Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nek Timbera osposobe kako znaju jer Ben White nije ni za klupe. Kad su ovi mogli najskupljeg igraca rovitog ubacit u prvih 11, moramo i mi riskirat. Nek ginu, boli me qrc.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo se sve dešava jer konj ne rotira redovno. Igra Timbera dok frajer ne umre, onda igra Whitea dok ovaj ne umre i ukrug.AshburtonG je napisao/la: ↑30 apr 2026, 09:10Nek Timbera osposobe kako znaju jer Ben White nije ni za klupe. Kad su ovi mogli najskupljeg igraca rovitog ubacit u prvih 11, moramo i mi riskirat. Nek ginu, boli me qrc.
Pitanje je dana kad će Rice poginut jer svi ostali već jesu.
Calafiori gori od Tomiyasua.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
I moram nešto napisat što se mnogi neće složiti. Gyokeres je top napadač. Zaista top napadač. Ima samo baksuzluk da igra u odvratnoj ekipi gdje kreator igre više voli pas nazad nego naprijed, gdje jeidnokrilo toliko škrto da uvijek radije šuta nego da mu posluži zicer i gdje jedini način da dobiješ loptu je da se sam izboriš za nju.
Da igra u Cityu imao bi Haalandovske brojke.
Kod nas je uspio nekako nakucat 19 golova eto. Podvig obzirom na igru i podršku.
Da igra u Cityu imao bi Haalandovske brojke.
Kod nas je uspio nekako nakucat 19 golova eto. Podvig obzirom na igru i podršku.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ma ovo je sve do umora jer strucnjak igra s 13-14 igraca. Dan te yebo Zubamendi i Rice igraju svaku ko da su prime Pirlo i Modric yebote. Onaj Norgaard ili kako vec zna igrat loptu, ali ga ljakse ubacuje svako prijestupne. Iako imamo sirinu u rosteru habula je opet syebao sve koristeci minimalan broj igraca.
Za Ricea je cudo da je jos.u priliku zdrav, ne bi ga izbacio iz prve da mu o zivotu ovisi.
Govedo spanjolsko
Za Ricea je cudo da je jos.u priliku zdrav, ne bi ga izbacio iz prve da mu o zivotu ovisi.
Govedo spanjolsko
Ma nama se sezona raspala povredom Merina.
Tada je nestala sva rotacija u veznom redu dok je hendlanje AMF pozicije usralo ostatak.Ezea je ignorirao kad god je Odegaard mogao hodati iako je bio i sada je u boljoj formi i nudi tu lucidnost
Tada je nestala sva rotacija u veznom redu dok je hendlanje AMF pozicije usralo ostatak.Ezea je ignorirao kad god je Odegaard mogao hodati iako je bio i sada je u boljoj formi i nudi tu lucidnost
- Marsal
- Kontakt:
Ma kakav Merino, ako nam se sezona raspala sa povredom igrača koji nije bio čak ni standardan onda yebat nas i kao klub i kao sve.
Sezona se raspala kad je baskijski alkaidaš shvatio da imamo šanse osvojit ligu i da smo zapravo dobri i onda je počeo ziherat iz sedmice u sedmicu sve gore i gore.
I kriv je jer ne rotira, Zubimendi je bio top a sad se o njemu priča kao o nekom flopu. Čovjeku prva sezona u Engleskoj i mora odigrat apsolutno sve utakmice i minute.
Rotira samo kad neko pogine. I konj je vidio da Timber skapava ali jedno 15 utakmica zaredom je White bio neiskorištena zamjena.
I tako za svakog fudbalera.
Yebeni Norgaard je top igrač za rotacije, ja da ne ukucam njegovo ime na gugl ne bih znao kako izgleda.
Sezona se raspala kad je baskijski alkaidaš shvatio da imamo šanse osvojit ligu i da smo zapravo dobri i onda je počeo ziherat iz sedmice u sedmicu sve gore i gore.
I kriv je jer ne rotira, Zubimendi je bio top a sad se o njemu priča kao o nekom flopu. Čovjeku prva sezona u Engleskoj i mora odigrat apsolutno sve utakmice i minute.
Rotira samo kad neko pogine. I konj je vidio da Timber skapava ali jedno 15 utakmica zaredom je White bio neiskorištena zamjena.
I tako za svakog fudbalera.
Yebeni Norgaard je top igrač za rotacije, ja da ne ukucam njegovo ime na gugl ne bih znao kako izgleda.
- Wilshere10
- Kontakt:
Iako cirkuzant White nema veze o nogometu, lijepo objasnjeno.
Penal nad Whiteom nije penal, isto kao sto nije bio ni za PSG protiv Bayerna. Sudije u LP ignorisu jasno pravilo.
A penal nad Ezeom je najvise penal od svih penala dosudjenih u polufinalu.
