Xabi nije ni slican mourinhu,znam ja kakva je mourinho glava,sve je moguce
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Raja bi da se otjera Vini koji je super igrac, pravi probleme svakoj ekipi, kad je u fazonu skoro ga nemoguce zaustavit, najbolji asistent lp zadnjih 5-6 sezona, mislim da je i u driblinzima u vrhu, zabija golove. Problem je sto voli slavit golove, ok simuliranje nervira sve redom al mislim da je njegov najveci problem sto je crn, to mu raja na forumu ne prasta.
I da ga otjeraju koga dovest, nema 5 boljih krila od njega.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Aha, sigurno da je to razlog zasto ga raja na forumu ne voligodrina je napisao/la: ↑29 apr 2026, 23:25Raja bi da se otjera Vini koji je super igrac, pravi probleme svakoj ekipi, kad je u fazonu skoro ga nemoguce zaustavit, najbolji asistent lp zadnjih 5-6 sezona, mislim da je i u driblinzima u vrhu, zabija golove. Problem je sto voli slavit golove, ok simuliranje nervira sve redom al mislim da je njegov najveci problem sto je crn, to mu raja na forumu ne prasta.
Da, on je jedini crni igrac i zato ga ne vole.godrina je napisao/la: ↑29 apr 2026, 23:25Raja bi da se otjera Vini koji je super igrac, pravi probleme svakoj ekipi, kad je u fazonu skoro ga nemoguce zaustavit, najbolji asistent lp zadnjih 5-6 sezona, mislim da je i u driblinzima u vrhu, zabija golove. Problem je sto voli slavit golove, ok simuliranje nervira sve redom al mislim da je njegov najveci problem sto je crn, to mu raja na forumu ne prasta.
Sa druge strane, Mpabe, Yamal, Olise, Van Dajk i mnogi drugi, srecom nisu crnci, pa ih se zato ne hejta.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.