Možeš misliti kakav je Džeko još uvijek napadač kad uspijeva u 41 godini zabijati više i asistirati više nego onoliko omladine od 20 godina u cvajti
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Taj Burnic kao i svi ostali igraci tog Karlsruhera koji je jos i okej u Cvajti moze samo sanjat da predje u neki Club Brugge, Prag, Salzburg, Olympiacos i slicne. Kakav kvalitet i cvajta.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:53Za početak ja gledam Cvajtu svake sedmice, ti je ne gledaš, pa ne možemo ti i ja pričat o kvalitetu fudbala, jer svakako ste do jučer ovdje lupali za Džeksona i Schalke razne gluposti i ne znam šta možeš reći za kvalitet fudbala lige koja svaki Euro i Mundijal šalje desetine igrača na internacionalne smotre fudbala, a ove godine Bosna ima minimalno trojicu iz Cvajte.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:43Kvalitet fudbala u cvajti je go qrac, mozda 2 ekipe imas da su okej ostalo je totalno bezveze. To sto imas historijski velike ekipe u cvajti ne znaci da su danas jake. Osim Schalkea sve ekipe bi bile u donjem dijelu tabele ispod nabrojanih liga, a ni Schalke u vecini ne bi bio prvak.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:37
Kakav myth, pa evo nabrajaj najbolje lige:
1. EPL
2. Bundeska
3. Primera
4. Serie A
5. Ligue 1
6. Portugal
7. Nizozemska
Ovih 7 prvih liga bih rekao da su sve stoposto bolje od Cvajte, bez diskusije, nakon njih od prvih liga imaš Tursku, Češku, Austriju, Belgiju, Grčku, Poljsku od kojih nijedna nije bolja ni od Cvajte ni od Championshipa, pa bi onda negdje između 8. i 9. i 10. mjesta smjestio Bundesku i Championship, koji je također druga liga.
Fudbal u Cvajti ne može parirati ovih 7 liga gore, ali zato bara bara sa fudbalom koji se igra u ovim ostalim nabrojanim ligama.
Kvalitet Bundeslige van Bayerna i do neke mjere Dortmunda je upitan a ne nizeg ranga.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Cvajta je divlja liga. Puno trke i tempa, ali bez suhe kvalitete.
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Momak ti si ovdje zalutao.PeppermintSA je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:49Cvajta je divlja liga. Puno trke i tempa, ali bez suhe kvalitete.
To ti je Skotska liga
U tom slucaju engleska 2. liga nesto je najgore od kada je nogometa ...PeppermintSA je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:49Cvajta je divlja liga. Puno trke i tempa, ali bez suhe kvalitete.
Njemcima je vaznija financijska stabilnost od minusa i napuhanog balona u redom svim velikim klubovima koji bi davno propali da nema pokrivanja dugova novim zaduzivanjem. I tako iz sezone u sezonu, a niko da pogleda istini u oci jer je ogroman biznis u pitanju.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:15Taj Burnic kao i svi ostali igraci tog Karlsruhera koji je jos i okej u Cvajti moze samo sanjat da predje u neki Club Brugge, Prag, Salzburg, Olympiacos i slicne. Kakav kvalitet i cvajta.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:53Za početak ja gledam Cvajtu svake sedmice, ti je ne gledaš, pa ne možemo ti i ja pričat o kvalitetu fudbala, jer svakako ste do jučer ovdje lupali za Džeksona i Schalke razne gluposti i ne znam šta možeš reći za kvalitet fudbala lige koja svaki Euro i Mundijal šalje desetine igrača na internacionalne smotre fudbala, a ove godine Bosna ima minimalno trojicu iz Cvajte.Kaunas je napisao/la: ↑29 apr 2026, 13:43
Kvalitet fudbala u cvajti je go qrac, mozda 2 ekipe imas da su okej ostalo je totalno bezveze. To sto imas historijski velike ekipe u cvajti ne znaci da su danas jake. Osim Schalkea sve ekipe bi bile u donjem dijelu tabele ispod nabrojanih liga, a ni Schalke u vecini ne bi bio prvak.
Fudbal u Cvajti ne može parirati ovih 7 liga gore, ali zato bara bara sa fudbalom koji se igra u ovim ostalim nabrojanim ligama.
Kvalitet Bundeslige van Bayerna i do neke mjere Dortmunda je upitan a ne nizeg ranga.
Samo primjer Liverpoola. Prosla godina 8 mil £ cistog nakon poreza. Mada sitnis, dobro je to kada bi nekako izbrisali 57 mil £ minusa godinu dana prije toga.
Da financijske inspekcije rade svoj posao, odnosno da klubovi redom nisu zasticeni, bilo bi pecacenja i plombi kukulele ...
Kad cujem cvajtu sa trkom i tempom u istoj recenici dodje mi da placem. Gledao ligu bezbroj puta razne ekipe. Liga kao i svaka druga liga od top 5. Nije slucajnost da Dzeko hara cvajtom gdje moze na suhi kvalitet pa cak sa 40 godina se nositi protiv ostalih.PeppermintSA je napisao/la: ↑29 apr 2026, 16:49Cvajta je divlja liga. Puno trke i tempa, ali bez suhe kvalitete.
Ali dobro ovakvu statistiku imati u ovim godinama nije mala stvar. Sve u svemu nama sve bolje sto vise golova daje
Dzeko je rekao da ce igrati dok je volje za nogometom. Dodajmo jos da nije imao ozbiljnu povredu tokom cijele karijere.
Uvjeren sam da moze 10ak golova zabiti i u 1. Bundeski bude li Schalke prikolko konkurentan.
Uvjeren sam da moze 10ak golova zabiti i u 1. Bundeski bude li Schalke prikolko konkurentan.
- Goalgetter
- Kontakt:
Muslic potvrdio da se sutra vraca u sastav.
Najvjerovatnije da ce sa klupe poceti mec.
Najvjerovatnije da ce sa klupe poceti mec.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dubrovnik, kakarut, MiranGlasnic, Mostarska, sirBobbyMoore, Soli, UtdBiH21, Zglavkar i 59 gostiju.