Manijaci Sarajevo i Manijaci USA Canada spremaju se
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hordas govori o ljubavi prema BiH, a grupa im bojkotuju, dok Manijaci ne propustaju utakmice bila na Islandu ili u Kazahstanu, a sad idu i na svjetsko po drugi put
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Prisjetimo se da su pomahnitali željezničari kmečali mjesecima i pisali saopštenja jer im je Velež osigurao 300 gostujućih ulaznica i nesmetan pristup sjevernoj i istočnoj tribini stadiona Rođeni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 19:12Sta ste se vi svezali toliko ovih budala? Neki nejasan lik im uvodi kripto valute dok ste vi u Europi. Opusteno pusti ih da se srozaju i nemoj da te vrijedja sto te zovu podanikom samo sto volis FK Sarajevo i BiHThreeplanetrees je napisao/la: ↑29 apr 2026, 17:56Koja razlika u ponašanju danas i onim luđačkim šizofrenijama pred četvrto kolo kada je Velež zaštitio svoje članove da imaju sigurno mjesto na zapadnoj tribini, a Manijacima obezbjedio 300 mjesta na najuslovnijoj gostujućoj tribini u državi. Neću koristiti nikakve nazive podanici i filijala jer njihova šutnja sve najbolje govori![]()
njima su to nepoznati pojmovi.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sta se ti keslaš karavlašče, jebbo ti vučić potomke i roditelje neokupaneKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 apr 2026, 19:33Hordas1990 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 19:12Sta ste se vi svezali toliko ovih budala? Neki nejasan lik im uvodi kripto valute dok ste vi u Europi. Opusteno pusti ih da se srozaju i nemoj da te vrijedja sto te zovu podanikom samo sto volis FK Sarajevo i BiHThreeplanetrees je napisao/la: ↑29 apr 2026, 17:56Koja razlika u ponašanju danas i onim luđačkim šizofrenijama pred četvrto kolo kada je Velež zaštitio svoje članove da imaju sigurno mjesto na zapadnoj tribini, a Manijacima obezbjedio 300 mjesta na najuslovnijoj gostujućoj tribini u državi. Neću koristiti nikakve nazive podanici i filijala jer njihova šutnja sve najbolje govori![]()
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dijete ti cetnicko nabijemo na kurrac nas obrezani i mi i kk BOSNA.
Ovi iz igokee nek ti jebbu stare i bolesne
- tutankamon1905
- Kontakt:
"Odluka je donesena na temelju raspoloživih informacija koje ukazuju na moguće fizičke sukobe navijačkih skupina, koji bi uključivali uporabu pirotehničkih sredstava i raznih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda, što bi moglo dovesti do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu", navodi se.
Jel ovi koriste copy+paste svaki **** put kad odluce da nema gostujucih..J*** vam majku nesposobnu. Pa ima li boljeg posla na ovom svijetu
Jel ovi koriste copy+paste svaki **** put kad odluce da nema gostujucih..J*** vam majku nesposobnu. Pa ima li boljeg posla na ovom svijetu
Manjejaci se prepali ici u mostar pa po njihovom starom obicaju zamolili bracu policajce da ih opravdaju

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi ovoga ko voli Sarajevo isti ste mi **** kao oni samo vi imate puno više dostojanstva jer ne dozvoljavate da budete podanici i nečija filijala kao što su oni Zrinjskom. Evo čitav dan ne smiju ništa napisati samo se javio onaj što ne ide na utakmice nikakoHordas1990 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 19:12Sta ste se vi svezali toliko ovih budala? Neki nejasan lik im uvodi kripto valute dok ste vi u Europi. Opusteno pusti ih da se srozaju i nemoj da te vrijedja sto te zovu podanikom samo sto volis FK Sarajevo i BiHThreeplanetrees je napisao/la: ↑29 apr 2026, 17:56Koja razlika u ponašanju danas i onim luđačkim šizofrenijama pred četvrto kolo kada je Velež zaštitio svoje članove da imaju sigurno mjesto na zapadnoj tribini, a Manijacima obezbjedio 300 mjesta na najuslovnijoj gostujućoj tribini u državi. Neću koristiti nikakve nazive podanici i filijala jer njihova šutnja sve najbolje govori![]()
Ima, politicar
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mjesecima uvlacenje u paksu i lizanje istog da bi na kraju bio prozvan podanikom i s njihove strane, al da ga to ne ljuti
Znači ni u kupu nema gostujućih navijača pod Bijelim brijegom.Kakvi nesposobnjakovići 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Podanici nose Zrinjskom cvijeće, daju im na Grbavici titule za igrača utakmice koje se inače dodjeljuju igračima Želje, Jakovljević ih postrojava, zabranjuju im gostovanja oni šute, nabijaju na njima gol razliku kada su se borili sa Borcem za titulu prošle godine i ono nekoga naziva podanikom. Znam da ti je muka jer ste njihova filijala ali nismo vam mi krivi. Sada će tele udariti majku po glavi od bijesa i postavljati smajlije, a sanja me 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jedno je sigurno, toliko su istraumirani cinjenicom da su filijala i podanici, da su u toj nemoci poceli halucinirati 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Halucinacije su kada onako pred nebitno četvrto kolo kmeče zajedno grupa i klub jer ne mogu na tuđu tribinu iako su dobili 300 mjesta u gostujućem sektoru, a podaništvo je kada se boriš za evropu oni ti zabrane gostovanje, a ti šutiš i ne smiješ ništa reći. Željezničar je filijala Zrinjskog i to ništa ne može sakriti. Kako volim obrisati kur.ac od ovog seljaka. Sada će opet nešto napisati jer sam ga tako dresirao 
Identično kao na Koševu, kad im Sarajevo umjesto 3.500 ulaznica ustupi 3.000, idu psovke, uvrede, bojkoti itd, a evo ovo tiho i bez neke pompe prihvatiše.Threeplanetrees je napisao/la: ↑29 apr 2026, 20:06Halucinacije su kada onako pred nebitno četvrto kolo kmeče zajedno grupa i klub jer ne mogu na tuđu tribinu iako su dobili 300 mjesta u gostujućem sektoru, a podaništvo je kada se boriš za evropu oni ti zabrane gostovanje, a ti šutiš i ne smiješ ništa reći. Željezničar je filijala Zrinjskog i to ništa ne može sakriti. Kako volim obrisati kur.ac od ovog seljaka. Sada će opet nešto napisati jer sam ga tako dresirao![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
NenadjebivoHordas1990 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 19:12Opusteno pusti ih da se srozaju i nemoj da te vrijedja sto te zovu podanikom samo sto volis FK Sarajevo i BiHnjima su to nepoznati pojmovi.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑29 apr 2026, 20:06Sada će opet nešto napisati jer sam ga tako dresirao![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, kogmagie46 i 17 gostiju.