Bas tako, mislim da sam ja jedan od rijetkih kojem je zao sto nisu ostavili Vrabca. Mogao je raditi isto sto i Zubac i Joesaar. Odlican u defanzivni, popravio je sut a ne bi puno trosio lopti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:52Ako cemo realno,koji se klub usrecio igracima iz drzave koja je bukvalno samo dno Europske kosarke.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:48Dobar igrač pogotovo njegov ofanzivni "skok u napadu" tu smo dobili puno drugih prilika nakon promašaja. Ali kad sve sve sabere s obzirom da je dovoden kao vrhunski šuter nakon sto se nisu uspjeli dogovoriti i odbio ih je Sasu Salin nije zasluzio da ostane i narednu sezonu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:35
Estoncu treba biti zahvalan za partiju protiv Igokee,ali kad bi se sumirao cjelokupni utisak,moj utisak je nedovoljno dobar.
Sigurno ima boljih opcija,a remont je uvijek nepredvidiv
Ako Bosna zeli igrace sa tih prostora bolje je izabrati Latvijca ili Litvanca![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Joj VrabacBadgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:59Bas tako, mislim da sam ja jedan od rijetkih kojem je zao sto nisu ostavili Vrabca. Mogao je raditi isto sto i Zubac i Joesaar. Odlican u defanzivni, popravio je sut a ne bi puno trosio lopti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:52Ako cemo realno,koji se klub usrecio igracima iz drzave koja je bukvalno samo dno Europske kosarke.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:48
Dobar igrač pogotovo njegov ofanzivni "skok u napadu" tu smo dobili puno drugih prilika nakon promašaja. Ali kad sve sve sabere s obzirom da je dovoden kao vrhunski šuter nakon sto se nisu uspjeli dogovoriti i odbio ih je Sasu Salin nije zasluzio da ostane i narednu sezonu.
Ako Bosna zeli igrace sa tih prostora bolje je izabrati Latvijca ili Litvanca![]()
Sad ga definitivno ne trebamo,jer nakon epizode u Mađarskoj,jos vise je propao u drugoj španskoj ligi,dao je on sto je mogao.
Ipak Bosni trebaju perspektivniji igraci,mlađi,ko prati nasu ligu zna sigurno par imena koji ne za sezonu dvije mogu biti korisni,ali sa kvalitetnim radom moze dosta toga dati klubu,ako vec pisemo o nasim igracima,a prosli bi jeftinije.
Jedna od vizija kluba treba biti i to,uz naravno nas tim Studenti (A1 liga),ali ne ,niko o tome ne zeli razmisljati,o stvaranju sastava ekipa na dugoročne staze.
Za košarku je normalno remont svake godine, to au ublehe da se gradi momčad godinama.
Evo sljedeće godine dajdze ce uloziti dolje u listicu, nadam se da tft moze do preokreta i odmah ce blokirati pare za Bosnu sa federalnog nivoa.
A naše Bošnjake ne interesuje sport i nacionalni ponos, pa pare ne da senad, hako, hifici i ostala bošnjačka ekonomska bagra
Evo sljedeće godine dajdze ce uloziti dolje u listicu, nadam se da tft moze do preokreta i odmah ce blokirati pare za Bosnu sa federalnog nivoa.
A naše Bošnjake ne interesuje sport i nacionalni ponos, pa pare ne da senad, hako, hifici i ostala bošnjačka ekonomska bagra
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jarodwest je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:29Za košarku je normalno remont svake godine, to au ublehe da se gradi momčad godinama.
Ja nemam nista protiv Širokog,za nasu ligu bi bilo super da imamo 3 Abaligaša i 4 mozemo imati u ABA2 ligi.
Široki je najbolje igrao u ABA2 ligi ako je iko zasluzio titulu,oni su.
