U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dubrovnik
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2026, 20:10

NoDi80 je napisao/la:
29 apr 2026, 19:54
Dobro doktore haj sad napisi prvake i osvajace kupa za vrijeme porodice Osim
Jeste li rukom prosle godine zabili protiv veleza?
Je li ove sezone Zelji ponisten cist gol protiv Zrinjskog, a isti takav je priznat Velezu na Grbavici?
Kad je Zrinjski ostecen od 2000 do danas ?
Care bolje da ne pises o toj temi jer nesvjesno potvrdjivas da tonete sve dublje. Nazalost vi trenutno niste kategorija Zrinjskog vec klubova sa zacelja tablice Ja ne znam tko je kriv za propast "Bosnjackih klubova" ali je fakat da se to dogadja. Jos se i nekako drze dva Sarajevska prvoligasa i Velez a nekada solidni Yu prvoligasi Sloboda i Celik igraju po selima u federalci. Da ne idemo dalje. Nije samo novac u pitanju jer je prije par godina Hajduk klub koji dosta stvari radi naopako i nema obilje novca igrao finale juniorske lige prvaka. Ne znam sta je uzrok svemu tome jer talenat nije sigurno. Dijaspora koja je znacajno manja od matice ima desetine dobrih mladih talenata a to govori puno toga. Slicna je situacija u svim sportovima. Ja ne znam evo npr. koliko Sarajevo ima prvaka kad u obzir uzmes sve klupske sportove ( muske i zenske) u zadnjih 5 godina u BiH. Nije Vico svugdje djavo ga odnio.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 apr 2026, 20:31

dubrovnik je napisao/la:
29 apr 2026, 20:10

Care bolje da ne pises o toj temi jer nesvjesno potvrdjivas da tonete sve dublje. Nazalost vi trenutno niste kategorija Zrinjskog vec klubova sa zacelja tablice Ja ne znam tko je kriv za propast "Bosnjackih klubova" ali je fakat da se to dogadja. Jos se i nekako drze dva Sarajevska prvoligasa i Velez a nekada solidni Yu prvoligasi Sloboda i Celik igraju po selima u federalci. Da ne idemo dalje. Nije samo novac u pitanju jer je prije par godina Hajduk klub koji dosta stvari radi naopako i nema obilje novca igrao finale juniorske lige prvaka. Ne znam sta je uzrok svemu tome jer talenat nije sigurno. Dijaspora koja je znacajno manja od matice ima desetine dobrih mladih talenata a to govori puno toga. Slicna je situacija u svim sportovima. Ja ne znam evo npr. koliko Sarajevo ima prvaka kad u obzir uzmes sve klupske sportove ( muske i zenske) u zadnjih 5 godina u BiH. Nije Vico svugdje djavo ga odnio.
60% je nase krivice i ne bjezim od toga
Uvijek sam govorio da treba krenuti od nas samih, a mi kao Bosnje smo razjednjeni na hiljadu frakcija za razliku od vas gdje npr cak bbb podrzava torcidu u nekim akcijama
Osim toga pohlepni smo i gledamo samo sebe bez zajednickog interesa za dobrobit svih
Kod vas ne mogu igrati tatini sinovi, a kod nas su takvi nedodirlji
Kod Srba je veoma slicna situacija u fudbalu koliko god da uloze ne mogu prici Dinamu, Hrvatskoj zbog toga sto su pohlepni, potkupljivi, stela narod…
S druge strane vi to dvolicno radite u Zrinjskom sve mora biti ozbiljno, a u BiH repku na silu uvaljujete panjeve, uljebe poput Orlovica,a najbolje igrace, trenere sistemski saljete Hrvatskoj
Mi smo najveci krivci, ali itekako ima i krivice drugih
Pa Zelji hdz blokira novi statut zajedno sa pitarima i jos nekima
Ne mogu zamisliti da zrinjski blokira sirokom, a evo vidimo pustili su im pobjedu koja ih drzi u borbi za Europu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 29 apr 2026, 20:57

Asmir avdukic je selektor zato sto jede cvarke sa srbima into mu je referenca jedina

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2026, 21:08

NoDi80 je napisao/la:
29 apr 2026, 20:31
dubrovnik je napisao/la:
29 apr 2026, 20:10