A penal nad Ezeom je najvise penal od svih penala dosudjenih u polufinalu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Teško je igrati sa Atletikom u gostima, ako je to još i polufinale lige prvaka onda je još i teže, ako su bili u poziciji da odmaraju igrače pred ovu utakmicu jer u ligi nemaju više nikakvih ambicija onda je preteško. Ambijent je bio na nivou Južno Američke lige prvaka pa je vjerovatno totalno ludilo igrati kad te nosi pjesma s tribina. Penal za Gyokeresa je promjenio sudijski narativ i sve je išlo na stranu domaćih uz ogroman pritisak sudiji na samom terenu, bukvalno su prekinuli utakmicu nakon ruke White i natjerali glavnog sudiju na komunikaciju sa VAR sobom. Drugi penal opet Simeone luduje i vrši konstantan pritisak na sudije i prolazi bez žutog, VAR iz nekog razloga zove lažnog Unproforca, oni su ti koji su željeli da se penal poništi, bilo je očigledno da će ovaj da legne pod pritiskom tribina i samog poziva i ako je osnova za penal očigledno bilo, onaj mamac Diaza i gaženje protivnika je daleko manje penal pa niko nije zvao sudiju da gleda VAR.
Par očiglednih prekršaja iskulirao poslije, nakon jednog umalo da ne primi se i gol. Ovaj će na terenu vjerovatno i biti kažnjen na neki način ali ko će opravdati ove u VAR sobi što nisu ispoštovali pravila je pravo pitanje.
Nejse, rezultat je odličan, kući imaš da pokažeš šta znaš i što trebaš biti u finalu, koliko to želiš i možeš, jesil bolji ili nisi. Nadam se da će i ambijent biti na nivou od samog starta, uz neki rani gol bilo bi puno lakše odmah za sve.
Ipak prvo neugodni Fulham, biće odmorni i imaju se za šta borit, potpisao bi 1-0 bez problema.
Par očiglednih prekršaja iskulirao poslije, nakon jednog umalo da ne primi se i gol. Ovaj će na terenu vjerovatno i biti kažnjen na neki način ali ko će opravdati ove u VAR sobi što nisu ispoštovali pravila je pravo pitanje.
Nejse, rezultat je odličan, kući imaš da pokažeš šta znaš i što trebaš biti u finalu, koliko to želiš i možeš, jesil bolji ili nisi. Nadam se da će i ambijent biti na nivou od samog starta, uz neki rani gol bilo bi puno lakše odmah za sve.
Ipak prvo neugodni Fulham, biće odmorni i imaju se za šta borit, potpisao bi 1-0 bez problema.
Života mi najaci ste forumasi sa PDF arsenala vas sarkazam ,ironija je nenadjebiva
Ali ako prodajete u finale kao i mi ,opet cu ponoviti ,strah me da nam se ne ponovi Chelsea 2012
Pravda za Tyson Furya
- AshburtonG
- Kontakt:
Apsolutno se slazem. Covjek ima preko 20 igraca koji mogu konkurirat za prvih 11. Pa yebem mu majku, ne moras svaki vikend odmorit 5 igraca, ali rotiraj makar jednog ili dva. S jedne strane cuvas igrace, a s druge strane imas naspanovane momke koji imaju match fitness u situaciji ako trebaju uletit zbog neke povrede. Ovako smo usli u zadnja dva mjeseca sezone, gdje nemamo nijednog igraca u formi, nijednog igraca koji je na makar 90% spremnosti, uz 4-5 igraca koji se konstantno vracaju i opet izostaju.Marsal je napisao/la: ↑30 apr 2026, 09:21Ovo se sve dešava jer konj ne rotira redovno. Igra Timbera dok frajer ne umre, onda igra Whitea dok ovaj ne umre i ukrug.AshburtonG je napisao/la: ↑30 apr 2026, 09:10Nek Timbera osposobe kako znaju jer Ben White nije ni za klupe. Kad su ovi mogli najskupljeg igraca rovitog ubacit u prvih 11, moramo i mi riskirat. Nek ginu, boli me qrc.
Pitanje je dana kad će Rice poginut jer svi ostali već jesu.
Calafiori gori od Tomiyasua.
Imas bivseg kapitena EPL ekipe u rotaciji, lik je odigrao 2-3 utakmice ove sezone. Zar nije mogao Rice odmorit makar 10 poluvremena? Zalio se da nema squad, a sad kad ga ima, ne koristi ga.
Sto se tice ovog sljedeceg posta o Viktoru, tu se djelomicno slazem. Viktor je top napadac, ali u sistemu gdje se igra na tranziciju ili gdje se overlap koristi, kao sto smo mi igrali prije 3 godine, pa se po 90 minuta makar 10x lopta ubacivala iz 16m ostro ka petercu. U ovakvoj rigidnoj postavci, poput ovog haramballa sto mi igramo, jedino moze doci do izrazaja igrac na 9 koji ima izvrsnu tehniku i ucestvuje mnogo u build-upu. Viktor nazalost nije ni jedno, a ni drugo. On je klasicni centarfor poput Haalanda, kojemu trebaju lopte u 16 i oko 16m gdje ili sutira iz prve ili se namjesta odmah na sut.
Igrac koji bi i u ovakvom Arsenalu dosao na 25 golova je Edin Dzeko sa 30 godina. Igra ledjima savrsena, igra glavom odlicna, odlican finisher i odlican s loptom u nogama. Ili Harry Kane naravno, kod kojeg je taj build up jos izrazeniji.
Nama dzaba i Haaland i Ronaldo zajedno, kad jednostavno u ovoj ekipi nema ni zrna kreacije. Jedini koji nesto pokusava je Eze, ali je on previse nonsalantan.
I meni nije jasno zašto fraer nije rotirao jer od sredine decembra pričamo da će pojedini igrači stradati ili kolabrorati od umora i eto nas u maju s istom pričom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.