- Shategabri
- Kontakt:
TIp je reprezentativac.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:52Ako cemo realno,koji se klub usrecio igracima iz drzave koja je bukvalno samo dno Europske kosarke.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:48Dobar igrač pogotovo njegov ofanzivni "skok u napadu" tu smo dobili puno drugih prilika nakon promašaja. Ali kad sve sve sabere s obzirom da je dovoden kao vrhunski šuter nakon sto se nisu uspjeli dogovoriti i odbio ih je Sasu Salin nije zasluzio da ostane i narednu sezonu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:35
Estoncu treba biti zahvalan za partiju protiv Igokee,ali kad bi se sumirao cjelokupni utisak,moj utisak je nedovoljno dobar.
Sigurno ima boljih opcija,a remont je uvijek nepredvidiv
Estonija je igrala zadnji EB.
Daleko su od kreme, ali nisu baš niti samo dno.
Igrači im igraju u Španiji, Italiji, Njemačkoj.
Koševo Zapad
-
Amirutah1988
- Kontakt:
A kakve su sad kvalifikacije tih istih EB,koliko tu ima ozbiljnosti...Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:06TIp je reprezentativac.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:52Ako cemo realno,koji se klub usrecio igracima iz drzave koja je bukvalno samo dno Europske kosarke.Badgley je napisao/la: ↑29 apr 2026, 11:48
Dobar igrač pogotovo njegov ofanzivni "skok u napadu" tu smo dobili puno drugih prilika nakon promašaja. Ali kad sve sve sabere s obzirom da je dovoden kao vrhunski šuter nakon sto se nisu uspjeli dogovoriti i odbio ih je Sasu Salin nije zasluzio da ostane i narednu sezonu.
Estonija je igrala zadnji EB.
Daleko su od kreme, ali nisu baš niti samo dno.
Igrači im igraju u Španiji, Italiji, Njemačkoj.
Mogu igrati na svakom EB ali se zna da im je kvalitet slab.
Kada bi sve reprezentacije igrale sa najjacim rosterima,gdje bi bili Estonci?
Opet odgovaraju ovom liku na njegove debilizme i unistavaju temu... 
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Hajde da cujemo tvoju pametnu!!!!
Molim administratora da reaguje,apsolutno nisam nista lose i protiv pravila napisao (uradio) hvala!!!
Molim administratora da reaguje,apsolutno nisam nista lose i protiv pravila napisao (uradio) hvala!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Treba biti realan, na budžet koji je bosna imala, doveli reprezentativca, ponavljam REPREZENTATIVCA, ok Estonija nije supersila, ali se tip pokazao kao sasvim solidan igrač. Daleko od promašenog.
Sheppard je proglašen novim Allenom Iversonom, pa bogme ni blizu toga.
Ok, izlazi iz povrede, pa se opet povrijedio, ali to je rizik.
Neki se igrač čak neće ni uklopiti.
Da se ja pitam, Joesaar bi bio član Bosne i naredne sezone.
Koševo Zapad
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Mene ne moze niko otjerati,nije ovo ničije,postoje osobe koje ovo vode i imam postovanje prema njima kao i vecini forumasa.
Nikad nikome ne bih napisao da je neko debil-debilizam.
Ovdje ocito vise pali takvo pisanje,ruzne i proste rijeci,nego kultura
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ja nemam problema da prihvatim drugačije misljenje,ti bi Estonca da gledas i dalje u dresu Bosne,ja to poštujem,ali ne moze se ni reci da je Estonija neka sad velesila,nit ce biti u košarci,ali Bosna realno ne moze ni traziti takve igrace,jer su oni u dosta jačim ligama.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:26Treba biti realan, na budžet koji je bosna imala, doveli reprezentativca, ponavljam REPREZENTATIVCA, ok Estonija nije supersila, ali se tip pokazao kao sasvim solidan igrač. Daleko od promašenog.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije ni bitno je li velesila ako je se on pokazao kao bitan u rotaciji i odgovorio zadacima na dostojan način.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:31Ja nemam problema da prihvatim drugačije misljenje,ti bi Estonca da gledas i dalje u dresu Bosne,ja to poštujem,ali ne moze se ni reci da je Estonija neka sad velesila,nit ce biti u košarci,ali Bosna realno ne moze ni traziti takve igrace,jer su oni u dosta jačim ligama.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:26Treba biti realan, na budžet koji je bosna imala, doveli reprezentativca, ponavljam REPREZENTATIVCA, ok Estonija nije supersila, ali se tip pokazao kao sasvim solidan igrač. Daleko od promašenog.
