova.... Da nije Malena i Svilara mi bi 10 bili grob te yebo....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Nazalost surova realnost sto se tice Lige Prvaka i Gasperinija.Delvechio je napisao/la: ↑27 apr 2026, 06:33Jučerašnjim X Milana i Juvea naše nada za ligu šampiona su gotove... Juve treba 2 puta kiksati u zadnja 4 kola što je po njihovom rasporedu nemoguce... Štampe koje prate naš klub pišu da Gasp želi produžetak Cristantea,Mancinia i Pelegrinija, neka nam je sretno al mislim da ce i on naredne sezone dobit pedalu nakon 15 kola... I onda opet s njegovim fudbalerima i projektom neko drugi bude uzeo ekipu i deja vu, 6 mjesto s max 65 bodova.... Da nije Malena i Svilara mi bi 10 bili grob te yebo....
Sve ostalo je nemoguce.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Cassano2024
- Kontakt:
Nije nam se juče posložilo, ali nismo ni zaslužili. Kad smo indijanci.
Commando Ultrà Curva Sud
Bilo je povreda, ali Gasp je zabrljao gdje je stigao. Ne opravdavam ovo povjerenje u njega. Dobit ce otkaz do iduce polusezone.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Još jednom postavljam ova imena.
Ibrahima Konate, Vlahović, Bernardo Silva, Harry Wilsson, Marcos Senesi, Julian Brandt, Ryan Sesegnon, Oscar Mingueza, Leon Goretzka, John Stones, Rico Henry, Malang Sarr, Fabinho, Kessie, Mathias Jensen, Daichi Kamada, Diogo Leite, Yves Bissouma, Neymar, Zinchenko, Xaver Schlager, Andrew Robertson, Allan Saint-Maximin, Antonio Rüdiger, Marcelo Brozović, Hidemasa Morita, Bilal Nadir, Casemiro, Lewndowski, Depay, Adam Traore, Jefferson Lerma, Takehiro Tomiyasu, Sadio Mane, Everton, Musa Barrow, Koke, Kolašinac, Dani Carvajal, Raphaël Guerreiro, Wesley Saïd, Nabil Fekir, Jonas Wind, Patson Daka, Tyrell Malacia, Harry Winks, Nabil Bentaleb, Ross Barkley, Icardi, Djimsiti, Lemina, Niklas Süle, Matías Vargas, Iñigo Martínez, Emirhan İlkhan, Lassina Traore, Kimpembe.
Ibrahima Konate, Vlahović, Bernardo Silva, Harry Wilsson, Marcos Senesi, Julian Brandt, Ryan Sesegnon, Oscar Mingueza, Leon Goretzka, John Stones, Rico Henry, Malang Sarr, Fabinho, Kessie, Mathias Jensen, Daichi Kamada, Diogo Leite, Yves Bissouma, Neymar, Zinchenko, Xaver Schlager, Andrew Robertson, Allan Saint-Maximin, Antonio Rüdiger, Marcelo Brozović, Hidemasa Morita, Bilal Nadir, Casemiro, Lewndowski, Depay, Adam Traore, Jefferson Lerma, Takehiro Tomiyasu, Sadio Mane, Everton, Musa Barrow, Koke, Kolašinac, Dani Carvajal, Raphaël Guerreiro, Wesley Saïd, Nabil Fekir, Jonas Wind, Patson Daka, Tyrell Malacia, Harry Winks, Nabil Bentaleb, Ross Barkley, Icardi, Djimsiti, Lemina, Niklas Süle, Matías Vargas, Iñigo Martínez, Emirhan İlkhan, Lassina Traore, Kimpembe.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Ja bih sa ovog spiska doveo Rudigera, Icardija, Goretzku, Carvajala i Manea. Bog da nas vidi. 
Commando Ultrà Curva Sud
Navodno ide ponuda 30 miliona za Alajbegovića.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Cassano2024
- Kontakt:
Svaka čast malom, volio bih da dođe, ali nije on neko ko će da donese razliku i top kvalitet. Uz njega treba neko iskusan i namazan.
Commando Ultrà Curva Sud
30 miliona je mnogo, ja ne bih nudio vise od 15. Ali eto ako smo dali za Vaza 25, posudba Ferguson 4, Zaragoza 3.5 posudba ok onda neka nastave sa glupostima u klubu.
embrace the chaos
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zasto svi idu u Bocu, River je najveci klub u tom dijelu svijeta.
Dybala je davno prezaljen ionako, klasa igrac ali gotov, ne moze uvezati tri utakmice bez povrede.
Dybala je davno prezaljen ionako, klasa igrac ali gotov, ne moze uvezati tri utakmice bez povrede.
embrace the chaos
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema većeg kluba od Boce u Južnoj Americi
MANIJACI JUG 1987
Bacio oko malo na štampu da vidim za kog se interesujemo.... Zbog ffp budu vjv prodani Kone i Ndicka... Nikako ne bi volio da ode Kone jer sam je drzao sredinu, šta još jednu sezonu moraju mi krvarit oci od br 4
Od ovih frree žele veznjaka iskusnog Koke ili Kessie...
Gasp bi produžio Pelegriniju i Celiku momentalno za ovu dvojicu se nista ne spominje.....
Također tiha patnja mu je Nusa za kojeg bi žrtvovao i Sulea, Kerim je b opcija ali 30 milki je i meni puno... Za obranu se spominje Oosterwolde iz Fenera, 15 milki cca...
Također bek Dodo iz Vilola se spominje.....
Da se mene pita svi bi mogli otici osim Konea, njemu dodati nekog top veznjaka, u suprotnom eto nas i za 100 god na 6 mjestu...
Weslog se nece prodavat....
Od ovih frree žele veznjaka iskusnog Koke ili Kessie...
Gasp bi produžio Pelegriniju i Celiku momentalno za ovu dvojicu se nista ne spominje.....
Također tiha patnja mu je Nusa za kojeg bi žrtvovao i Sulea, Kerim je b opcija ali 30 milki je i meni puno... Za obranu se spominje Oosterwolde iz Fenera, 15 milki cca...
Također bek Dodo iz Vilola se spominje.....
Da se mene pita svi bi mogli otici osim Konea, njemu dodati nekog top veznjaka, u suprotnom eto nas i za 100 god na 6 mjestu...
Weslog se nece prodavat....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Korisnik @Manuel prati CONMEBOL, eto kad navrati na temu pitaj njega ako ne vjerujes meni da je River najveci klub tamo.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.