NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Vučević kralj statistike. Lazni igrač, supalj
.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jaci igrac Cade od Brunsona. To je vec i naucno dokazano
Cisto da se zna ko je najgledaniji
Presaugali Lakesi jbga,Austinov povratak nista bolje nije donio,samo jos gore.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Rek‘o sam ti
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kennard i Smart se vratili gdje pripadaju i gle cuda
Kako god da zavrsi pokazili su srce, nece pasti bez ispaljenog metka i to je posteno.
Game 3 su dobili, ono se jednom desi u 50 godina u playoffu. Sad bi imali 3-2 ali sta je tu je
Game 3 su dobili, ono se jednom desi u 50 godina u playoffu. Sad bi imali 3-2 ali sta je tu je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Moguće da ovo bude prvi povratak nakon 0-3
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Houston ce biti prva ekipa koja je okrenula 0-3, ne vidim ja kako bi Lakersi ovo mogli sad dobiti, Lebron ne moze vise. Jedino da Austin dadne 40 i da Kenard opet jednu poludi, ali sve je to tesko. Bez Luke ce ici tesko.
Ako se ikad desi, desit ce se u ovoj seriji
Kad se vraca najveći svih vremena kd
- Shategabri
- Kontakt:
Morace Lebron uzeti sve u svoje ruke i odigrati kao u svom prajmu kad je sam samarao GSW inace ce se desiti historijski preokret.
Pokusao je zadnje dvije-nema kuveta. Vidjet cemo imali jos jednu tekmu u sebi od sljedecih dvije. Jos sad nema dodatni dan odmora izmedju tekmi, petak pa nedelja
- Shategabri
- Kontakt:
Znalo se poslije game 4 da se ide u sedam. To ne mora biti nuzno lose za Lakerse, svakako bez Luke bi bilo 0% sanse protiv OKC.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 30 apr 2026, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
rakete bi bolje prosle da nisu dovodili Duranta, mozda ne bi usli sa iste pozicije u PO, ali bi bolje igrali i igraci bi se razvijali, prebrzo su pokusali da "odrastu"
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Maestro^^, TripleThreat i 11 gostiju.