Koševo Zapad
Ti si u real lifeu bio komercijalista, postar i sta sve ne, mani me te price.
Jos ovaj debil komentarise, sad je na srecu odjednom, odjavi se prati raspalu jutu i juku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije stvar u tome sto ima drugacije misljenje, nego sto je konstantno omalovazavao uspjehe Bosne.
Prvo je pisao da nema Bosna sanse za top 8, i da je Spartak jaca ekipa.
Kad smo njih otresli drugi put, poceo je s pricom kako ce protivnici pustati pobjede Spartaku jer im je u cilju da oni prođu dalje, a ne Bosna.
Da ne spominjem da je od Oradee i Reggio Emilie pravio Lakerse i Celticse, i da se nema sta traziti protiv njih jer su daleko jace ekipe...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Zahvaljujem sto pratis moje postove,da ja pratim Košarkašku ligu BIH , A1 ligu,RS-a i Herceg Bosnu,imas nesto protiv?Ghuraba je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:38Ti si u real lifeu bio komercijalista, postar i sta sve ne, mani me te price.Ovaj lik em nema veze o zivotu, em ga ne raduju uspjesi Bosne i neka ga na ovim snj temama nek prati Drinu iz Zvornika ili koga vec iz tih amaterskih liga. Nema potrebe da se ovdje odgovara na njegove nebuloze.
Za tvoju informaciju ovo nisu amaterske lige,to potvrđuje da pojma nemas o Košarkaškoj ligi Bih,i nizim ligama.
Drina Zvornik je klub koji ce iduce sezone vrlo vjerovatno igrati u Kosarkaskoj ligi BIH.
Ruzno je omalovažavati ligu,nize lige,kluba koji tu pripada za kojeg navijas,ako vec navijas za Bosnu....
I da,kada tebi uputim post,ti slobodno nemoj odgovarati,a ja sigurno necu uputiti prvi,naročito takvim personama,kao što si ti.
Prekidam odgovarati na tvoje postove.
Svako dobro ti zelim.
- Shategabri
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sami ste pisali da mnoge rezultate Bosne ove sezone niste očekivali,necu se sad mučiti i tražiti,ali sam čitao.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:46Nije stvar u tome sto ima drugacije misljenje, nego sto je konstantno omalovazavao uspjehe Bosne.
Prvo je pisao da nema Bosna sanse za top 8, i da je Spartak jaca ekipa.
Kad smo njih otresli drugi put, poceo je s pricom kako ce protivnici pustati pobjede Spartaku jer im je u cilju da oni prođu dalje, a ne Bosna.
Da ne spominjem da je od Oradee i Reggio Emilie pravio Lakerse i Celticse, i da se nema sta traziti protiv njih jer su daleko jace ekipe...
Oradea se pokazala neugodnom,srecom nisu bili kompletni u prvoj utakmici,a italijani su ocitali lekciju Bosni u gostima,a sto pricas vezano da sam od njih pravio Lakerse i Boston cista glupost,preuvelicavas.
-
Homelander
- Kontakt:
I ja sam tako isto razmisljao i bio mlad i naivanAmirutah1988 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:28Mene ne moze niko otjerati,nije ovo ničije,postoje osobe koje ovo vode i imam postovanje prema njima kao i vecini forumasa.
Nikad nikome ne bih napisao da je neko debil-debilizam.
Ovdje ocito vise pali takvo pisanje,ruzne i proste rijeci,nego kultura
Zadnja izmjena: Homelander, dana/u 29 apr 2026, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.