Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad pogledaš Musialu i o kakvom panju se radi postaje jasno zbog čega bauštelci plaču za Wirtzom svaki dan.
Re: Re: Champions League 2025/26
Disi Jay. Popusili ste opasno pustanjem Diaza te dovodjenjem flop agenta. Rezultati se vide jasno. Btw. hvala. 
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko se samo dignu ovi kobasičari nakon par pobjeda
Sad ispade da su oni izmislili fudbal i fudbalsku taktiku i da svi trebaju igrati kao oni.
Zamišljam kako bi to tek bilo da imaju 15 naslova evropskog prvaka
Sad ispade da su oni izmislili fudbal i fudbalsku taktiku i da svi trebaju igrati kao oni.
Zamišljam kako bi to tek bilo da imaju 15 naslova evropskog prvaka
Koševo Zapad
Jos te nije proslo ono tamburanje? Niko ne zeli 15 titula evropskog prvaka od kojih je bar 10 nasiljeno i ukrano. Slijede godine i godine patnje i raspada madridske prcije.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2026, 12:57Koliko se samo dignu ovi kobasičari nakon par pobjeda![]()
Zamišljam kako bi to tek bilo da imaju 15 naslova evropskog prvaka![]()
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
I da PSG osvoji ligu prvaka, a francuzi svjetsko prvenstvo, grijeh bi bio ne dati Oliseu zlatnu loptu. Kane je apsolutno zasluzuje brutalan je, steta za njega što je ove godine svjetsko.Mendes vuce povredu zadnje lože jos od prve utakmice protiv Liverpoola, u drugoj je izasao jos u prvom poluvremenu i nije ga bilo 2. sedmice. Vidjelo se i sinoc da mu i dalje to stvara probleme, a s druge strane imas trenutno najboljeg krilnog igraca na svijetu u top formi.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Meni nije jasno odakle ovolika mrznja prema bayernu na ovom forumu, wtf.. Jedino mi je objasnjenje da je vecina djeca pa kao hejtaju odredjeni klub, ne razumijem.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to nam je jasno, zato i ne pita za Real.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Jedna od jačih
A nije ni ova bila loša, pogotovo ovaj šeretski korner gol
Koševo Zapad
Deportivo-Milan i Arsenal-Real revans na Highburyu prije 20ak godina iako je 0-0 zavrsilo
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 29 apr 2026, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fora je u tome sto je Bayern najveci klub na svijetu i sto zna kako se tamburaju i Rejal i Barka i Arsenal i svi ostali. To je ujedno i jedini klub koji sebi ne dopusta losu sezonu nikada. Uvijek u vrhu evropskog nogometa. Jos kad na to dodas da se ne razbacuju sa novcima za transfere - dobijes posten i dobro organizovan klub. To hejtercici ne vole, al neka ih neka pjene i neka navijaju za protivnike vazda, spucat ce ih sta ne daj Boze. Sezona je svakako vrhunska, a moze biti jos bolja, liga osvojena, finale kupa Nemacke + sansa za finale UCL.
Jos mi nije jasno da se likovi u 2026toj aktiviraju na bolesnika gorecku, jos i raspravljaju, i onaj milanista neki dan nasjeo pa se raspravlja koje veci... bolesnik gorecka svake sedmice za drugi tim navija, nadajuci se da ce na svoju bolescugu upecat nekog da trola
Ne čudi me za pionire i noviju raju sa foruma. Ali ovi sa 5+ godina staža, brate...sljivo je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:16Jos mi nije jasno da se likovi u 2026toj aktiviraju na bolesnika gorecku, jos i raspravljaju, i onaj milanista neki dan nasjeo pa se raspravlja koje veci... bolesnik gorecka svake sedmice za drugi tim navija, nadajuci se da ce na svoju bolescugu upecat nekog da trola
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Čim se identificira s novim nickom, zvekneš ga na ignore i ni ne čitaš niti komentarišeš.sljivo je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:16Jos mi nije jasno da se likovi u 2026toj aktiviraju na bolesnika gorecku, jos i raspravljaju, i onaj milanista neki dan nasjeo pa se raspravlja koje veci... bolesnik gorecka svake sedmice za drugi tim navija, nadajuci se da ce na svoju bolescugu upecat nekog da trola
I problem riješen.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.