60% je nase krivice i ne bjezim od toga
Uvijek sam govorio da treba krenuti od nas samih, a mi kao Bosnje smo razjednjeni na hiljadu frakcija za razliku od vas gdje npr cak bbb podrzava torcidu u nekim akcijama
Osim toga pohlepni smo i gledamo samo sebe bez zajednickog interesa za dobrobit svih
Kod vas ne mogu igrati tatini sinovi, a kod nas su takvi nedodirlji
Kod Srba je veoma slicna situacija u fudbalu koliko god da uloze ne mogu prici Dinamu, Hrvatskoj zbog toga sto su pohlepni, potkupljivi…
S druge strane vi to dvolicno radite u Zrinjskom sve mora biti ozbiljno, a u BiH repku na silu uvaljujete panjeve, uljebe poput Orlovica,a najbolje igrace, trenere sistemski saljete Hrvatskoj
Mi smo najveci krivci, ali itekako ima i krivice drugih
Pa Zelji hdz blokira novi statut zajedno sa pitarima i jos nekima
Ne mogu zamisliti da zrinjski blokira sirokom, a evo vidmo pustili su im pobjedu koja ih drzi u borbi za Europu
Moj druze ti si pun predrasuda. Sto se tice razjedinjenosti situacija je ista i u Hrvatskoj kao i u Bih. Ti mene odma svrsta a pojma nemas tko sam i sto sam iako to u sustini i nije bitno. Dvojica najvecih trenera tvog kluba Ribar i Osim nisu bili Bosnjaci i vjerujem da im to nije smetalo da budu dobri treneri. Ne znam, u stvari znam da Bosnjaci nisu kao nacija dali boljeg trenera Zeljeznicaru od prethodne dvojice. Hrvati u BiH su manje razjedinjeni iz drugih razloga ali to nije tema za ovo mjesto. Mislim i da se Siroki ne izmice Zrinjskom, makar ne preocito. Orlovic je rezultat korumpiranog saveza, kao i Avdukic i ostali. Nije tu nacionalnost problem nego neznanje.Usput jedan od najboljih izbornika BiH je bio Ciro Blazevic i iako sarmantan covo i dobar trener bio je veliki Hrvat. Nisu vasi klubovi krivi 60 posto sto su losiji od ovih sto nabrajas nego su krivi 100 posto. Samo tesko se suocit sa istinom. To ti ja kao navijac Hajduka dobro znam. Svak je kriv osim onog koji je u stvari najvise kriv. A to smo mi klub i navijaci. Pozdrav. Da ne privatiziramo temu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 apr 2026, 21:49

dubrovnik je napisao/la:
29 apr 2026, 21:08

Moj druze ti si pun predrasuda. Sto se tice razjedinjenosti situacija je ista i u Hrvatskoj kao i u Bih. Ti mene odma svrsta a pojma nemas tko sam i sto sam iako to u sustini i nije bitno. Dvojica najvecih trenera tvog kluba Ribar i Osim nisu bili Bosnjaci i vjerujem da im to nije smetalo da budu dobri treneri. Ne znam, u stvari znam da Bosnjaci nisu kao nacija dali boljeg trenera Zeljeznicaru od prethodne dvojice. Hrvati u BiH su manje razjedinjeni iz drugih razloga ali to nije tema za ovo mjesto. Mislim i da se Siroki ne izmice Zrinjskom, makar ne preocito. Orlovic je rezultat korumpiranog saveza, kao i Avdukic i ostali. Nije tu nacionalnost problem nego neznanje.Usput jedan od najboljih izbornika BiH je bio Ciro Blazevic i iako sarmantan covo i dobar trener bio je veliki Hrvat. Nisu vasi klubovi krivi 60 posto sto su losiji od ovih sto nabrajas nego su krivi 100 posto. Samo tesko se suocit sa istinom. To ti ja kao navijac Hajduka dobro znam. Svak je kriv osim onog koji je u stvari najvise kriv. A to smo mi klub i navijaci. Pozdrav. Da ne privatiziramo temu.
Nisam tebi nista ni rekao, prvi si odgovorio, pa sam tebi i uzvratio odgovor
Da si me pratio znao bi da sam uvijek hvalio hrvatsku repku i trenere i to nesto nema veze s onim sto ja govorim oko zrinjskog, borca BiH repke i politike u BiH
Ove sezone bili smo prvi na tabeli pokrali su nas portiv sirokog i radnika, prestigli su nas zahvakjuci kradjama i poslije smo pali kurcu, a oni ne mogu biti osteceni i ismisljaju im se golovi, penali
Tako i penal u Bijeljini zadnje kolo direktno odlucio prvaka, kao i ruka Bilbije prosle godine
Zrinjski je klub koji skoro pa nikad nije bio ostecen, a ponasanje Stimca koji prolazi bez ikakvih posljedica govori dovoljno
Uglavnom nismo sto posto krivi, ali u pravu si nema veze s ovom temom
Sportski pozdrav svima uvijek
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 29 apr 2026, 22:10

Zrinjski ostavlja Želju i Sarajevo po 20, 30, 40 poena na kraju sezone, Čelik i Sloboda su u drugoj ligi i sudije su im krive. Žalosno stvarno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dubrovnik, kakarut, MiranGlasnic, Mostarska, sirBobbyMoore, Soli, UtdBiH21, Zglavkar i 59 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []