Čitam evo zadnjih desetak stranica i zaključio sam da ti pojma nemaš, trolo jedan.Wilshere10 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:18Nogometni sladokusci veceras dolaze na svoje. Takticko nadmudrivanje i proper football.![]()
Moje mišljenje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Čitam evo zadnjih desetak stranica i zaključio sam da ti pojma nemaš, trolo jedan.Wilshere10 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:18Nogometni sladokusci veceras dolaze na svoje. Takticko nadmudrivanje i proper football.![]()
Thank you for your attention to this matter.toa je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:21Čitam evo zadnjih desetak stranica i zaključio sam da ti pojma nemaš, trolo jedan.Wilshere10 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 10:18Nogometni sladokusci veceras dolaze na svoje. Takticko nadmudrivanje i proper football.![]()
Moje mišljenje.
Yebo me mis pretpostavljao sam da je on, mada slabo obitavam van Milan i Seria A pdfa pa i ne upratim kad idiot dodje sa novim nickom.sljivo je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:16Jos mi nije jasno da se likovi u 2026toj aktiviraju na bolesnika gorecku, jos i raspravljaju, i onaj milanista neki dan nasjeo pa se raspravlja koje veci... bolesnik gorecka svake sedmice za drugi tim navija, nadajuci se da ce na svoju bolescugu upecat nekog da trola
Dobre su i ove nema štaShategabri je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:33
Jedna od jačih
A nije ni ova bila loša, pogotovo ovaj šeretski korner gol![]()
Jos ce se igracima poceti brojati minute koliko igra , pa dajte, chelsi ima 50 igraca, mogli su nastimati da niko ne odigra vise odd 600 minuta, i sta sad?wadethegreat je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:17Bukvalno im se pomjeraju tekme u ligi zbog LP a ionako imaju Sirok Tim I ionako se setaju ligom I ne igraju toliko tekmi.
Pa lik igra najlaksu ligu plus nije mozda 3 puta odigro svih 90 minuta,lako onda dobit ballon dorqaa18 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 18:12Jos ce se igracima poceti brojati minute koliko igra , pa dajte, chelsi ima 50 igraca, mogli su nastimati da niko ne odigra vise odd 600 minuta, i sta sad?wadethegreat je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:17Bukvalno im se pomjeraju tekme u ligi zbog LP a ionako imaju Sirok Tim I ionako se setaju ligom I ne igraju toliko tekmi.
Pa ja kad god otvorim sastav Pariza za ligašku utakmicu, isfuram se kakva imena vidim. Niđe veze sa ovim od sinoć.
Nekako mi je sjebani skroz izgledao na samom početku utakmice,a i golove koje je primio primio je isključivo zbog preslabih reakcija zadnje linije, realno nista nije mogao uciniti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CHR, Godfather, Jup, Kaunas, kogmagie46, LenyYoro15, Markinhio, nmkdak1ng, signalidunapark i 62 gosta.